answear.ro%20

Botine cu toc din piele naturala

Botine din piele intoarsa

Botine indigo (Mono Shoes by Dumitru Mihaica)

Incaltaminte cu toc
Botine din piele intoarsa, decorate in partea superioara cu o catarama. Poarta-le la o tinuta smart casual.Material: 100% piele intoarsaToc: 9 cmPlatforma: 1 cmTalpa: piele naturalaBotinele se fac pe comanda si in combinatiile de culori dorite de dvs. Pentru personalizare, va rugam sa completati cu detaliile dorite campul observatii din formularul de comanda.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Botine din piele intoarsa

Botine argintii (Mono Shoes by Dumitru Mihaica)

Incaltaminte cu toc
Indrazneste sa iesi in evidenta cu aceste botine argintii, perfecte pentru evenimente chic. Material: 100% piele naturalaToc: 13 cmPlatforma: 4 cmTalpa: piele naturalaBotiele se fac pe comanda si in combinatiile de culori dorite de dvs. Pentru personalizare, va rugam sa completati cu detaliile dorite campul observatii din formularul de comanda.


Botine din piele intoarsa

Botine cu siret (PassepartouS)

Incaltaminte cu toc
Botine din piele intoarsa cu siret la spate, pentru femei indraznete. Material: 100% piele naturalaToc: 10 cm Platforma: 4Talpa: piele naturalaBotinele se fac pe comanda si in combinatiile de culori dorite de dvs. Pentru personalizare, va rugam sa completati cu detaliile dorite campul observatii din formularul de comanda.Botine din piele intoarsa

Botine Cardamon (PassepartouS)

Incaltaminte cu toc
Botinele Cardamon cu accente in aceste nuante vor inveseli orice dimineata ploioasa.Material: 100% piele naturala vopsitaToc: 5 cmTalpa: piele naturalaBotinele se fac pe comanda si in combinatiile de culori dorite de dvs. Pentru personalizare, va rugam sa completati cu detaliile dorite campul observatii din formularul de comanda.


Botine din piele intoarsa

Botine cu toc glitter (Coca Zaboloteanu)

Incaltaminte cu toc
Pantofii Coca Zaboloteanu au calapodul extrem de comod, astfel ca acesti pantofi ii vei putea purta la birou, dar si la eveniment fistichiu. Sunt usor de accesorizat, merg purtati la blugi, dar si la o rochie colorata. Tocul este imprimat cu petale de floare pe diferite culori. La cerere, pantofii se pot face si pe alte culori.Material: 100% piele naturalaToc: 10 cmTalpa: piele naturalaPantofii se fac pe comanda si in combinatiile de culori dorite de dvs. Pentru personalizare, va rugam sa completati cu detaliile dorite campul observatii din formularul de comanda.


Botine din piele intoarsa

Botine Anabelle (PassepartouS)

Incaltaminte cu toc
Botinele Anabelle cu accente in nuante cyclamenvor inveseli orice dimineata ploioasa.Material: 100% piele naturala vopsitaToc: 11,5 cmPlatforma: 2,5 cmTalpa: piele naturalaBotinele se fac pe comanda si in combinatiile de culori dorite de dvs. Pentru personalizare, va rugam sa completati cu detaliile dorite campul observatii din formularul de comanda.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
Botine din piele intoarsa

Botine Aripi (Pixie Shoes)

Incaltaminte cu toc
Indrazneste sa te exprimi, dar fi rationala!Material: 100% piele, interior/exteriorToc: 13 cmPlatforma: 3 cmPentru personalizarea pantofilor va rugam sa completati cu detaliile dorite campul observatii din formularul de comanda.