fashiondays.ro

Balerini eleganti din piele naturala

Balerini

Balerini mov cu fundita piele naturala 

Femei / Balerini
Balerini mov simpli si eleganti confectionati din piele naturala, prevazuti cu ofundita discreta, pentru un aspect chic. Pielea moale, fina, este placuta la atingere. Talpa flexibila este foarte comoda. Acesti balerini sunt alegerea perfecta pentru orice ocazie.

BALERINI DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Balerini

Balerini eleganti piele nubuc 

Femei / Balerini
Balerini dama, confectionati din piele intoarsa nubuc, de culoare verde-albastrui deschis. Pielea moale si fina ofera o senzatie placuta acestor balerini feminini. Calapodul cu forma anatomica este conceput pentru a oferi confort intreaga zi. Acesti balerini eleganti se asorteaza perfect la tinutele business.


Balerini

Balerini negri dama piele perforata 

Femei / Balerini
Balerini negri eleganti confectionati din piele perforata, ce creaza un aspect modern. Captuseala din piele absoarbe umezeala si permite piciorului sa respire. Calcaiul moale si constructia acestuia, fac acest balerin usor si ofera un mers relaxant. Spuma din interiorul brantului acoperit cu piele asigura confort piciorului. Acesti balerini deosebiti se potrivesc la tinutele business si casual.

Balerini

Balerini dama din piele 

Femei / Balerini
Balerini dama moderni, confectionati din piele cu finisaje deosebite, idiali pentru solicitarile zilnice.





Balerini

Balerini casual piele rosie 

Femei / Balerini
Balerini casual cu fetele exterioare prevazute cu perforatiilor decorative ale pielii ofera suplete si un aspect modern. Brantul Comfort Fibre System este detasabil, oferand in mod continuu prospetime si o buna recirculare al aerului. Pielea este moale, durabila si in acelasi timp uoara. Absorbtia socului datorita structurii brantului si a talpii ofera suport necondiionat. Sistemul de inchidere in zig-zag ofera un aspect modern pantofului.
 
Balerini

Balerini dama confortabili 

Femei / Balerini
Balerini casual, rezistenti, ideali pentru vara. Sistemul Comfort Fibre asigura prosetimea si un nivel ridicat de respiratie, ideal pentru sezonul cald. Interiorul este prevazut cu un brant din poliuretan ce ofera suport si confort. Talpa, direct injectata, este usoara si flexibila, oferind un aspect feminin.


Balerini

Balerini dama moderni confortabili 

Femei / Balerini
Balerini de dama, moderni si confortabili Rome. Confectionati din piele naturala prevazuti cu element decorativ,ofera balerinilor un aspect femenin.

Balerini

Balerini dama moderni 

Femei / Balerini
Balerini dama cu fundita din fata, confectionata din piele, asigura un aspect deosebit acestor balerini, potriviti atat pentru tinute casual cat si formal.


Balerini

Balerini dama sport 

Femei / Balerini
Talpa subtire ofera o pozitie naturala piciorului, ce permite sustinerea specifica clasei Natural Motion. Suportul piciorului este oferit si de forma anatomica. Pielea moale din fetele exterioare, ofera acestor balerini un aspect contemporan placut. Talpa medie direct injectata ofera confortul necesar pentru intreaga zi. Actioneaza asupra piciorului si muschilor picioarelor pentru confort de durata si o mai buna performanta.

BALERINI DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Balerini

Balerini confortabili usori piele naturala 

Femei / Balerini
Balerini comozi si usori, confectionati din piele naturala. Sunt prevazuti cu o fundita discreta, pentru un aspect chic. Pielea moale, fina, este placuta la atingere. Talpa flexibila este foarte comoda. Acesti balerini sunt alegerea perfecta pentru orice ocazie.