fashiondays.ro

Oferta ECCO pentru Black Friday 2013



Oferta ECCO pentru Black Friday 2013: reduceri de pana la 50%

Anul acesta, retailerul danez de incaltaminte si accesorii ECCO pregateste pentru Black Friday reduceri de pana la 50% la produse de incaltaminte si genti. In plus, oferta de Black Friday va continua si in weekend!

In 2012, campania desfasurata de ECCO cu ocazia Black Friday s-a bucurat de mare succes, atat in magazinele fizice, cat si online, pe eco-shoes. Atunci, clientii au fost rasplatiti cu 50% reducere la fiecare a doua pereche de incaltaminte cumparata. 

Pentru Black Friday 2013, ECCO propune din nou oferte tentante pentru clientii sai: 50% reducere la produse selectate de incaltaminte si genti, iar oferta va continua si in weekend-ul 30 noiembrie-1 decembrie. Astfel clientii care nu vor reusi sa-si faca comanda pe site de Black Friday, vor avea la dispozitie timp si placere sa navigheze linistit pe site in weekend. 

ECCO este al doilea cel mai mare producator de incaltaminte din lume, fiind recunoscut si premiat pentru calitatea si confortul produselor sale. In Romania, ECCO detine un total de 16 magazine, in Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov  si un magazin online. 

 Vezi  COLECTIA de incaltaminte si accesorii ECCO Toamna/Iarna 2013 / click aici