dyfashion.ro

Pantofi dama by Dumitru Mihaica

Pantofi dama

Pantofi sarpe (Mono Shoes by Dumitru Mihaica)

Incaltaminte cu toc
Pantofi de dama din piele de sarpe, foarte potriviti pentru o tinuta smart casual.Material: 100% piele naturalaToc: 13 cmPlatforma: 4 cmTalpa: piele naturalaPantofii se fac pe comanda si in combinatiile de culori dorite de dvs. Pentru personalizare, va rugam sa completati cu detaliile dorite campul observatii din formularul de comanda.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Pantofi dama

Pantofi auriu prafuit (Mono Shoes by Dumitru Mihaica)

Incaltaminte cu toc
Pantofi dama auriu prafuit, pentru seri de efect. Material: 100% piele naturalaToc: 13 cmPlatforma: 4 cmTalpa: piele naturalaPantofii se fac pe comanda si in combinatiile de culori dorite de dvs. Pentru personalizare, va rugam sa completati cu detaliile dorite campul observatii din formularul de comanda.



Pantofi dama

Pantofi dama ruginiu prafuit (Mono Shoes by Dumitru Mihaica)

Incaltaminte cu toc
Pantofi dama ruginiu prafuit ce vor reimprostata timpurile trecute printrun design nou. Material: 100% piele naturalaToc: 13 cmPlatforma: 4 cmTalpa: piele naturalaPantofii se fac pe comanda si in combinatiile de culori dorite de dvs. Pentru personalizare, va rugam sa completati cu detaliile dorite campul observatii din formularul de comanda.


Pantofi dama

Pantofi verzi cu toc evazat (Mono Shoes by Dumitru Mihaica)

Incaltaminte cu toc
Pantofi dama cu toc evazat pentru zile vesele. Material: 100% piele naturalaToc: 9 cmTalpa: piele naturalaPantofii se fac pe comanda si in combinatiile de culori dorite de dvs. Pentru personalizare, va rugam sa completati cu detaliile dorite campul observatii din formularul de comanda.




Pantofi dama

Pantofi dama argintii cu toc evazat (Mono Shoes by Dumitru Mihaica)

Incaltaminte cu toc
Pantofi in ton ruginiu prafuit, cu toc evazat. Material: 100% piele naturalaToc: 9 cmPlatforma: 1 cmTalpa: piele naturalaPantofii se fac pe comanda si in combinatiile de culori dorite de dvs. Pentru personalizare, va rugam sa completati cu detaliile dorite campul observatii din formularul de comanda.




Pantofi dama

Pantofi sarpe gri (Mono Shoes by Dumitru Mihaica)

Incaltaminte cu toc
Pantofi de dama din piele de sarpe gri, foarte potriviti pentru o tinuta smart casual.Material: 100% piele naturalaToc: 13 cmPlatforma: 4 cmTalpa: piele naturalaPantofii se fac pe comanda si in combinatiile de culori dorite de dvs. Pentru personalizare, va rugam sa completati cu detaliile dorite campul observatii din formularul de comanda.


 
Pantofi dama

Pantofi dama gri (Mono Shoes by Dumitru Mihaica)

Incaltaminte cu toc
Pantofi dama din gri cu efect lucios si imprimeu. Material: 100% piele naturalaToc: 13 cmPlatforma: 4 cmTalpa: piele naturalaPantofii se fac pe comanda si in combinatiile de culori dorite de dvs. Pentru personalizare, va rugam sa completati cu detaliile dorite campul observatii din formularul de comanda.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Pantofi Flower Power (Mono Shoes by Dumitru Mihaica)

Incaltaminte cu toc
Pantofi dama din piele intoarsa, ce vor inveseli orice tinuta. Material: 100% piele intoarsaToc: 13 cmPlatforma: 4 cmTalpa: piele naturalaPantofii se fac pe comanda si in combinatiile de culori dorite de dvs. Pentru personalizare, va rugam sa completati cu detaliile dorite campul observatii din formularul de comanda.