dyfashion.ro

Televizor OLED LG 55EA980V 139 cm (55")

LG OLED TV

Nou!Televizor OLED LG 139 cm (55") 55EA980V, Full HD, 3D, Smart TV, Triple XD Engine, Dynamic Color Enhancer, Wireless, WiDi, CI+, Second Display, Telecomanda Magic Motion + 4 perechi de ochelari 3D + Ochelari Dual Play

 

LG OLED TV
Primul televizor din lume cu ecran curbat produs de LG schimbă complet paradigma formei şi calităţii unui ecran. LG şi-a asumat rolul de pionier al tranziţiei de la ecranul plat la cel curbat. Forma uşor curbată a ecranului este forma optimă pentru orice tip de ecran datorită distanţei egale de la oricare punct al acestuia către ochi. Modelele anterioare ale ecranelor erau condiţionate de anumite restricţii tehnice şi răspundeau mai degrabă acestor condiţionări ale dispozitivului decât nevoilor privitorului. Începând de la primele televizoare cu tub catodic şi până la televizoarele cu ecran plat, niciodată nu s-a reuşit realizarea unui design ergonomic pentru confortul utilizatorului. Acum LG OLED TV a facut în sfârşit posibilă o experienţă cu adevărat umană datorită unei forme care asigură o experienţă de vizualizare captivantă şi în acelaşi timp foarte naturală.

Suport inovator

LG OLED TV
Forma curbată a LG OLED TV permite un design inovator, şi tocmai despre acest lucru este vorba când privim suportul absolut captivant, dar în acelaşi timp minimalist. Suportul inovatorl, transparent, marchează un punct de cotitură în procesul de inovare în design, creând iluzia uimitoare a unui ecran plutitor. Ecranul este în centrul atenţiei astfel încât să vă bucuraţi de imaginile deosebite fără a vă distrage atenţia elementele de design.

  Oferta TELEVIZOARE LED,OLED,PLASMA,LCD, click aici

Sunet de înaltă calitate

LG OLED TV
Difuzoarele transparente de la LG oferă un sunet de înaltă calitate pentru a se potrivi perfect calităţii deosebite a imaginii televizorului OLED. Sistemul de difuzoarele pe două canale constă în difuzoare pe film ceramic foarte fin ce produc un sunet extrem de rafinat. Astfel te poţi bucura de un sunet clar, de mare fineţe, atât la frecvenţe medii cât şi la cele înalte.

4 culori per pixel

LG OLED TV
Tehnologia 4 Color Pixel de la LG adaugă un sub-pixel alb la cele 3 culori convenţionale pentru a intensifica atât paleta coloristică cât şi acurateţea. Această tehnologie îmbunătăţeşte capacitatea ecranului OLED de a afişa culori naturale, reale şi reprezintă un salt uriaş faţă de ecranele convenţionale. Tehnologia 4 Color Pixel reprezintă inovaţia unică a LG pentru următoarea generaţie de televizoare OLED.


Unghi perfect de vizualizare


LG OLED TV
Televizorul OLED nu mai este restricţionat de unghiul de vizualizare. Spre deosebire de modelele anterioare la care puteai observa o diminuare a contrastului spre margini, acum experimentezi aceeaşi rată de contrast în orice punct al ecranului. Mai mult decât atât, LG OLED TV a pefecţionat tehnologia de rafinare a culorilor astfel încât nu mai există distorsionare a culorilor. Acum te poţi bucura de un unghi de vizualizare generos fără distorsionarea ratei de contrast sau a culorilor cu LG OLED TV - soluţia ideală pentru o experienţă de vizualizare superioară

Contrast infinit

LG OLED TV
LG OLED TV a obţinut un contrast perfect, un ţel ce părea de neatins pentru televizoarele convenţionale. Pixelii luminaţi independent nu necesită o lampă comună, reuşind astfel să funcţioneze complet independenţi. Pixelii îşi controlează individual propria luminozitate, reproducând nuanțe intense de negru pentru o mai mare senzaţie de realism şi profunzime. Imaginile sunt acum mai vii ca niciodată.


Viteză de răspuns uimitoare

LG OLED TV
Viteza de răspuns a LG OLED TV este de peste o sută de ori mai mare decât cea a televizoarelor LED. Astfel poţi viziona scenele foarte dinamice în condiţii optime - imaginile vor fi perfect clare şi mişcările fluide. Eliminând aceaste restricţionări date de timpului de răspuns mare şi frecvenţa cadrelor, mişcarea este redată exact ca în viaţa reală.


Finisaj fără cusur

Designul deosebit al LG OLED TV este desăvârşit prin utilizarea fibrei de carbon de înaltă calitate care acoperă fără cusur partea posterioară a televizorului. CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastics) este un material premium utilizat în special în aeronautică şi la maşinile sport de lux, datorită rezistenţei şi durabilităţii deosebite. Mai mult decât atât, este mai uşor şi mai subţire decât aluminiul, permiţând un finisaj de calitate aşa cum merită orice produs de lux.

Oferta TELEVIZOARE LED,OLED,PLASMA,LCD, click aici

Universul 3D

LG OLED TV
Pătrunde într-o lume 3D a divertismentului, aflată la un buton distanţă. LG 3D WORLD îţi oferă o varietate mare a conţinutului 3D, inclusiv filme, emisiuni sportive, videoclipuri, filme educaţionale şi multe altele. Este un univers care îşi extinde graniţele pe zi ce trece!



Cei mai confortabili ochelari 3D

LG OLED TV
Bucură-te de cei mai confortabili ochelari 3D. Aceştia sunt uşori, fără licărire, fără baterie, economici, nu îţi provoacă dureri de cap şi îţi permit o vizualizare de calitate.


 

Telecomanda Magica

LG OLED TV
Descoperă un nou mod de a controla televizorul cu telecomanda revoluţionară de la LG.
Control universal: controlează echipamentele periferice externe cu o singură telecomandă (boxe, Blu-Ray, home cinema, chiar şi antena satelit)
Pointer: ţinteşte şi fă click
Control prin gesturi: execută un gest simplu pentru a realiza o comandă complexă, salvând astfel timp
Rotiţă: derulează în sus şi în jos, execută zoom in şi zoom out cu ajutorul rotiţei de pe telecomandă, exact ca atunci când foloseşti mouse-ul la calculator
Apelare vocală: vorbeşte în dreptul telecomenzii pentru a găsi ceea ce cauţi.

 LG OLED TV