fashiondays.ro

Paltoane Laura Ciobanu

Palton carouri mov si negru (Laura Ciobanu)

Palton tip clos cu fermoar auriu.Intretinere: curatare chimica.Material: 80%lana si 20% poliamidaMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea M (38). Lungime palton : 85 cm.Produs unicat.





Palton portocaliu (Laura Ciobanu)

Paltoane femei
Palton minimalist, drept, cu nasturi.Intretinere: curatare chimica.Material: 80%lana si 20% poliamidaMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea M (38). Lungime palton : 86 cm.Produs unicat.



 

Palton violet cambrat (Laura Ciobanu)

Paltoane femei
Palton cambrat, cu buzunare si nasturi. Intretinere: curatare chimica.Material: 80%lana si 20% poliamidaMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea M (38). Lungime palton : 90 cm.





Palton turquoise (Laura Ciobanu)

Paltoane femei
Palton tip clos cu fermoar auriu. Intretinere: curatare chimica.Material: 80% lana si 20 % poliamidaMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea M (38). Lungime palton : 85 cm.Produs unicat.


PALTOANE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI





Despre WE LOVE COUTURE


WE LOVE COUTURE este locul unde cumparaturile online se intalnesc cu designul vestimentar.
Lansat in 2011, we-love-couture.ro are ca scop promovarea atat a designerilor romani care si-au facut un renume in domeniul de fashion, cat si a acelor designeri tineri care acum pornesc la drum cu idei originale, neinfluentate de curentul mereu schimbator al productiei in masa, a acelor designeri care isi creeaza propriul trend si propriul stil.
Ne dorim ca prin WE LOVE COUTURE brand-urile romanesti sa-si impuna originalitatea si ideile proprii care merita admirate si urmate. We-love-couture.ro este pentru persoanele care isi doresc sa se faca remarcate cu vestimentatii in serii limitate, indraznete, dar si purtabile in acelasi timp. Printre designerii care sunt prezenti pe we-love-couture.ro se afla nume ca Andreea Musat, Alexandra Calefeteanu, Florentina Giol, Kristina Dragomir si multi altii.
WE LOVE COUTURE isi doreste sa ofere o experienta completa si frumoasa pentru femeile care adora shopping-ul intr-un context elegant.