answear.ro%20

Fuste La Femme pentru un aspect sexy!

Fusta scurta

Fusta scurta neagra cu aplicatii din piele ecologica SK544

Fusta scurta neagra cu aplicatii din piele ecologica SK544, model din colectia de fuste La Femme toamna-iarna 2013. Fusta neagra este scurta si se inchide la spate cu fermoar si mos cu baba. Partea din fata este din plasa cu aplicatii de piele ecologica, iar in spate este tricot. Poarta fusta din piele ecologica SK544 La Femme pentru un aspect sexy! Compozitie: 50% bumbac, 35% nylon, 10% poliuretan, 5% elastan, Material: fibre amestecate, Lungime: 37 cm, Produs import Franta.


Fusta scurta

Fusta scurta corai imprimeu aztec SK542

Fuste
Fusta scurta corai imprimeu aztec SK542, model din colectia de fuste La Femme toamna-iarna 2013. Fusta corai este captusita in fata si are paiete imprimeu aztec. Partea din spate este din tricot si se incheie cu fermoar metalic. Poarta fusta corai La Femme pentru un aspect fermecator! Compozitie: 60% poliester, 35% rayon, 5% elastan, Material: fibre amestecate, Lungime: 42 cm, Produs import Franta.

Fuste scurte din colectia online 2014,click aici
Fusta scurta

Fusta din stofa cu talie joasa N 801

Fuste
Fusta din stofa cu talie joasa N 801 din colectia de fuste dama online, La Femme toamna-iarna 2013. Fusta neagra din stofa, captusita cu captuseala de poliester cu volan din stofa ecosez. Pe partea din fata sunt aplicate buzunare false cu clapa , cu model ecosez.Inchidere cu fermoar pe partea dreapta. Compozitie: 65% bumbac, 35% poliester, Material: stofa din bumbac , Lungime: 50 cm, Produs import Franta.


Fusta scurta

Fusta scurta conica cu fermoare H8244B bleumarin

Fuste
Fusta scurta conica cu fermoare H8244B bleumarin, fusta din colectia online La Femme toamna iarna, 2013. Modelul urmareste linia corpului si are 2 clini la fata si 2 clini la spate. Fusta are doua fermoare metalice aplicate la fata la niste buzunare false. La spate se inchide cu fermoar dar nu are slit. Compozitie: 92 % bumbac, 2 % elastan, captuseala 100 % poliester Material: stofa elastica din bumbac, Lungime: 57 cm, Produs import Franta.

Fusta scurta

Fusta scurta conica H8250B bleumarin

Fuste
Fusta scurta conica H8250B bleumarin, model din colectia de fuste scurte, La Femme toamna iarna 2013. Fusta cu curea in culoare, modelul are un triunghi din acelasi material atasat pe partea din fata. La spate fusta se inchide cu fermoar si are slit pe mijloc spate. Modelul fustei este captusit cu captuseala din poliester. Compozitie: 92 % bumbac, 2 % elastan, captuseala 100 % poliester Material: stofa elastica din bumbac, Lungime: 52 cm, Produs import Franta.

Fuste scurte din colectia online 2014,click aici
Fusta scurta

Fusta stofa neagra cu curea SK528

Fuste
Fusta stofa neagra cu curea SK528, model din colectia de fuste La Femme toamna iarna 2013. Fusta este captusita si are in talie o curea de imitatie piele iar talia si buzunarele sunt conturate cu un sir metalic argintiu. Modelul fustei este conic, la fata are buzunare laterale si pe spate sunt false. La spate fusta are slit. Compozitie: 78% poliester, 20% vascoza, 5%elastan Material: stofa subtire elastica de toamna Lungime: 54 cm lungime cusatura interioara, Produs import Franta.


Fusta office

Fusta office bleumarin 263

Fuste
Fusta office bleumarin 263, model din colectia de toamna iarna la Femme 2013. Fusta nu este captusita, are slit la spate si este un model stramt pe corp. In fata se inchide cu un slit cu fermoar, are buzunare si la gaici are o prindere care imita prinderea de la bretele. Materialul este fin din stofa si este usor lucios. Compozitie: 86.1 % poliester, 10.7 vascoza, 3.2 %elastan Material: stofa subtire cu elastan Lungime: 54 cm Produs import Franta


Fusta office

Fusta stofa bleumarin cu dantela SK526

Fuste
Fusta stofa bleumarin cu dantela SK526, model din colectia de fuste La Femme, toamna iarna 2013. Modelul fustei este in 8 clini, cu dantela in culoare aplicata la terminatia fustei. Fusta este captusita si se inchide cu fermoar.Compozitie: 78% poliester, 20% vascoza, 5%elastan Material: stofa subtire elastica de toamna Lungime: 57 cm lungime cusatura interioara, Produs import Franta.

Fuste scurte din colectia online 2014,click aici

Fusta scurta

Fusta scurta din stofa pepit 175513

Fuste
Fusta scurta din stofa pepit 175513, model din colectia de fuste scurte La Femme toamna iarna 2013. Fusta este captusita, are buzunare la fata laterale si la spate se inchide cu fermoar pe mijloc. Pe fata fusta prezinta niste pliseuri de 8 cm si la terminatie are aplicata dantela neagra. In tlaie fusta are aplicat pe betelie un snur de imitatie piele. Compozitie: 70%poliester; 30%acryl, captuseala 100%poliester, Material: stofa groasa de iarna, Lungime: 50cm, Produs import Franta.


Fusta scurta

Fusta scurta din stofa neagra 343

Fuste
Fusta scurta din stofa neagra 343, fusta din colectia de toamna iarna La Femme 2013. Modelul este captusit si are pliseuri de 9 cm iar la terminatie fusta are garnitura de catifea. Fusta are fermoar ascuns pe partea dreapta si talia este marcata cu o curea din imitatie piele sustinuta de cateva gaici late prinse cu nasturi. Compozitie: 65 % bumbac, 35 % poliester, Material: stofa de bumbac usor pufoasa, Lungime: 60 cm, Produs import Franta.