dyfashion.ro

3 Tablete performante



Tablete performante

1.Tableta Asus Transformer Book T100TA-DK007H cu procesor Intel® AtomTM Z3740 1.33GHz, 10.1" Touch-Screen, 2GB, 500GB + 64GB EMMC, Intel® HD Graphics, Windows 8.1, Gray

Portabilitate redefinita
ASUS Transformer Book T100TA este un device compact care combina caracteristicile de productivitate ale unui notebook cu portabilitatea unei tablete, facand comutarea intre cele doua foarte rapida. Greutatea sa de, doar 1.07 Kg il incadreaza in categoria celor mai usoare notebook-uri. Tastatura find detasabila de ecran, acesta devenind o tableta multi touch foarte usoare pe care o puteti lua oriunde. Designul este elegant avand un finisaj durabil.
Productivitate si performanta
ASUS Transformer Book T100TA are la baza un procesor Intel Atom BayTrail-T  Z3740 Quad-Core, faciliteaza echilibrul perfect intre multi tasking rapid si autonomia remarcabila de pana la 11 ore. Stocarea eMMC de 64 GB si hard disk-ul de 500 GB fac, ca salvarea fisierelor sa fie mult mai rapida, in timp ce portul USB 3.0 faciliteaza transferuri de date rapide.

Oferta TABLETE / Click aici

Tablete performante

2.Tableta Lenovo IdeaPad Yoga B8000 cu procesor Quad-Core MT8389 1.20GHz, 10.1", 1GB DDR2, 16GB, Wi-Fi, 3G, Android 4.2 Jelly Bean, Silver Grey

Design multimodal inovator.
Designul tabletei Yoga 10 include cilindrul bateriei si suportul kickstand de pe latura dispozitivului, ceea ce deplaseaza centrul de greutate si permite moduri multiple de utilizare: Mod in mana, inclinat si pe suport (Hold, Tilt si Stand). In modul Hold greutatea dispozitivului este situata in palma si nu in dreptul degetelor, ceea ce il face mai comod pentru citit sau navigat. Cand asezati tableta in modul inclinat aveti un unghi de privire perfect pentru tastare sau jocuri. Deschideti suportul kickstand si asezati tableta vertical in modul Stand pentru a urmari confortabil materiale video, a asculta muzica sau pentru videochat.
Imagine exceptionala cu un unghi larg de vizualizare
Ecranul HD de 10.1” (1280 x 800) al tabletei Yoga 10 ofera o imagine HD uimitoare de care va puteti bucura, impreuna cu prietenii, la un unghi de vizualizare larg, de 178°, datorita tehnologiei IPS (in plane switching  comutare coplanara) a afisajului.
Design elegant
Designul inovator al tabletei Yoga 10 nu numai ca optimizeaza experienta utilizarii tabletei, ci si arata extraordinar. Dispozitivul se subtiaza pana la numai 3 mm la margine, o carcasa neagra inscriptionata cu laser previne zgarieturile si ofera o priza confortabila, iar elementele decorative cromate completeaza designul.

 Oferta TABLETE / Click aici

Tablete performante

3.Tableta Toshiba Excite Pure AT10-A-104 cu procesor nVidia Tegra Quad Core T30L 1.3 GHz, 10.1", 1GB DDR 3, 16GB, Wi-Fi, GPS, Android 4.2 Jelly Bean, Smart Silver

FUNCTIONARE RAPIDA SI FLUIDA
Cu un procesor quad core pentru supermobilitate, redarea continutului nu va opri sau incetini divertismentul. Procesorul NVIDIA® Tegra® 3 accelereaza chiar si cele mai solicitante aplicatii, deci vei beneficia intotdeauna de performante deosebite. Navigarea pe Web si redarea continutului video HD devin mai fluide, aplicatiile se executa mai rapid si jocurile pot fi jucate la calitate de consola. Si, deoarece consuma mai putina energie, vei putea beneficia pentru mai mult timp de divertismentul preferat. Iar sistemul Android™ 4.2, Jelly Bean, va duce viteza si simplitatea la un nivel complet nou. In plus, vei beneficia de o memorie interna de pana la 32 GB, deci tableta ta are deja mult spatiu disponibil pentru fotografii si fisiere de la prima pornire.            
INTOTDEAUNA GATA DE ACTIUNE
Posibilitatile variate de conectare iti permit sa ai la indemana tot ce ai nevoie. Doesti sa ai cu tine imaginile preferate? Slotul pentru carduri micro-SD iti va permite sa stochezi si sa partajezi fotografii, videoclipuri si fisiere media de dimensiuni mari, pe carduri SD de pana la 32 GO. Acasa, iti va fi simplu sa redai divertismentul tau mobil pe un televizor cu ecran mare sau printr-un sistem audio utilizand conexiunea micro-HDMI. Sau, daca ai un televizor cu capabilitati 3D, sa vizionezi continutul 3D. Vei putea, de asemenea, sa utilizezi Wi-Fi Direct pentru a te conecta la dispozitivele din apropiere fara puncte de acces. Iar cu Bluetooth 4.0 vei putea efectua transferuri foarte rapide intre tableta si alte dispozitive mobile aflate pe o raza de 100 de metri..                             
MOBILITATE TOATA ZIUA SI IN FIECARE ZI
Este intotdeauna bine sa stii ca iti poti folosi confortabil tableta intreaga zi atunci cand calatoresti – fara a trebui sa verifici incarcarea bateriei. Este exact ce obtii de la tableta Excite Pure. Divertisment de durata, cu pana la 9,5 ore de redare video cu bateria incarcata complet. Vei dori sa o iei peste tot cu tine.