answear.ro%20

Lenjerie intima de marca pntr. femei

Lenjerie Femei Catalin Botezatu

Portjartiera

Lenjerie Femei 
Create pentru a veni in completarea unei tinute sexy, portjartierele nu trebuie sa lipseasca din lenjeria intima a unei femei senzuale.Compozitie: Poliamida 87% , Elastan 13%

LENJERIE FEMEI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI


Lenjerie Femei Catalin Botezatu

Sutien Push-up 


Acest sutien a fost conceput pentru a crea un decolteu mai plin, mai senzual femeii care il poarta. Cupele sunt intarite cu burete, pentru o forma perfecta, iar bretelele sunt ajustabile. Modelul este disponibil in doua variante de culori, care se asorteaza perfect cu acelasi model de tanga Catalin Botezatu. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 87% poliamida, 13% elastan.

Lenjerie Femei Catalin Botezatu

Sutien Push-up tineresc

Un model jucaus si tineresc, cu imprimeu modern, in dungi. Un sutien care promite un decolteu generos, datorita intariturii de burete. Decorat cu un o fundita, elemente din dantela si bretele ajustabile, acest sutien Catalin Botezatu este perfect pentru femei tinere si simpatice, care vor sa isi scoata in evidenta bustul. In plus, se potriveste de minune cu tanga din aceeasi colectie. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara.80% poliamida, 20% elastan

Lenjerie Femei Catalin Botezatu

Bustiera+Saculet


O bustiera confortabila, care poate inlocui cu succes un sutien, la orele de sport sau chiar acasa. Confectionat din bumbac, disponibil in doua variante de culori, articolul este imprimat cu inimioare, si decorat cu strasuri. Perfect pentru a fi facut cadou persoanei dragi. In plus, produsul vine impreuna un saculet, decorat cu inimioare. Un articol fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 92% bumbac, 8% elastan.

Lenjerie Femei Catalin Botezatu

Maieu confortabil

Lenjerie Femei 
Mai confortabil decat a doua piele! Astfel se poate descrie acest maieu moale, din bumbac, perfect pentru zilele mai racoroase. Modelul urmeaza liniile corpului, este decorat cu inimioare si pietricele, si se asorteaza perfect cu panty sau tanga din aceeasi colectie. Disponibil in culorile rosu si alb, modelul Catalin Botezatu poate fi oferit in dar persoanei iubite. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 92% bumbac, 8% elastan.

Lenjerie Femei Catalin Botezatu

Tanga Femei 

Un model extrem de sexy, transparent, confectionat din dantela brodata. Acest tanga promite sa evidentieze silueta feminina, avand o acoperire minima. Este perfect pentru serile in doi. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% poliamida, 5% elastan.



Lenjerie Femei Catalin Botezatu

Panty Femei 


Un panty clasic, realizat dintr-un material fin, combinat cu o dantela delicata. Un model care evidentiaza liniile feminine, si in acelasi timp se ascunde perfect sub haine. Este de nelipsit din sertarul de lenjerie al unei femei. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% poliamida, 5% elastan.

LENJERIE FEMEI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Lenjerie Femei Catalin Botezatu

Slip femei 

Lenjerie Femei 
Un model jucaus, cu imprimeuri moderne, tineresti. Slipul cu talie joasa, este confectionat dintr-un material moale si confortabil, decorat cu fundite in culori contrastante. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% poliamida, 5% elastan.




Lenjerie Femei Catalin Botezatu

Panty Femei din dantela fina


Un model de nelipsit din sertarul cu lenjerie intima al oricarei femei. Dantela fina si materialul elastic alcatuiesc un panty ideal pentru orice varsta. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% poliamida, 5% elastan.



Lenjerie Femei Catalin Botezatu

Panty Sexy Femei 

Iubita ta merita tot ce e mai bun! Ofera-i un model de panty Catalin Botezatu sexy si senzual si asteapta-ti rabdator rasplata! Cadoul va fi apreciat datorita calitatii indiscutabile, a dantelei fine si a cusaturilor delicate. Culoarea si modelul sunt in ton cu sarbatoarea iubirii voastre…Produsul este este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara - 95% poliamida, 5% elastan.


Lenjerie Femei Catalin Botezatu

Tanga Femei 


Arata-i perechii tale ca esti cel mai bun iubit! Cumpara-i un model deosebit de tanga Catalin Botezatu, intr-o culoare pasionala, senzuala. Banda lata din dantela fina ii va asigura confort si ii va evidentia, in acelasi timp formele feminine.Produsul este este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara - 95% poliamida, 5% elastan.


Lenjerie Femei Catalin Botezatu

Compleu Femei 

Lenjerie Femei 
Esti mai sexy daca porti noul compleu pentru femei Catalin Botezatu, compus din furou si tanga! Calitate la superlativ, culoare energizanta si aplicatii in culori puternice: imprimeul argintiu in forma de fulg de nea contine si strasuri de culoare rosie, pentru un plus de stralucire. Toate acestea sunt perfecte pentru doamnele si domnisoarele cochete!Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 92% bumbac, 8% elastan.
Lenjerie Femei Catalin Botezatu

Tanga Femei 


Un model extrem de sexy, creat de Catalin Botezatu pentru o femeie pasionala. Talia joasa ajuta acest tanga sa se ascunda discret sub haine, pentru a fi mai apoi descoperit incet. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% poliamida, 5% elastan.



Lenjerie Femei Catalin Botezatu

Corset sexy

Lenjerie Femei 
Mai sexy de atat nu se poate… Creat pentru o femeie senzuala si misterioasa, acest corset Catalin Botezatu este un must-have. Odata imbracat, acesta transforma o femeie obisnuita intr-o femeie dorita, puternica si fascinanta. Este confectionat din cel mai fin material, combinat cu o dantela delicata si cupe intarite. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 92% poliamida, 8% elastan.

LENJERIE FEMEI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI