dyfashion.ro

Jachete femei din noua colectie 2014

Jacheta

Jacheta rosie cambrata 229

Jachete
Jacheta rosie cambrata 229, model din noua colectie de jachete La Femme 2014. Jacheta are guler inalt si se inchide in partea din fata cu capse (au o linie usor arcuita, pe partea stanga), fermoar si curea elastica. In talie, jacheta are bride pentru sustinere, iar buzunarele laterale sunt ascunse si se inchid cu fermoar. La maneci se gasesc terminatii elastice interioare. Modelul este usor cambrat, are cusaturi in V si este foarte calduroasa. Fii cocheta in sezonul rece cu noua jacheta rosie 229 La Femme! Compozitie: 100% polyester, captuseala 100% polyester, Material: tesatura gen impermeabil de iarna, matlasata,, Lungime: 82 cm, Produs import Franta.
Jacheta

Jacheta neagra V2639N

Jachete / Vezi oferta /Click aici
Jacheta neagra din bumbac, matlasata si cu blana detasabila pe guler. Se inchide cu fermoar si capse si are doua buzunare cu clapeta si doua buzunare inchise cu fermoar. Pe maneci doua bentite design din imitatie piele inchise cu catarama. Este prevazuta cu captuseala. Compozitie fata: 100% bumbac Compozitie captuseala: 100% poliester Material: tercot din bumbac Lungime: 58 cm Produs import Franta


Jacheta

Jacheta maro lunga cu gluga 215010M

Jachete
Jacheta maro lunga cu gluga 215010M, model din noua colectia de jachete La Femme. Jacheta este lunga si captusita in interior cu captuseala 100% polyester. Se inchide cu fermoar metalic, iar in talie este o curea elastica, cu 2 capse care vin peste fermoar. In laterale se gasesc 2 buzunare mari, patrate. Jacheta are gluga detasabila cu garnitura de blana de iepure, iar sub gluga, gulerul are fermoar metalic. La spate, cureaua elastica are 2 capse decorative orizontale, iar alte 4 capse verticale se regasesc in partea de jos a jachetei. Jacheta are terminatii elastice la maneci si cusaturi in V in croiala, atat in fata cat si in spate. Tu ai vazut noua colectie de jachete La Femme? Compozitie: 100% polyester, captuseala 100% polyester, Material: tesatura impermeabila, matlasata, Lungime: 91 cm, Produs import Franta.

Jacheta

Jacheta dama neagra scurta cu gluga si cordon

Jachete
Jacheta dama neagra scurta cu gluga si cordon din colectia de jachete La Femme, 2014. Jacheta scurta cu gluga cu captuseala din poliester, matlasata, cu doua randuri de nasturi. Buzunarele laterale sunt prevazute cu nasturi. La Femme recomanda jacheta scurta cu gluga si cordon care ofera o linie noua si eleganta! Compozitie: 80% lana, 20% poliester Material: stofa din fibre combinate, Lungime: 72 cm, Produs fabricat in Romania.


Jacheta

Jacheta dama lunga neagra cu blana 3007

Jachete / Vezi oferta /Click aici
Jacheta dama lunga neagra cu blana 3007, model din colectia de jachete dama La Femme 2014. Jacheta captusita cu captuseala din poliamida, inchidere cu fermoar pozitionat in lateral. Jacheta are ca terminatie blana artificiala iar buzunarele au inchidere cu fermoar. Compozitie: 100% poliamida, captuseala 100% poliamida, Material: tesatura impermeabila, Lungime: 82 cm, Produs fabricat in Romania.


Jacheta

Jacheta bleumarin lunga cu cordon si gluga 1818

Jachete
Jacheta bleumarin lunga cu cordon si gluga 1818 , model din colectia de jachete dama La Femme 2014.Jacheta lunga cu cordon din acelasi material cu catarama metalica aurie, captusita cu captuseala din poliester. Gluga este detasabila cu blana naturala de vulpe.Se inchide cu fermoar si capse metalice aurii. Buzunarele au inchidere cu fermoar. Compozitie: 100% poliester, Captuseala: 100% poliester, Lungime: 80 cm, Produs import Franta.


Jacheta

Jacheta dama bleumarin cu gluga detasabila 1825B

Jachete
Jacheta dama bleumarin cu gluga detasabila 1825B, model din colectia de jachete dama La Femme 2014. Jacheta captusita cu captuseala din poliester , curea elastica in talie din acelasi material cu jacheta , care se inchide cu o catarama metalica aurie. Gluga detasabila cu blanita naturala de vulpe . Jacheta se inchide cu fermoar si capse metalice. Buzunarele au inchidere cu fermoar. Compozitie: 100% poliester, Captuseala: 100% poliester, Material: tesatura de iarna impermeabila, Lungime:69 cm, Produs import Franta.

Jacheta

Jacheta dama de iarna bleumarin 215624

Jachete / Vezi oferta /Click aici
Jacheta dama de iarna bleumarin 215624, model din colectia de jachete de dama, La Femme 2014. Jacheta este captusita, matlasata si are un cordon elastic in talie care evidentieaza silueta. Model de jacheta cu partea de jos din stofa de lana si care se inchide in fata cu fermoar. Regasim fermoare si la buzunarele din fata ale jachetei. Guler de blana este detasabil. Compozitie fata: 25% lana, 75%poliester, Compozitie captuseala: 100% poliester, Material: tesatura de stofa de lana combinata cu fas, Lungime: 70 cm, Produs import Franta.

Jacheta

Jacheta dama mov cu curea elastica si gluga 2007M

Jachete
Jacheta dama mov cu curea elastica si gluga 2007M40, model din colectia de jachete de dama, La Femme 2014. Jacheta cu curea elastica neagra in talie si cu fermoar de inchidere pe fata, cu fenta care acopera fermoarul. Modelul de jacheta are buzunare la fata cu fermoar, nasturi de inchidere pentru fenta si pe partea de jos are elastic. Gluga jachetei are elastic care o regleaza. Compozitie fata: 100% poliamida, Compozitie captuseala: 100% poliester Material: tesatura gen impermeabil de iarna, matlasata, Lungime: 58 cm Produs fabricat in Romania. Atentie la ghidul de marimi!