dyfashion.ro

3 Combine frigorifice recomandate

Combina frigorifica 2014

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Argintiu

Congelatorul din partea de jos a frigiderului Samsung 3050 a fost proiectat in mod inteligent, pentru o utilizare eficienta a spatiului. Functii precum raftul cu glisare usoara si compartimentul cu deschidere completa va ajuta sa depozitati, sa organizati si sa scoateti alimentele, iar toate functiile sunt flexibile si proiectate special pentru a va oferi comoditate pentru multi ani de acum inainte, datorita compresorului cu inversor digital economic din punct de vedere al energiei care este atat de durabil, incat este sustinut de o garantie de zece ani.
Maximizati in mod convenabil spatiul de depozitare
Adesea, pentru a ajunge la un borcan de iaurt din spatele frigiderului, trebuie sa navigati intr-o cursa cu obstacole alimentare, precum o prajitura cu mai multe straturi sau un borcan cu muraturi. O singura miscare gresita poate insemna o glazura strivita sau o sticla sparta pe jos. Raftul cu glisare usoara este construit pe balamale glisante si poate fi scos cu usurinta, pentru ca dvs. sa puteti organiza eficient si sa aveti acces cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spate.
Bucurati-va de economia de energie, zgomotul scazut si o garantie de 10 ani
Spre deosebire de compresoarele conventionale, care dispun doar de doua comenzi, de pornire si de oprire, compresorul cu inversor digital de la Samsung efectueaza 5 cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate si a sabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se mentine constanta, se reduce uzarea compresorului, pentru o durabilitate mai mare, iar zgomotul este pastrat la un nivel minim. in plus, va veti bucura de linistea interioara adusa de facturile reduse de energie si de garantia de 10 ani.

Vezi oferta de Combine Frigorifice,click aici


Combina frigorifica 2014

 Combina frigorifica Beko DBKEN386WD+, 321 l, Clasa A+, No Frost, H 201 cm, Alb

Active Fresh “BlueLight”
Datorita luminarii cutiei de legume si fructe cu “Bluelight” procesul de fotosinteza se continua pe durata depozitarii, ceea ce asigura o prospetime si o valoare nutritiva ridicata pentru o perioada mai lunga de timp. Conform studiului realizat de catre cercetatorii de la Universitatea Bath SPA din UK, a rezultat ca prin emiterea constanta de raze de lumina albastra, continutul de vitamina C din fructe si legume, este mentinut aproape de nivelul initial.Astfel legumele si fructele vor ramane mai proaspete si mai fragede pentru un timp mai indelungat.
Sistem de racire No Frost
Sistemul de racire Full No Frost impiedica formarea ghetii in interiorul aparatului frigorific Beko, astfel incat nu va mai fi necesara dezghetarea periodica.
Intretinerea produsului devine mult mai usoara, asigurandu-se totodata temperatura optima pentru conservarea alimentelor.
Electronic Display
Afisajul electronic  permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit.
Sistem Multiflow
Prin sistemul Multiflow racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati, fapt ce determina distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii - cat si restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Eliminarea variatiilor mari de temperatura prelungeste semnificativ timpul de conservare a alimentelor, pana la dublarea acestuia.
Dozator de apa
Este un dispozitiv special pentru racirea si dozarea apei. Accesul este facil, dozatorul de apa fiind amplasat pe usa aparatului frigorific, in exteriorul acestuia.

 Vezi oferta de Combine Frigorifice,click aici


Combina frigorifica 2014

 Combina frigorifica Electrolux EN4010DOX, 401 l, Clasa A+, H 201 cm, Inox

Serviti apa mai curata, mai clara si mai proaspata, direct de la usa
Cu acest dozator si cu filtrul de apa foarte rapid Electrolux PureAdvantage™ nu veti mai ramane niciodata fara apa curata si proaspat filtrata. Fiecare pahar pe care il veti servi oaspetilor dumneavoastra va fi mai curat, mai clar si mai proaspat. si deoarece dozatorul este integrat chiar in usa aparatului, rezerva nelimitata de apa este mereu la indemana dumneavoastra.
Pastrati fructele si legumele proaspete si naturale pana cand veti avea nevoie de ele
Consistenta este la fel de importanta ca si gustul pentru maestrii bucatari. Pentru a fi sigur de mentinerea consistentei pe un termen indelungat, pastrati fructele si legumele in acest sertar dedicat. Reglajul umiditatii prelungeste pe un termen mai indelungat starea de prospetime, chiar pana in momentul cand veti avea nevoie sa le folositi.
Carne si peste proaspat pentru un timp de 2 ori mai lung
Asa cum va poate confirma orice maestru bucatar, unul din secretele unei retete de succes este folosirea ingredientelor proaspete. De aceea aceasta combina frigorifica este dotata cu un compratiment special cu temperatura joasa -FreshZone - cu 15% mai rece decat in restul frigiderului. Pastrati aici carnea si pestele si le veti avea proaspete si naturale pentru o perioada de timp de 2 ori mai indelungata.
Spatiu compact de stocare pentru sticle
Sticlele sunt unele dintre articolele cu cele mai neobisnuite forme care se pot pastra in frigider. Dar cu suportul cu spatiu compact pentru sticle, care se introduce usor sub raftul de sticla, puteti depozita pana la cinci sticle intr-un spatiu care are doar 10 cm adancime. Acesta este, de asemenea, flexibil si a fost conceput sa pastreze toate tipurile de sticle si poate fi reglat la inaltimi diferite.
Cautati in toate colturile frigiderului ajutati de lumina moderna cu LED
Cu aceasta combina frigorifica va puteti bucura de revolutia LED. Aceasta tehnologie premium aduce lumina clara si stralucitoare in fiecare colt al aparatului. Nivelul de lumina creste usor dupa ce deschideti usa. in plus, tehnologia LED foloseste de 10 ori mai putina energie fata de tehnologia standard si va rezista pe intreaga durata de viata a aparatului.