dyfashion.ro

3 Aragazuri electrice recomandate

Aragaz electric

Aragaz electric Electrolux EKC54502OX,4 Arzatoare vitroceramice, Grill, Clasa A, Inox

Coordonare totala la gatit, cu putin ajutor din partea cronometrului
La gatit, rezultatele excelente depind aproape intotdeauna de o sincronizare perfecta. Pentru obtinerea unei coordonari precise, bucatarii profesionisti folosesc cronometre. Cu acest cuptor va puteti bucura de acelasi nivel de control. Pur si simplu setati cronometrul, iar cuptorul va porni automat. Iar cand preparatul este gata, va va da de stire.
Faceti ca fiecare bucata sa aiba acelasi gust extraordinar
Care este cea mai buna modalitate de a va asigura ca fiecare bucata dintr-un preparat la cuptor este la fel de delicioasa? Caldura sa fie distribuita uniform. Acest cuptor multifunctional foloseste un ventilator pentru a distribui uniform caldura. si acest lucru inseamna ca tot preparatul este gatit uniform. Astfel, fiecare bucata va fi la fel de buna.
Mai mult spatiu pentru accesoriile dumneavoastra intr-o zona inspirat aleasa
Cand gatiti este de un real folos sa aveti la indemana toate accesoriile necesare. Gratie compartimentului de depozitare inspirat, amplasat in partea inferioara a masinii de gatit, veti avea la indemana tot ce va este necasar pentru masa dumneavoastra speciala.
Curatati plita dintr-o singura miscare de stergere
Este atat de simplu sa mentineti aceasta plita curata. Are o suprafata perfect plana, fara denivelari – nu are nici macar un buton – pentru a o putea curata dintr-o singura miscare de stergere.

Oferta Aragazuri Click aici
 
Aragaz electric

 Aragaz mixt AEG 47035VD-MN, Plita vitroceramica, Cuptor electric, Grill, Clasa A+, 50 cm, Inox antiamprenta

Eficienta energetica excelenta
Acest aragaz este cu 10% mai eficient din punct de vedere energetic decat clasa A - cea mai buna clasa de eficienta energetica din cadrul etichetelor energetice UE pentru aragazuri cu cuptoare electrice.
Spatiu suficient pentru gatitul si coptul pe mai multe niveluri
Desi acest aragaz are dimensiuni reduse si se potriveste in aproape orice bucatarie, cuptorul sau cu capacitate mare (60 litri) poate realiza toate functiile de gatit. Ofera spatiu suficient pentru a gati pe mai multe niveluri simultan – perfect pentru reuniunile de familie si mesele organizate cu ocazii speciale
Functie potrivita pentru fiecare fel de mancare
Cuptorul mare si multi-functional al acestui aragaz are 9 functii separate de gatit pentru rezultate extraordinare, indiferent ce decideti sa gatiti.
O plita ceramica adaptabila, care se curata rapid
Cu zona multifunctionala, conceputa pentru o gama larga de oale si tigai, aceasta plita ceramica poate realiza orice sarcina – iar suprafata de sticla durabila se sterge foarte usor.
Reconfigurati cuptorul pentru o performanta perfecta
Pentru rezultate extraordinare puteti ajusta nivelurile ghidajelor telescopice OptiFlex™ din interiorul cuptorului dumneavoastra – acesta poate gazdui vase inalte sau mai multe vase de diferite dimensiuni.
O vedere de ansamblu imediata a starii preparatului dumneavoastra
Verificati starea preparatului dumneavoastra utilizand afisajul clar al cronometrului UniSight™. Acesta va ofera o vedere de ansamblu imediata a starii procesului de gatire.

 Oferta Aragazuri Click aici

Aragaz electric

Aragaz vitroceramic Bosch HCE744353, 4 zone gatit, capacitate cuptor 67 litri, autocuratare, clasa A

Inox, Cuptor XXL cu GranitEmail, Multi-functional 3D Plus, 8 functii de gatire, autocuratare catalitica pentru peretele posterior, programator electronic, 4 zone de gătit HighSpeed din care 1 zonă cu dublu circuit şi 1 zonă de gătit extensibilă cu circuit oval, butoane push-up, iluminare cuptor, sertar pentru pastrarea veselei.