fashiondays.ro

Pantaloni dama simpli si rafinati

Pantaloni femei

Pantaloni pepit (Arona Carelli)

Pantaloni drepti
Imprimeul pied de coq este in trend acest sezon, iar acesti pantaloni sunt o piesa must-have. Au o croiala cu talie joasa, ingustati spre glezna, cu fermoare la spate. Au o banda decorativa care-i dau o nota elegant-sportiva. Aceasta se regaseste pe sacou si fusta din acelasi material. Combina cu o camasa si cu tocuri inalte pentru un look sofisticat. Produs unicat.Intretinere: curatare chimicaMaterial: 95% lana si 5% elastanMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea M (38). Lungime panton : 94 cm.


Pantaloni femei

Pantaloni retro (Arina Varga)

Pantaloni drepti
O pereche de pantaloni care cu siguranta va vor scoate in evidenta. Modelul simplu, stramt pe picior, este completat de talie inalta cu aer retro, dar si de detaliile rock date de cele doua fermoare metalice aurii, aplicate pelateral, pe intreaga lungime a pantalonilor. Cool si chic!Intretinere: curatare chimicaMaterial: 80% bumbac si 20% elastanMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea S (36). Lungime pantalon : 90 cm.


Pantaloni femei

Pantaloni calarie (Arona Carelli)

Pantaloni drepti
Culoarea crem este perfecta pentru sezonul de toamna,iar acesti pantaloni sunt o piesa must-have in garderoba ta. Croiala are elementele pantalonului de calarie, evidentiate printr-o cusatura dubla decorativa. La spate are un buzunar cu clapa si altul fara, captusala rosie la buzunare. Imbinarea intre elegant si sportiv face ca acesta sa poata fi adaptat la un stil casual sau cu o camasa si cu tocuri inalte pentru un look sofisticat Editie limitata.Intretinere: curatare chimicaMaterial: 95% lana si 5% elastanMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea M (38). Lungime panton : 94 cm.
 
Pantaloni femei

Pantaloni albastu-violet (Alexandra Calafeteanu)

Pantaloni drepti
Daca esti indrazneata, îti poti achizitiona aceasta pereche de pantaloni. Este un produs unicat, care iti va pune in valoare picioarele lungi. Produs unicat.Intretinere: curatare chimicaMaterial: 80% lana si 20% poliesterMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea S. Lungime pantaloni: 107 cm.

Oferta Pantaloni femei / click aici

Pantaloni femei

Pantalon ATENA (Alexandra Ghiorghie)

Pantaloni drepti
Pantaloni pe corp ce evidentiaza formele, cu frumoase reflexi de visiniu.Compozitie: 60% vascoza si 40% poliamidaIntretinere: curatare chimicaMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea S (36). Lungime: 93 cm.




Pantaloni femei

Salopeta din stofa gri-antracit (Rue9)

Pantaloni drepti
Salopeta din stofa de lana gri-antracit cu pense prinse intr-o talie joasa, cu maneci si buzunare.Material: 100 % lanaMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea S (36). Lungime salopeta : 100 cm.




Pantaloni femei

Pantalon DARIA (Alexandra Ghiorghie)

Pantaloni drepti
Pantaloni pe corp ce evidentiaza formele, cu cordon la baza taliei. Se termina la baza gleznei. Compozitie: 35% poliamida, 20% vascoza, 45% tencelIntretinere: curatare chimicaMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea S (36). Lungime: 93 cm.