dyfashion.ro

Articole noi (ROCHII)

Rochie

Rochie Glitter Star Gold

Rochii
Rochie Glitter Star, o combinatie reusita intre materialul negru si imprimeuri aurii, constituie reteta perfecta pentru o tinuta de club.


ROCHII CASUAL, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI



Rochie

Rochie Sensitive Delight Yellow

Rochii
Rochie cu un design deosebit te va ajuta sa arati ca o adevarata lady. Centura din talie ii da o nota de senzational. Lungime: 73 cm de la subrat pana jos.





Rochie

Rochie Happy Passion Black

Rochie cu un imprimeu jucaus este alegerea perfecta pentru o tinuta vesela indiferent de varsta. Are un material fin la atingere, o vei purta cu placere. Lungime: 61 cm de la subrat pana jos.




Rochie

Rochie PrettyGirl Lace Master Black (PrettyGirl)

Rochii
Rochie PrettyGirl, cu un croi modern care urmeaza delicat liniile corpului, cu spatele decupat iti va oferi aerul misterios si delicat de care orice femeie are nevoie in serile speciale din viata ei.




Rochie

Rochie MissQ Tiger Mirage Black (MissQ)

Rochie MissQ, trendy si confortabila. Rochie MissQ, croita sa urmeze liniile corpului un imprimeu tip Animal Print, te va face sa te simti confortabil ori de cate ori o vei purta.




Rochie

Rochie MissQ Animal Sugar Blue (MissQ)

Rochii
Rochie MissQ, cu un croi modern care urmeaza fin linia corpului, croita din material cu imprimeu tip Animal Print, va constitui un accesoriu de vis in garderoba ta.


ROCHII CASUAL, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Rochie

Rochie Mayo Chix Lovely Look Grey (Mayo Chix)

Rochii
Rochie tip pulover, ideala pentru un look stralucitor. Lungime: 54 cm de la subrat pana jos.





Rochie

Rochie BB True Romance Red (BB by Bianca)

Rochie BB fermecatoare, perfecta pentru o ocazie speciala cand doresti sa fii "The lady in red". Lungime: 139 cm de la subrat pana jos.





Rochie

Rochie PrettyGirl Velvet Mix Black (PrettyGirl)

Rochii
Rochie PrettyGirl cu spatele gol care reprezinta o tinuta de ocazie deosebita. Suprapunerea de dantela iti va asigura o tinuta delicata si feminina, iar aplicatiile cu pietre strass dau eleganta acestei rochii. Lungime: 63 cm de la subrat pana jos.





Rochie

Rochie Ana Radu Sensuelle Black (Ana Radu)

Rochie Ana Radu, glamuroasa si feminina, perfecta pentru tine. Imbraca Ana Radu si te vei simti perfect in pielea ta.





Rochie

Rochie Ana Radu Fine Velvet Burgundy (Ana Radu)

Rochii
Rochie Ana Radu, cu un croi modern, din material de catifea cu un decolteu amplu si mulata pe corp va fi perfecta pentru diva din tine. Imbraca rochia Ana Radu si sigur vei intoarce priviri admirative.


ROCHII CASUAL, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Rochie

Rochie PrettyGirl City Crush Black (PrettyGirl)

Rochii
Rochie PrettyGirl, cu un croi modern care urmareste linia corpului, din material de piele ecologica cii insertii de material dantelat.









 Prima colectie a anului 2014 te va surprinde intr-un mod placut si de aceasta data deoarece iti oferim si in aceasta saptamana hainele de calitate cu care te-ai obisnuit deja. Nu uita, o garderoba in tendinte trebuie sa contina acele articole vestimentare care vor fi mereu la moda, indiferent de sezon.