dyfashion.ro

Botine stilate si confortabile dama

Botine

Botine Dama, ECCO SCULPTURED 65 (maro) (ECCO)

Femei / Botine
Botine maro de dama ECCO Sculptured 65 prevazute cu fermoar in partea interioara. Sunt confectionate din piele naturala cu finisaje lucioase. Clasice si stilate, vin in completarea oricarei tinute business-casual. Tocul stabil are inaltimea de 65 mm.




Botine

Botine stilate piele naturala Sculptured 65 (ECCO)

Femei / Botine
Botine stilate de dama ECCO Sculptured 65, confectionate din piele naturala de culoare neagra. Sunt prevazute cu siret pentru design, dar si cu fermoar in partea interioara, pentru o incaltare usoara. Fiind foarte confortabile, cu un toc de 65 mm, pot fi purtate intreaga zi.

Incaltaminte femei /Botine /Click aici

Botine

Botine negre clasice dama ECCO Pleven (ECCO)

Femei / Botine
Botine clasice ECCO Pleven prevazute cu fermoar, pentru o potrivire perfecta. Captuseala este din textil. Talpa din cauciuc este rezistenta, iar tocul are inaltimea de 55mm. Exteriorul este confectionat din piele. In partea superioara sunt prevazute cu un detaliu metalic pentru design. Aceste botine sunt potrivite pentru tinute business.


Botine

Botine maro confortabile piele ECCO Poznan (ECCO)

Femei / Botine
Botine dama ECCO Poznan confectionate din piele naturala de culoare maro, cu un design vizual robust. Tocul gros are inaltimea de 80mm, iar curelusele cu catarame sunt durabile. Curelele ajustabile si fermoarul permit o fixare perfecta. Talpa din cauciuc este prevazuta cu o platforma mica de 20mm. Glencul metalic ofera suport piciorului, iar talpa este flexibila. Aceste botine se potrivesc perfect la jeansi.

Botine

Botine dama piele moale ECCO Pawi (negre) (ECCO)

Femei / Botine
Botine dama ECCO Pawi confectionate din piele moale naturala. Inaltimea tocului conic este de 8 cm si ridica glezna. Constructia fara glenc nu este rigida. Talpa din tunit este aderenta, iar branțul din piele ofera confort. Sunt foarte confortabile si se asorteaza la tinute business si elegante.

Incaltaminte femei /Botine /Click aici
Botine

Botine stilate dama ECCO Pretoria (negre) (ECCO)

Femei / Botine
Botine stilate dama ECCO Pretoria confectionate din piele naturala. Sunt prevazute cu fermoar care permite alegerea a doua tipuri de inaltimi pentru botine. Se pot purta pe glezna pentru a fi calduroase sau se pot plia in jos pentru un efect vizual placut. Sunt extrem de comode. Aceste botine sic se potrivesc foarte bine la blugi.


 
Botine

Botine femei ECCO Saunter 65 piele naturala (negre) (ECCO)

Femei / Botine
Botine simple si elegante ECCO Saunter 65 confectionate din piele neteda de vitel cu finisaje vintage. Sunt prevazute cu insertii de elastic pe partile laterale, pentru o mai buna flexibilitate. Captuseala din textil este moale si ofera confort piciorului. Branțul cu sistemul unic ECCO Comfort Fibre permite recircularea aerului in interior si mentine un climat igienic. Talpa ofera confort indelungat. Aceste botine comode pot fi purtate zi de zi atat la tinute business, cat si la cele casual.
 

Incaltaminte femei

Botine stilate si confortabile dama piele ECCO Sculptured 75 (ECCO)

Femei / Botine
Botine stilate de dama ECCO Sculptured 75 confectionate din piele moale de culoare verde. Sunt prevazute cu fermoar. Simple, usoare, clasice si elegante, aceste botine sunt foarte comode si se potrivesc cu mai multe tinute. Talpa este flexibila si usoara, iar tocul de 7,5 cm ofera stabilitate.


Botine comode dama piele naturala Pretoria (ECCO)

Femei / Botine
Botine comode dama ECCO Pretoria confectionate din piele naturala. Sunt prevazute cu elastic pe partea laterala, iar elasticul este acoperit cu piele care formeaza santuri verticale. Nuanta deosebita scoate in evidenta modelul. Tocul imbracat in piele asigura un aspect sofisticat. Aceste botine sunt foarte confortabile si se potrivesc la tinutele business.



Incaltaminte femei

Botine negre dama piele naturala ECCO Hobart (ECCO)

Femei / Botine
Botine negre dama ECCO Hobart confectionate din piele naturala, prevazute cu cureluse si cu elastic pe parti. Talpa este comoda si nu aluneca. Cu aceste botine stilate va veti simti foarte confortabil.

Incaltaminte femei /Botine /Click aici



Incaltaminte femei

Botine dama piele naturala ECCO Sculptured 75 (ECCO)

Femei / Botine
Botine negre dama ECCO Sculptured 75 confectionate din piele moale. Simple, clasice si elegante, aceste botine sunt foarte comode si se asorteaza la mai multe tinute. Talpa este flexibila si usoara, iar tocul de 7,5 cm ofera stabilitate.




Incaltaminte femei

Botine imblanite dama piele naturala ECCO Poznan (ECCO)

Femei / Botine
Botine imblanite dama ECCO Poznan confectionate din piele naturala lucioasa, de culoare neagra. Sunt foarte calduroase, datorita captuselii din lana naturala de miel. Botinele sunt prevazute cu cureluse ajustabile, pentru o potrivire perfecta. Aceste botine sunt foarte confortabile si stabile, de aceea pot fi purtate zi de zi, oferindu-va protectie impotriva frigului.


Incaltaminte femei

Botine Dama, Jaffna (maro) (ECCO)

Femei / Botine
Botina Jaffna clasica, moderna si confortabila, disponibila pe culorile maro, verde si negru .

Incaltaminte femei /Botine /Click aici



Incaltaminte femei

Botina Dama,ECCO LIEGE 50 MM (cognac) (ECCO)

Femei / Botine
botin aecco simpla