dyfashion.ro

Cizme de iarna calduroase si foarte confortabile

Cizme

Cizme iarna imblanite piele

Femei / Cizme
Cizme de iarna ECCO Siberia, imblanite, calduroase si foarte confortabile. Pielea este tratata Hydromax pentru impermeabilitate. Cizmele sunt confectionate din piele fina nubuc, de culoare maro. Aceste cizme sunt potrivite pentru zilele friguroase, atat in oras, cat si la munte.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI


Cizme

Cizme negre dama piele naturala

Femei / Cizme
Cizme negre de dama Ecco Sculptured 75, confectionate din piele neteda, naturala. Gama Sculptured 75 inseamna inovatie in ceea ce priveste confortul, iar aceste cizme cu inaltimea tocului de 75 mm, sunt cu adevarat confortabile, ideale pentru a fi purtate intreaga zi!



Cizme Dama

Cizme Dama, Siberia (negre) 

Femei / Cizme
Disponibile pe diverse culori.Cizmele sunt prevazute cu talpa de cauciuc pentru izolare superioara .Captuseala din blana ofera o izolatie superioara importiva frigului .Brantul de blana detasabil izoleaza si permite piciorului sa respire .Tehnologia inovatoare Receptor® ofera suport si stabilitate .Sunt confectionate din piele nabuc.


Cizme Dama

Cizme impermeabile pentru fete

Fete / Cizme
Cizme calduroase pentru fete ECCO Neela, confectionate din piele intoarsa si textil de culoare gri. Sunt 100% impermeabile, fiind prevazute cu membrana Gore-tex. Aceste cizme sunt potrivite atat pentru scoala, cat si pentru vacante la munte.



Cizme Dama

Cizme Dama smart casual Sculptured

Femei / Cizme
Cizme Dama smart casual, moderne, practice, comode, revolutionare. Aceste cizme sunt perfecte pentru femeile care iubesc confortul.





Cizme comode

Cizme comode dama piele naturala

Femei / Cizme
Cizme dama Ecco Sculptured 75, confectionate dinpiele neteda, naturala. Gama Sculptured 75 inseamna inovatie in ceea ce priveste confortul, iar aceste cizme cu inaltimea toculuide 7,5 cm, sunt cu adevarat confortabile, ideale pentru a fi purtate intreaga zi. Sistemul de fixare cu fermoar se deschide si inchide usor. Curelusa din jurul gleznei adauga eleganța si un aspect vizual placut. Exteriorul si branțul sunt din piele, iar captuseala din textil mentine un climat optim in interior.
 
Cizme comode

Cizme impermeabile dama

Femei / Cizme
Cizme dama Voyage potrivite pentru vreme rece prevazute cu doua catarame. Exteriorul este confectionat din piele si textil pentru a mentine caldura. Cele doua cureluse asigura potrivire perfecta in doua puncte diferite. Branțul detasabil din pasla pastreaza un mediu igienic in interior. Captuseala din lanapoliester este moale si mentine sub control temperatura din interior. Aceste cizme sunt calduroase si 100% impermeabile, datorita membranei GORE-TEX.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Cizme comode

Cizme elegante dama piele naturala

Femei / Cizme
Cizme elegante dama Pretoria confectionate din piele naturala. Designul minimalist este redat de curelusa . Inaltimea tocului imbracat in piele este de 7, 5 cm. Cizmele ofera suport piciorului si sunt foarte confortabile, astfel incat pot fi purtate intreaga zi, fara a simti disconfort. Aceste cizme deosebite se potrivesc la tinutele business.

Cizme comode

Cizme femei de iarna imblanite

Femei / Cizme
Cizme confectionate din piele, in design contemporan.Captuseala din lana mentine caldura pentru picioare.Brantul permite picioarelor sa respire creand un mediu igienic.Talpa din cauciuc este flexibila.Sunt prevazute cu fermoar pentru o incaltare usoara.


 
Cizme comode

Cizme femei din piele neteda maro

Femei / Cizme
Cizme dama confectionate din piele neteda ,sunt prevazute cu fermoar si catarame reglabile pentru o potrivire si o incaltare usoara. Captuseala din textil, lasa piciorul sa respire si izoleaza in potriva frigului. Talpa din cauciuc este aderenta.




Cizme

Cizme dama piele fina maro

Femei / Cizme
Cizme inalte de dama Saunter confectionate din piele fina, pentru un aspect mereu la moda. Captuseala din material textil asigura un mediu igienic si prospetime toata ziua. Brantul detasabil este confectionat din pasla si spuma Comfort Fibre System. Talpa este confectionata din poliuretan, pentru rezistenta la uzura si in orice conditii meteo. Se potrivesc perfect pe orice picior, datorita cataramei ajustabile si a fermoarului. Aceste cizme se potrivesc la tinutele casual si sunt extrem de confortabile.

Cizme

Cizme iarna impermeabile si imblanite

Femei / Cizme
Cizme iarna de dama prevazute cu membrana GORE-TEX care asigura 100% impermeabilitate. Fiind imblanite, sunt foarte calduroase. Talpa groasa alcatuita din doua componente, PU si cauciuc, asigura stabilitate, flexibilitate, aderenta si confort. Aceste cizme de iarna sunt perfecte pentru zapada, oferindu-va protectia de care aveti nevoie.


Cizme

Cizme calduroase dama piele naturala

Femei / Cizme
Cizme calduroase dama Aude confectionate din piele naturala de culoare neagra. Sunt foarte calduroase datorita captuselii din lina naturala 100%. Talpa nu aluneca, fiind din latex - cauciuc natural. Sunt foarte confortabile si sunt potrivite pentru vremea rece.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI


Cizme

Cizme dama piele naturala fina

Femei / Cizme
Cizme dama prevazute cu cureluse incrucisate pentru design. Detaliile metalice redau un aspect modern cureluselor. Talpa din cauciuc are un toc subtil de 25mm. Constructia talpii fara glenc ofera flexibilitate si confort. Fermoarul din partea interioara si elasticul asigura potrivire perfecta. Aceste cizme completeaza perfect tinutele business.



Cizme

Cizme femei din piele de culoare neagra

Femei / Cizme
Combinatie de piele intoarsa cu gulerul din lana de miel asigura o nota deosebita acestor cizme clasice.Prevazute cu captuseala din lana, pentru confort maxim si un mediu interior placut.Brantul detasabil absoarbe umezeala si permite aerului sa circule.Talpa stilata tip platforma este usoara si flexibila.Prevazute cu fermoar, pentru incaltarea si descaltarea cat mai usoara.