dyfashion.ro

Cizme pentru ea din piele naturala

Cizme pentru ea din piele naturala

Cizme Blue Rain (Opincutze)

Cizme pentru ea din piele naturala
Cizme pentru ea din piele naturala. Sunt create pentru a-ti oferi o imagine eleganta si speciala. Interior blanita Exterior piele naturala Toc 12 cm Platforma 3 cm Termen de livrare 4-6 zile lucratoare Modelele se pot realiza si pe alte culori.

CIZME DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI



Cizme pentru ea din piele naturala

Cizme Cognac Maron Ombre (Atelier A.T.)

Cizme
Cizme din piele maron whiskey cognac cu umbre. Toc inalt de 7 cm si detaliu catarama pe spate. Inaltime totala cizma 29 cm Captuseala din blana ecologica.






Cizme pentru ea din piele naturala

Cizme Brown Leaves (Opincutze)

Cizme
Cizme pentru ea din piele naturala. Le poti purta in orice moment al zilei si iti vor asigura o imagine de neuitat. Asorteaza-le la o tinuta casual, cu jeans super-slim si o bluza larga sau la o tinuta office, cu o fusta dreapta si o camasa lejera. Culoare Maron Exterior - piele Interior - blanita sintetic Talpa - Inlocuitor Termen de livrare 4-6 zile lucratoare Modelele se pot realiza si pe alte culori.


Cizme pentru ea din piele naturala

Cizme Black Power (Opincutze)

Cizme
Cizme dama confectionate din piele naturala. Exterior piele naturala neagra Interior blanita Toc 10 cm Platforma 2 cm Termen de livrare 4-6 zile lucratoare Modelele se pot realiza si pe alte culori.


Cizme pentru ea din piele naturala

Cizme Poder Negro (Opincutze)

Cizme
Cizme pentru ea din piele naturala, intr-o forma aparte care ofera un plus de eleganta outfit-ului tau. Poarta-le cu incredere in seara ta speciala si iti vor asigura toate privirile. Culoare Negru Exterior Piele naturala Interior Blanita Toc 7 cm Termen de livrare 4-6 zile lucratoare Modelele se pot realiza si pe alte culori.
Cizme pentru ea din piele naturala

Cizme Ser Libre Ser Tu (Opincutze)

Cizme
Cizme scurte din piele naturala create special pentru orele tale de relaxare. Incearca-le cu o niste colanti si o camasa lunga si lejera peste care poti asorta o vesta de blana. Interior - Blanita Exterior - Piele naturala Talpa - inlocuitor Termen de livrare 4-6 zile lucratoare Modelele se pot realiza si pe alte culori.

Cizme tip UGG

Cizme tip UGG Classic Short Gri (Ruby)

Cizme
Cizme Classic Short Gri Model UGG Material Piele ecologica Blanita Talpa din cauciuc, foarte moale si confortabila Culoare Gri Unul dintre cele mai bine vndute modele Ugg, CLASSIC SHORT i promit un plus de rafinament ntr-o gam variat de culori. Cizmuliele CLASSIC SHORT au interiorul din blan i exteriorul din piele ecologica, ceea ce le face perfecte pentru a rezista la provocrile impuse de iarna.

CIZME DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

Cizme tip UGG

Cizme tip UGG Bailey Button Negru (Ruby)

Cizme
Cizme Bailey Button Negru Model UGG Material Piele ecologica Blanita Talpa din cauciuc, foarte moale si confortabila Culoare Negru Reprezentnd o variant nou a binecunoscutelor CLASSIC SHORT, BAILY BUTTON s-au remarcat prin interiorul deosebit de comod i clduros, cu un interior din blan ecologica i un exterior din piele ecologica premium, aducnd un plus de stil prin butonul lateral