dyfashion.ro

PlayStation 4 Consola Sony

PlayStation 4 Consola Sony

PlayStation 4 este mediul ideal pentru o experienta de gaming interconectata, care ofera o grafica uimitoare, personalizare inteligenta, integrare sociala si noi caracteristici second-screen. Combinand experientele de gaming captivante cu continutul preferat de divertisment digital si exclusivitatile PlayStation, noul PS4 se concentreaza asupra gamer-ului.


Printre jocurile anuntate pentru PS4 gasim Destiny de la Bungie, Inc., rezultat al colaborarii cu Activision Publishers, Inc., Diablo III  de la Blizzard Entertainment, Inc., KINGDOM HEARTS III si FINAL FANTASY XV  de la SQUARE ENIX, Assassin’s Creed IV Black Flag  si Watch Dogs de la Ubisoft Entertainment, NBA 2K14 de la 2K Sports, The Elder Scrolls Online de la Bethesda Games Studios si Mad Max de la Warner Bros.

 In total vor fi disponibile peste 110 titluri, PS4 bucurandu-se de suportul dezvoltatorilor de jocuri, inclusiv producatorii indie. De la anuntarea consolei in martie numarul dezvotatorilor parteneri a crescut de la 126 la 505.


PlayStation 4 are in centru un chip special, care contine opt nuclee x86-64 si un procesor graphic de ultima generatie de 1.84 TFLOPS, combinat cu 8GB de memorie GDDR5 ultra rapida. Aceste specificatii usureaza sarcina de dezvoltare a jocurilor si imbogatesc experienta de joc disponibila pe aceasta platforma. Rezultatul consta in jocuri cu o grafica high-fidelity si un gameplay captivant.

Inspirat de designerii de jocuri
PS4 pune in centrul atentiei jucatorul, livrand cele mai bune jocuri si cele mai captivante experienete posibile pe aceasta platforma. PS4 le permite celor mai telentati producatori de jocuri sa-si dea frau liber creativitatii si sa extinda limitele gamingului actual datorita caracteristicilor tehnice avansate.

PlayStation 4 Consola Sony
Noul DUALSHOCK 4
Controller fara fir (wireless)
Controller-ul DualShock 4 include inovatii pentru a imbunatati experienta de joc, dintre care amintim un nou senzor six-axis si un touch pad. Acestea ofera noi modalitati de interactiune cu jocurile. Noul buton Sharepermite inregistrarea de secvente de gameplay si partajarea lor cu prietenii.

Experienţe de joc partajate
Sa ne jucam impreuna
Alcatuieste noi provocari si partejeaza experientele tale printr-o singura apasare de buton. Apasa butonul "SHARE " de pe controller, treci prin ultimele minute de gameplay, alege tag-ul si intoarce-te la joc – secventa video se va incarca in timp ce te joci. De asemenea, PS4 iti permite sa transmiti jocurile in timp real, trasnformand prietenii tai in spectator care ti se pot alatura in orice moment.

 Preorder PlayStation 4,click aici

1 comments:

Super tare consola,am avut ocazia sa o testez si am ramas uimit.Experienta de gamer cu aceasta noua consola de la sony este uluitoare