dyfashion.ro

3 Masini de spalat rufe cu tehnologii inovatoare

Masina de spalat rufe

Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+++, Display LCD, Alb

 Clientii doresc ca etapa de curatare sa dureze mai putin timp, evitand pre-tratarea pentru hainele cu pete dificile.
Whirlpool a dezvoltat tehnologia inovatoare Clean+, un ciclu special multifazic care, in combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta fiecarui agent activ, oferind rezultate imbunatatite de spalare.
Performante optime chiar si la o temperatura joasa
Indepartarea superioara chiar si a celor mai dificile pete.
Economii de pana la 40% din energie (diferenta de consum de energie intre Ciclul de bumbac la 60°C si 40°C).
Cea mai buna clasa de eficienta a energiei in comparatie cu ciclul conventional.
6th Sense Colours - Pentru culori stralucitoare ce dureaza mai mult
O varianta unica de programe , dedicate hainelor colorate ,fiecare program utilizand al 6-lea Simt pentru a optimiza performanta la spalare in functie de culorile setate.
Programele 6th Sense Coulors actioneaza in functie de culorile setate
fara a fi nevoie sa se specifice tipul de tesatura :
Culoari Inchise – protejeaza negrul si culorile inchise de la decolorare.
Culori Deschise – spala perfect orice culoare fara risc de transfer a culorilor intre rufe
Program Mixt – optimizeaza spalarea la mixtul de rufe
Spalare in 15min.
Timpul este un factor important in programarea si desfasurarea activitatilor casnice.
Cu cat avem mai putin timp la dispozitie cu atat suntem nevoiti sa amanam sau sa fragmentam in rezolvare unele lucruri ce pot fi destul de importante .
Whirlpool a implementat in utilizarea masinii de spalat un program de 15 minute ce se adreseaza rufelor foarte putin murdare , optimizand astfel nu doar timpul ci si resursele implicate la spalare: apa si energie electrica. Cu acest program de 15 minute pot fi utilizate la spalare doua temperaturi : 20 respectiv 30 de grade.Cantitatea de apa si energia consumata fiind stabilite in asociere cu tehnologia 6th Sense.

Vezi oferta de Masini de spalat rufe,click aici


Masina de spalat rufe

 Masina de spalat rufe Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D, 10 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

INJECTIE DIRECTA
Cuvei masinii i-a fost adaugat un circuit nou de pre-mixare si injectie.
Inca din primele minute, acest circuit transforma detergentul intr-o spuma, cu putere de curatare mai mare cu 60% fata de o masina de spalat traditionala. Ca rezultat, nu mai este necesara cresterea temperaturii pentru a obtine o performanta superioara de curatare.
SPALA RUFE ALBE SI COLORATE IMPREUNA
ECONOMIE DE ENERGIE DE -60% FAtA DE UN PROGRAM TRADItIONAL DE SPaLARE LA 40°
PROTECTIE ANTIALERGICA AVANSATA
-60% din CONSUMUL DE ENERGIE

Problema
„De multe ori gasesc resturi de detergent pe haine, la finalul programului de spalare. Acestea imi provoaca, mie si pielii delicate a copiilor mei, iritatii si dermatita.”
Promisiune
Injectia directa garanteaza eliminarea completa a resturilor de detergent, indiferent de programul pe care il activati.
Motivatie
Datorita amestecului detergentului cu apa, detergentul este dizolvat complet si intra mai bine in fibre, astfel ca, dupa clatire,nu raman urme.

Problema
„Urasc alergiile cu adevarat, parul de caine sau de pisica iar concentratia mare de polen imi declanseaza astmul si imi creeaza probleme respiratorii, care ma afecteaza”
Promisiune
Programul antialergic delicat garanteaza eliminarea completa a resturilor de detergent si eliminarea in procent de 99,99% a polenului si a alergenilor proveniti de la caini si pisici, la numai 40°.
Motivatie
Datorita dizolvarii complete a detergentului, nu raman resturi pe haine la sfarsitul programului de spalare. Mai mult, spalarea la 40° si 5 cicluri de clatire ajuta la eliminarea chiar si a polenului si a alergenilor proveniti de la animale.

Problema
„Urasc cu adevarat alergiile, chiar si acarienii imi provoaca iritatii si chiar daca imi spal hainele, continua sa ma enerveze”
Promisiune
Pentru un tratament complet sanatos, programul Antialergic intensiv garanteaza eliminarea totala a resturilor de detergent si reducerea cu 99,99% a polenului, a alergenilor proveniti de la caini si pisici si, de asemenea, a acarienilor din casa.
Motivatie
Acarianul de casa poate fi eliminat numai prin folosirea temperaturii inalte si a unei cantitati mari de apa. Acest ciclu foloseste o temperatura de 60°pentru a distruge si acest tip de alergen si 5 cicluri de clatire pentru a-l elimina.

 Vezi oferta de Masini de spalat rufe,click aici


Masina de spalat rufe

Masina de spalat rufe Electrolux EWF1487HDW, 1400 RPM, 8 kg, Display LCD, Clasa A+++, Alb

O masina de spalat rufe care va ajuta, pregatind rufele pentru calcat
Sistemele profesionale de spalare a rufelor de la Electrolux folosesc aburul pentru a improspata si elimina cutele din articolele delicate. Iar cu aceasta masina de spalat rufe si dumneavoastra puteti realiza acest lucru. Programele noastre cu abur elimina cu atentie cutele si mirosurile neplacute, pentru ca multe articole sa fie din nou pregatite pentru a fi purtate, intr-un timp cat mai scurt. Iar toate celelalte articole sunt mult mai usor de calcat.

Programati ciclul in functie de programul dumneavoastra si de palierul orar de tarifare la energie
Sistemele profesionale pentru rufe de la Electrolux pot sa adapteze durata pentru fiecare ciclu. Cu functia TimeManager® si dumneavoastra puteti stabili exact durata unui ciclu – si puteti purta ceea ce doriti, cand doriti. Puteti regla ciclul in functie de timpul pe care il aveti la dispozitie. Iar cu EcoInfo™ veti putea monitoriza atent eficienta energetica.

Activati rapid setarile preferate pentru fiecare incarcatura
Cu Preferatele mele puteti utiliza setarile dumneavoastra preferate pentru fiecare incarcatura – si le puteti activa instantaneu. Trebuie doar sa salvati combinatiile de programe si setari pe care dumneavoastra le preferati. Data viitoare cand utilizati masina de spalat rufe puteti sa le activati imediat doar prin apasarea unui singur buton.

Consuma cu 10% mai putina energie decat o masina de spalat de clasa A+++
Aceasta masina foloseste o tehnologie avansata pentru a oferi o performanta extraordinara din punctul de vedere al eficientei energetice; este cu 10% mai eficienta energetic decat aparatele de clasa A+++, care reprezinta cel mai inalt standard posibil. Este unul din modurile cele mai eficiente energetic, de a va spala rufele.

Cand rufele se aduna, spalati mai multe deodata
Nu puteti sti niciodata cu precizie cand se aduna rufele: vacantele, musafirii si evenimentele sportive pot exercita o presiune suplimentara. Dar cu aceasta masina de spalat cu o capacitate de 8 kg aveti permanent flexibilitatea necesara pentru a le rezolva pe toate. Puteti spala exact cat este necesar.

Spalati hainele, silentios si eficient
Motoarele cu invertor sunt folosite foarte mult in aparatele Electrolux din gama profesionala. De asemenea, cu aceasta masina de spalat rufe puteti beneficia de experienta noastra in ceea ce priveste tehnologia, deoarece si aceasta are un motor cu invertor. Astfel, aparatul ofera rezultate extraordinare utilizand o cantitate minima de energie intr-o liniste aproape deplina. In plus, motorul are o garantie de zece ani.