fashiondays.ro

Televizoare cu Wi-Fi integrat - LED Philips 40inch 40PFL5507K


Televizor LED Philips 40" 40PFL5507K, Full HD, 3D, Smart TV

 
Wi-Fi integrat pentru a utiliza Smart TV wireless


Cu Wi-Fi integrat în televizorul dvs. Philips, puteţi accesa o varietate bogată de conţinut cu Smart TV wireless, acasă.

 

O diversitate de aplicaţii online, filme de închiriat şi televizor care recuperează


Închiriaţi filme direct de pe televizor de la magazinele video online, vizionaţi programe de televiziune recuperate de pe canalele dvs. preferate şi bucuraţi-vă de o selecţie bogată de aplicaţii online cu Net TV. Puteţi de asemenea naviga peste tot pe Internet.

Oferta Televizoare click aici 
 

 Bucuraţi-vă de orice conţinut 2D în format 3D impecabil printr-o apăsare de buton


Vizionaţi întreaga dvs. colecţie de filme în format 3D impecabil şi în culori vii – chiar şi filmele clasice alb-negru. Philips oferă conversie de înaltă calitate în timp real pentru orice conţinut 2D la atingerea unui buton. Asigură afişarea subtitrărilor la o profunzime constantă şi elimină erorile precum apariţia fundalului în prim-plan.

Imagini LED excepţionale cu un contrast extraordinar


Tehnologia de iluminare cu leduri cea mai avansată a acestui televizor LED Full HD combină un design minimalist, atractiv cu o calitate uimitoare a imaginii, precum şi cel mai redus consum de energie din categoria sa. Pe deasupra, tehnologia de iluminare cu LED-uri nu conţine materiale periculoase. Astfel, prin iluminarea din spate cu LED puteţi să vă bucuraţi de un consum redus de energie, o luminozitate ridicată, contrast şi claritate incredibile şi culori vii.

 Oferta Televizoare click aici 
 

TV Full HD cu Pixel Plus HD pentru detalii şi claritate mai bună


Pixel Plus HD oferă o combinaţie unică de claritate, detalii naturale, culori vii şi mişcare fluidă naturală. Artefactele şi zgomotul din toate sursele, de la multimedia la TV cu definiţie standard şi HD cu rată mare de compresie, sunt detectate şi reduse pentru a vă oferi o imagine curată şi extrem de clară.

Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz pentru claritate extraordinară a mişcării


Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare şi vibrante în filmele cu acţiune rapidă. Noul standard PMR Philips redă vizual efectul combinat al celei mai rapide rate de refresh a ecranului, HD Natural Motion şi o formulă unică de procesare, pentru o claritate de neegalat a mişcării.