marți, 5 noiembrie 2013

Paltoane Laura Ciobanu

Palton carouri mov si negru (Laura Ciobanu)

Palton tip clos cu fermoar auriu.Intretinere: curatare chimica.Material: 80%lana si 20% poliamidaMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea M (38). Lungime palton : 85 cm.Produs unicat.

Palton portocaliu (Laura Ciobanu)

Paltoane femei
Palton minimalist, drept, cu nasturi.Intretinere: curatare chimica.Material: 80%lana si 20% poliamidaMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea M (38). Lungime palton : 86 cm.Produs unicat.


Oferta Jachete si Paltoane femei / click aici
 

Palton violet cambrat (Laura Ciobanu)

Paltoane femei
Palton cambrat, cu buzunare si nasturi. Intretinere: curatare chimica.Material: 80%lana si 20% poliamidaMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea M (38). Lungime palton : 90 cm.

Palton turquoise (Laura Ciobanu)

Paltoane femei
Palton tip clos cu fermoar auriu. Intretinere: curatare chimica.Material: 80% lana si 20 % poliamidaMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea M (38). Lungime palton : 85 cm.Produs unicat.
Despre WE LOVE COUTURE


WE LOVE COUTURE este locul unde cumparaturile online se intalnesc cu designul vestimentar.
Lansat in 2011, we-love-couture.ro are ca scop promovarea atat a designerilor romani care si-au facut un renume in domeniul de fashion, cat si a acelor designeri tineri care acum pornesc la drum cu idei originale, neinfluentate de curentul mereu schimbator al productiei in masa, a acelor designeri care isi creeaza propriul trend si propriul stil.
Ne dorim ca prin WE LOVE COUTURE brand-urile romanesti sa-si impuna originalitatea si ideile proprii care merita admirate si urmate. We-love-couture.ro este pentru persoanele care isi doresc sa se faca remarcate cu vestimentatii in serii limitate, indraznete, dar si purtabile in acelasi timp. Printre designerii care sunt prezenti pe we-love-couture.ro se afla nume ca Andreea Musat, Alexandra Calefeteanu, Florentina Giol, Kristina Dragomir si multi altii.
WE LOVE COUTURE isi doreste sa ofere o experienta completa si frumoasa pentru femeile care adora shopping-ul intr-un context elegant.

0 comentarii: