dyfashion.ro

3 Aparate de aer conditionat recomandate

Aparat de aer conditionat

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVE Inverter, 12000 BTU, Clasa A, Display, Auto diagnoza

Clasa de eficienta energetica: A
Acest produs este caracterizat de un consum redus de energie, cu un randament sporit
Display LCD
Functie auto-restart
In cazul unei caderi de tensiune sau intreruperi de curent, aparatul va reporni la setarile programate anterior
Mod sleep
Acesta functie poate fi activatata pentru o reducere  a zgomotului (ex.: in timpul somnului), astfel in cazul racirii, temperatura de racire va creste cu 1°C in prima ora si cu inca 1°C in a doua ora, si va fi mentinuta asa pana la oprirea functiei.
In cazul incalzirii, temperatura va scadea cu 1°C in prima ora, apoi cu 2°C in cea de-a doua ora, iar in cea de-a 3-a ora cu inca 2°C dupa care va fi mentinuta asa pana la oprirea functiei.
Sistem de diagnosticare si protectie automata
Aparatul monitorizeaza in permanenta functionarea corecta a acestuia cat si partile componente, iar in cazul depistarii vreunei probleme, pe display-ul LCD va fi afisat un COD al defectiunii.
Timer: 24 ore
Aparatul poate fi programat fie sa porneasca, fie sa se opreasca dupa un interval de maxim 24 ore.
Dezghetare automata
Dezghetare total automata, controlata de un microprocesor, pentru a asigura conditiile optime pentru o incalzire eficienta.
Functie de dezumidificare
In momentul in care in incapere umiditatea este ridicata, aparatul poate fi folosit pentru dezumidificare, functie ce poate fi setata cu ajutorul telecomenzii.

Oferta Aparate de AER CONDITIONAT Click aici

Aparat de aer conditionat

Aparat de aer conditionat Electrolux EXI09HD1W Inverter, 9000 Btu, Clasa A+, Display LCD, Filtru Carbon activ + Bio-Hepa, Auto diagnoza

Confortul care va urmeaza prin casa Electrolux
Doriti sa va bucurati de temperaturi confortabile in toata casa – nu doar in apropierea unitatii de climatizare. Cand activati functia cu senzor Follow-me de pe telecomanda, acest aparat de climatizare va mentine temperatura dorita oriunde se afla telecomanda (si dumneavoastra) in interiorul casei.
Raciti si incalziti casa intr-un mod economic si silentios! Electrolux
Acest aparat de aer conditionat utilizeaza noua tehnologie Inverter. Aceasta face posibil ca aparatul sa raceasca sau sa incalzeasca casa, consumand cea mai mica cantitate posibila de energie electrica. Si deoarece consumul de energie este atat de uniform si constant, nivelul de zgomot la functionarea aparatului este redus in aceeasi masura.
Calitatea aerului face parte din confortul casei Dvs.! Electrolux
Pe langa temperatura aerului, la fel de importanta pentru confort este si calitatea acestuia. Sistemul avansat de filtrare al acestui aparat de climatizare inlatura chiar si cele mai fine particule de praf si bacterii prin intermediul celor 4 filtre separate, inclusiv un filtru de Carbon Activ care inlatura mirosurile neplacute.
Comandati aerul Dvs. conditionat prin smartphone-ul pe care il detineti. Electrolux
Multumita tehnologiei de conectare, integrata in acest aparat de aer contionat, il veti putea controla de la distanta prin intermediul unui smartphone, astfel ca atunci cand ajungeti acasa veti gasi temperatura perfecta. Este simplu: conectati unitatea interioara la ControlBox 24/7 si o veti putea controla cu ajutorul aplicatiei disponibile pentru smartphone-urile Apple sau cu sistem Android. Dispozitivul ControlBox 24/7 se achizitioneaza separat.

 Oferta Aparate de AER CONDITIONAT Click aici

Aparat de aer conditionat

Aparat de aer conditionat Samsung Jungfrau-P AR09YAWT Inverter, 9000 BTU, Clasa A, Display, Wi-Fi Control, Filtru S-Plasma Ion

Conexiune inteligenta Wi-Fi – controlati aerul conditionat indiferent unde va aflati
Aparatele de aer conditionat de la Samsung cu conexiune inteligenta Wi-Fi se incadreaza in programul dvs. Le puteti comanda prin intermediul smartphone-ului sau al computerului. Prin urmare, daca ati lasat aerul conditionat pornit când ati plecat de acasa, opriti-l cu ajutorul smartphone-ului si contribuiti la conservarea energiei. De asemenea, puteti porni aerul conditionat inainte de a pleca acasa, pentru a ajunge intr-o casa cu o temperatura perfecta. Profitati de comoditatea conexiunii inteligente Wi-Fi si acasa: schimbati modurile, setati temperatura si multe altele, fara sa va ridicati de pe canapea.
Va puteti recrea spatiul foarte modern si elegant chiar si cu economie maxima de energie. Noul aparat de aer conditionat de la Samsung este conceput intr-o culoare gradata de mov inchis si cu model unic, creat
special pentru a conferi un aspect luxos. De asemenea, tehnologiile inteligente permit consumul redus de energie al aparatului, pentru a va economisi banii. Un spatiu mai frumos cu consum scazut de energie
Eficienta energetica de clasa mondiala
Evitand irosirea energiei la pornire si oprire si cu ajutorul tehnologiei de control imbunatatite, aparatul de aer conditionat de la Samsung va ajuta sa faceti o economie semnificativa de energie. Noul aparat de aer conditionat de la Samsung va ajuta sa economisiti bani chiar si cand este oprit. Panoul de control imbunatatit utilizeaza cantitati minuscule de energie cand este oprit, rezultand astfel o economie cu 90% mai mare decat la aparatele conventionale de aer conditionat.
Inversor inteligent
Tehnologia inversorului inteligent de la Samsung economiseste pana la 50% din energie. Spre deosebire de aparatele de aer conditionat cu non-inversor, cele cu inversor inteligent mentin temperatura ideala fara a opri si porni mereu compresorul. Economisiti energie, bani si pastrati stabilitatea cu inversorul inteligent!