fashiondays.ro

Botine pentru ea din piele naturala si piele intoarsa

Botine Piele Bej (Atelier A.T.) 

Botine/Ghete
Botine inalte din piele naturala box nude inchis si piele intoarsa bej, cu toc inalt de 12 cm,platforma 3 cm si detaliu catarama . Foarte versatile si usoare,pot fi purtate atat la o tinuta office cu fusta ,sau pantaloni,dar si la tinute casual sau jeans. Foarte comode datorita platformei inalte.Interior blanita maron.Toc imbracat in piele,branturi cu pernite.

BOTINE FEMEI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
Botine/Ghete

Botine Elegant Mood (Opincutze)

Botine/Ghete
Botine pentru ea confectionate din piele naturala si piele intoarsa. Interior blanita sintetica Exterior piele naturala Toc 8 cm Termen de livrare 4-6 zile lucratoare Modelele se pot realiza si pe alte culori.





Botine/Ghete

Botine Lights Burning (Opincutze)

Botine/Ghete
Botine pentru tinuta ta speciala. Completeaza-ti outfit-ul cu aceste minunate botine la care poti asorta o pereche de pantaloni de piele si o bluza larga. Exterior - piele naturala intoarsa Interior - blanita sintetic Toc - 7 cm. Termen de livrare 4-6 zile lucratoare Modelele se pot realiza si pe alte culori.



Botine/Ghete

Botine Nero Croco (Opincutze)

Botine/Ghete
Botine dama confectionate din piele naturala. Exterior piele intoarsa si piele Interior blanita sintetic Toc 7 cm Termen de livrare 4-6 zile lucratoare Modelele se pot realiza si pe alte culori.

Botine/Ghete

Botine Cast a Glamor Over (Opincutze)

Botine/Ghete
Botine confectionate din piele naturala lacuita. Daca le asortezi cu niste pantaloni lejeri si o geaca de piele poti obtine tinuta ta speciala. Exterior - piele naturala lacuita bleumarin Interior - blanita sintetic Toc - 7 cm Termen de livrare 4-6 zile lucratoare Modelele se pot realiza si pe alte culori.

Botine/Ghete

Botine Opincutze Joy in Autumn (Opincutze)

Botine/Ghete
Botine pentru tinuta ta speciala. Completeaza-ti outfit-ul cu aceste minunate botine la care poti asorta o pereche de pantaloni de piele si o bluza larga. Exterior - piele naturala Interior - blanita sintetic Toc imbracat in piele - 7 cm. Termen de livrare 4-6 zile lucratoare Modelele se pot realiza si pe alte culori.

Botine/Ghete

Botine Opincutze Go Slowly (Opincutze)

Botine/Ghete
Botine din piele naturala create pentru a completa tinuta ta in fiecare zi. Poarta-le cu o fusta conica si o geaca de piele deschisa la culoare. Exterior - pielepiele intoarsa Interior - blanita sintetic Toc imbracat in piele- 7 cm. Termen de livrare 4-6 zile lucratoare Modelele se pot realiza si pe alte culori.

Botine/Ghete

Botine Visiniu Nude Nisipiu (Atelier A.T.)

Botine/Ghete
Botine bicolore din piele naturala visinie cu platforma din piele Nude bej Inchis. Fermoar lateral,inaltime platforma 11 cm in cel mai inalt punct si 3 cm in fata. Extrem de usoare si comode. Inaltime botina 16 cm,si captueala blana ecologica.




Botine/Ghete

Botine Pretty Lady Attitude (Opincutze)

Botine/Ghete
Botine pentru o femeie cu atitudine. Atat la o tinuta office, cat si impreuna cu o pereche de jeansi cerati, aceste botine iti vor da atitudinea perfecta si vor atrage toata admiratia. Exterior - piele naturala Interior - blanita sintetic Toc - 7 cm. Termen de livrare 4-6 zile lucratoare Modelele se pot realiza si pe alte culori.