dyfashion.ro

3 Televizoare de top



Televizoare de top

1.Televizor Smart 3D LED Samsung 40F6400, 101 cm, Full HD

Televizorul Samsung LED Seria 6 va ghideaza intr-o lume captivanta cu un continut extrem de antrenant si agreabil, prin Smart Hub. Smart Hub aduna tot continutul dvs. preferat intr-o locatie unica si vi-l pune la dispozitie prin intermediul unui simplu set de pagini. Acum, puteti profita de toata aceasta abundenta de continut extrem de antrenant si agreabil cu ajutorul unei singure interfete, de pe televizorul dvs.
Portalul catre o experienta revolutionara a divertismentului
Samsung modifica regulile de vizionare a televizorului prin intermediul Smart Hub. Prin cele 3 panouri complexe si usor de utilizat si o interfata intuitiva pentru Smart Hub cu control prin miscare, Smart Hub va permite sa cautati si sa accesati continutul rapid si usor. Bucurati-va de o gama larga de filme si de emisiuni TV accesand aplicatiile disponibile de pe televizorul Samsung Smart TV si trimiteti continut prietenilor pe Facebook si Twitter. Bucurati-va si accesati fotografii, videoclipuri si muzica de pe toate dispozitivele compatibile.
* imaginea de pe ecran este o reprezentare si nu reflecta in mod necesar interfata reala cu utilizatorul.
* este posibil ca serviciile TV, continutul si capacitatile sa nu fie disponibile in toate regiunile si teritoriile.

Oferta TELEVIZOARE /Click aici


Televizoare de top

2.Televizor Smart LG, 119 cm, Full HD, Argintiu, 47LN613S


Raport Pret/Calitate imbatabil
Catalin David |Cumparator
Am achizitionat modelul de 119 cm acum cateva saptamani. Am oscilat intre acest model si cateva modele de la Samsung, Sharp, Philips si Grundig. Dupa ce am citit nenumarate review-uri pe internet si am testat toate modelele in magazine, am decis sa iau acest LG. Din punct de vedere al calitatii imaginii, este in top, alaturi de Samsung si Sharp. Nu am reusit sa vad Grundig in magazine, dar Sharp, Samsung si LG sunt usor peste Philips, desi cei din urma utilizeaza panel-uri LG din cate am inteles. In fine, dupa mai bine de 2 saptamani de utilizare, pot sa spun ca sunt foarte multumit de alegerea facuta. Functionalitatea sistemului SmartTV, este chiar peste asteptari. Compatibilitatea cu toate gadget-urile din dotare e perfecta. Initial am pus niste filme pe un hard disk extern, pentru a le viziona, insa dupa ce m-am jucat putin prin setari, am descoperit ca pot sa vad filmele de pe laptop direct prin wireless, ceea ce e minunat. Singura functie a hard disk-ului extern, a ramas aceea de a inregistra anumite lucruri si functia de Time Machine. Eu l-am prins la promotie, cu 2799 lei, dar si la 2999 e imbatabil ca raport pret/calitate. E cu cel putin 300 de lei mai ieftin decat cea mai apropiata alternativa de la Samsung, iar diagonala e cu aprox 3 cm mai mare.
Pro: Calitate imagine
Wireless incorporat
Functionalitate sistem Smart TV
Conectivitate
Design
Sunet rezonabil pentru un LED TV
Contra: Deocamdata nimic 
 Oferta TELEVIZOARE /Click aici

Televizoare de top

Televizor Smart LED Sony, 80cm, Full HD, 32W705

Calitatea imaginilor capata o noua dimensiune
Descoperiti detalii uimitoare indiferent de continutul vizionat cu seria W7. Indiferent daca urmariti un film personal sau o superproductie de la Hollywood, totul este mai clar si mai rafinat gratie tehnologiei X-Reality PRO.
Bucurati-va de continutul preferat la claritate precisa, in timp ce One-Flick Entertainment va permite sa navigati rapid prin emisiuni, clipuri de pe Web, fotografii si multe altele.
Imbunatatiti tot ce vizionati
X-Reality PRO confera un suflu nou oricarui continut vizionat. Experimentati o calitate impresionanta a imaginii cu contrast, claritate si detalii mai bune.
Baza de date Reality Creation
Fiecare pixel este analizat, apoi imbunatatit gratie unei baze de date sofisticate.
Contrast si culori detaliate
Sunt vizibile diferente subtile de culoare, chiar si in scenele luminoase.
Reducere inteligenta a zgomotului
X-Reality PRO reduce zgomotul fara sa sacrifice detaliile
Glisati. Gasiti. Rapid.
Cu One-Flick Entertainment puteti naviga cu usurinta prin canalele TV, clipurile Web, fotografii si altele, utilizand o interfata intuitiva.