dyfashion.ro

4 Laptopuri recomandate



Laptopuri de top

1.Laptop Asus X552CL-SX143D cu procesor Intel® CoreTM i7-3537U 2.0GHz, 4GB, 1TB, nVidia GeForce 710M 1GB, FreeDOS, Black

Intel ® Turbo Boost Technology ofera mai multa performanta atunci cand este necesar. Este activat atunci cand sistemul de operare (OS) solicita cel mai inalt nivel de performanta al procesorului.
Intel ® Turbo Boost Technology 2.0 permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara redirectionand puterea si accelerand performanta in mod dinamic intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus. Functioneaza pe sistemele care au la baza procesoarele Intel ® Core ™ de generatia a 3-a si a 4-a, i5 si i7.
Apeluri video clare
Seria X dispune de o camera 720p HD cu un senzor extrem de sensibil, care functioneaza bine in conditii diferite de lumina. Camera vine la indemana atunci cand aveti nevoie pentru a pastra legatura cu prietenii si familia prin intermediul videochat-ului full screen.
Performanta
ASUS Seria X reinventeaza experienta de calcul de zi cu zi. Fie ca il folositi pentru munca sau pentru distractie, acest notebook este ideal atat pentru calcul productiv cat si pentru divertisment. Dispune de un procesor Intel® Core™ i7-3537U, de o placa grafica dedicata GeForce GT 710M si USB 3.0 pentru o viteza de transfer de 10 ori mai mare. ASUS Seria X va ofera tot ce aveti nevoie pentru multitasking si experienta multimedia.


Laptopuri de top
2.LaptopLenovo Essential B5400 cu procesor Intel® CoreTM i3-4000M 2.40GHz, Haswell, 4GB, SSD 8GB + 1TB, Intel® HD Graphics, FreeDOS, Black

Autonomie sporita
Cu ajutorul Energy Manager reusiti sa stati un timp mai indelungat conectati intre reincarcari. Pana la 8 ore durata de folosire.
Reactioneaza rapid
Lenovo® Solution Center va pune la indemana toate setarile astfel incat backup-ul si recovery-ul sa fie cat mai simplu. Tastatura AccuType cu tastele individuale rotunde ofera precizie si confort pentru tastare utilizatorului.
Ramai conectat
Este foarte usor sa comunicati cu persoanele dragi sau sa, sustineti video conferinte cu ajutorul camerei web cu o rezolutie HD 720p. Aveti la dispozitie un modul bluetooth 4.0 integrat si conectivitate WiFi 802.11 b/g/n. Notebook-ul dispune de un port HDMI, un port USB 2.0 si 2 porturi USB 3.0 cat si un card reader 4 in 1.

Oferta Laptopuri /Click aici


Laptopuri de top

3.Laptop Toshiba C55-A-146 cu procesor Intel® CoreTM i5-3230M 2.60GHz, Ivy Bridge, 6GB, 750GB, Intel® HD Graphics, FreeDOS, White

MULTIFUNCTIONAL SI ELEGANT
Dispunand de o flexibilitate care va ajuta sa va indepliniti cerintele uzuale si de un design uluitor, pe care veti dori sa-l etalati oriunde, acest laptop inteligent se remarca prin multifunctionalitate si eleganta. Indiferent daca sunteti acasa sau va deplasati, urmariti un film sau ii trimiteti un e-mail unui prieten seria Satellite C55-A va ofera viteza si performantelele de care aveti nevoie. Numeroasele optiuni de conectare va ajuta sa va imbunatatiti activitatile, de exemplu, transferand date mult mai rapid folosind tehnologia USB 3.0 sau sa va bucurati de materialele multimedia preferate pe un televizor HD, prin intermediul conexiunii HDMI. Toate imaginile prind viata datorita detaliilor superbe redate de uluitorul afisaj cu ecran lat HD de 15,6". 
SUNA INCREDIBIL
Dispunand de tehnologia DTS Sound™ pe laptopul C55-A, veti auzi sunete frumoase si incredibil de clare. De la basul profund si constant pana la dialogul clar, fiecare voce, miscare sau melodie va fi mult mai distincta si mai placuta. Astfel puteti patrunde in lumea reala si detaliata a sunetului surround de fiecare data cand redati in flux un film, vizionati un material video, jucati jocuri sau ascultati muzica.
CAPACITATE BUNA DE CONECTARE
Pentru a fi mobil cu adevarat, trebuie sa dispuneti de o capacitate de conectare buna. Laptopurile din seria C55-A sunt dotate cu trei porturi USB pentru a putea transfera date pe celelalte dispozitive. si, deoarece unul dintre acestea este un port USB 3.0, continutul este mutat de 10 ori mai repede. Datorita functiei Bluetooth incorporate puteti sincroniza in mod wireless dispozitivele mobile si puteti transfera rapid fisiere mari. Sau puteti viziona continuturi complexe pe televizorul dvs. HD, valorificand astfel la maximum conexiunea HDMI.


Laptopuri de top

4.Laptop HP Pavilion 15-n000sq cu procesor Intel® CoreTM i3-3217U 1.80GHz, Ivy Bridge, 6GB, 750GB, AMD Radeon HD 8670M 1GB, FreeDOS, Black

Stocati tot ce va doriti
Nu va faceti niciodata griji ca ramaneti fara spatiu acest computer portabil de incredere dispune de spatiu vast de stocare. Obtineti un spatiu de pana la 750 GB pe unitatea de hard disk pentru a stoca fisiere, muzica, fotografii, videoclipuri.
Unitate de divertisment incorporat
Urmariti filme de pe DVD sau va creati propriile suporturi utilizand unitatea optica integrata.
Ramaneti conectat
Va conectati usor la monitoare externe, imprimante si alte dispozitive. Avand mai multe porturi, puteti sa renuntati la dongle-uri.