answear.ro%20

Sacouri dama din colectia toamna-iarna

Sacouri dama

Sacou dama casual bleumarin 266

Sacouri dama
Sacou dama casual bleumarin 266, model din colectia de toamna iarna La Femme 2013. Sacoul este revere, la doua randuri de nasturi, din material din stofa subtire, usor lucioasa. Modelul este captusit si are buzunare, mai scurt si la maneci are un slit. Compozitie: 86.1 % poliester, 10.7 vascoza, 3.2 %elastan Material: stofa subtire cu elastan Lungime: 57 cm Produs import Franta


Sacouri dama

Sacou tricot grena 315551

Sacou tricot greana 315551 din colectia de sacouri toamna-iarna. Sacou cambrat, prevazut cu un cordon in talie. Cordonul are o teminatie cu franjuri.Sacoul are un model fin in tesatura gen romburi. Sacou rever lung, captusit cu poliester.Sacoul are nasturi aurii.Pentru că știm bine că timpul este prețios pentru tine, o mulțime de beneficii te așteaptă în magazinele La Femme dar și online, pe www.lafemme.ro. Să povestim despre feminitate și plăcerea de a ne juca în voie cu stări și atitudini frumoase în ținutele fiecărei zile! Compozitie: 75% poliester, 20% vascoza, 5% elastan. Captuseala: 100% poliester. Material: fibre sintetice cu alte fibre. Lungime: 61 cm. Produs import Franta.

Sacouri dama

Sacou bleumarin din tricot cu maneca 3/4 902

Sacouri dama
Sacou bleumarin din tricot cu maneca 3/4, model din colectia La Femme 2013. Sacoul putem sa-l includem in aceste colectii de toamna "Back to school" datorita culorii agreate de scoli si sa nu mai vorbim de pretul accesibil. Modelul de sacou este captusit, are buzunare false la fata si se inchide cu nastura metalic. Maneca este usor incretita la terminatie. Pentru că știm bine că timpul este prețios pentru tine, o mulțime de beneficii te așteaptă în magazinele La Femme dar și online, pe www.lafemme.ro. Să povestim despre feminitate și plăcerea de a ne juca în voie cu stări și atitudini frumoase în ținutele fiecărei zile! Compozitie: 75% poliester, 20% vascoza, 5% elastan. Captuseala: 100% poliester. Material: fibre sintetice cu alte fibre. Lungime: 61 cm. Produs import Franta.

Sacouri dama

Sacou din stofa bleumarin cu dantela V82

Sacouri dama
Sacou din stofa bleumarin cu dantela V82, model din colectia de sacouri toamna iarna La Femme 2013. Modelul de sacou este cu inchidere la un nasture, acesta este imbracat, foarte cambrat, cu buzunare false. La terminatie sacoul are aplicata o dantela in culoarea sacoului. Pentru că știm bine că timpul este prețios pentru tine, o mulțime de beneficii te așteaptă în magazinele La Femme dar și online, pe www.lafemme.ro. Să povestim despre feminitate și plăcerea de a ne juca în voie cu stări și atitudini frumoase în ținutele fiecărei zile! Compozitie: 78% poliester, 20% vascoza, 5%elastan Captuseala: 100 % poliester Material: stofa subtire elastica de toamna Lungime: 52 cm lungime cusatura interioara, Produs import Franta.


Sacouri dama

Sacou gri elegant din lana cu fir lame, maneca incretita 3/4 S2

Sacouri dama
Sacou gri elegant din lana cu fir lame, maneca incretita 3/4 S2, model din colectia de toamna-iarna La Femme 2013. Sacoul este captusit cu captuseala din polyester, cu revere. Sacoul din lana este elegant, cu fir de lame, maneci incretite, buzunare false in fata si se inchide cu un nasture. La Femme iti recomanda sacoul S2, potrivit in orice situatie! Compozitie: 100% lana, Material: tesatura cu fir de lame, Lungime: 63 cm, Produs import Franta.


Sacouri dama

Sacou imprimeu jacard rosu 905R

Sacou imprimeu jacard rosu 905R, model din colectia de toamna iarna La Femme 2013. Sacoul are revere cazute si are aplicat un bie negru din imitatie la terminatie maneci si cant sacou. Modelul de sacou este necaptusit si este dintr-un material nou aparut, destul de gros ca textura. Pentru că știm bine că timpul este prețios pentru tine, o mulțime de beneficii te așteaptă în magazinele La Femme dar și online, pe www.lafemme.ro. Să povestim despre feminitate și plăcerea de a ne juca în voie cu stări și atitudini frumoase în ținutele fiecărei zile! Compozitie:95 % bumbac, 5 % elastan, Material: tesatura elastica tip jacard, Lungime: 61 cm cusatura interioara, Produs import Franta.
 
Sacouri dama

Sacou imprimeu jacard bej 905B

Sacouri dama
Sacou imprimeu jacard bej 905B, model din colectia de toamna iarna La Femme 2013. Sacoul are revere cazute si are aplicat un bie negru din imitatie la terminatie maneci si cant sacou. Modelul de sacou este necaptusit si este dintr-un material nou aparut, destul de gros ca textura. Pentru că știm bine că timpul este prețios pentru tine, o mulțime de beneficii te așteaptă în magazinele La Femme dar și online, pe www.lafemme.ro. Să povestim despre feminitate și plăcerea de a ne juca în voie cu stări și atitudini frumoase în ținutele fiecărei zile! Compozitie:95 % bumbac, 5 % elastan, Material: tesatura elastica tip jacard, Lungime: 61 cm cusatura interioara, Produs import Franta.

Oferta Sacouri dama / click aici