dyfashion.ro

Cuptoare cu microunde perfecte pentru orice bucatarie

Cuptor cu microunde

Cuptor cu microunde Samsung ME71A, 20 l, 800 W, Mecanic, Alb

Senzatia de stil se intensifica cu noua gama de microunde
Deschidere este larga, iar exteriorul alb este simplu si elegant. Aceasta combinatie aduce stil aspectului minimalist.
Apasati si economisiti
Butonul Eco va permite sa economisiti energia in modul stand-by cu pana la 40%. Doar apasati si economisiti bani si energie si protejati planeta.
Perfect pentru oricare spatiu din bucatarie
Exteriorul de dimensiuni reduse ocupa mai putin spatiu, fiind astfel in armonie cu orice interior de bucatarie.
Fara colturi, fara murdarie
Stergeti interiorul rotunjit. Deoarece spatiul interiorul nu are colturi, curatarea este foarte usoara, fara pete ramase.

Vezi oferta de Cuptoare cu microunde ,click aici

Cuptor cu microunde

Cuptor cu microunde Zanussi ZMF21110WA, 20 l, 700 W, mecanic, Alb

Economisiti timp si reduceti neplacerile de la fiecare masa
Atunci cand timpul este scurt, functia de microunde a acestui cuptor va usureaza putin viata. Va ofera posibilitatea de a incalzi sau decongela alimentele printr-o atingere de buton.
Obtineti maximum din alimentele congelate
Pentru a va ajuta sa economisiti timp si sa beneficiati la maximum de alimentele congelate, acest cuptor cu microunde dispune de o functie de decongelare usoara si eficienta.
Este indeajuns sa rotiti butonul!
Aceasta este cea mai simpla metoda de selectare a unei functii a cuptorului cu microunde: este indeajuns sa rotiti butonul mecanic.
Relaxati-va si ocupati-va de alte lucruri in timp ce se pregateste masa
Este indeajuns sa introduceti preparatul in cuptorul cu microunde si sa va ocupati de orice altceva. Alerta de incheiere a programului va va anunta cand puteti servi mancarea.

Cuptor cu microunde

Cuptor cu microunde Samsung GW711K-B, 20 l, 750 W, Grill, Mecanic, Negru

Intotdeauna la standardele cele mai inalte
Emailul ceramic este aproape la fel de bun ca o persoana care are grija de cuptor in locul dvs. Pentru inceput, este durabil, asa cum ar trebui sa fie orice dispozitiv electric din bucatarie. Asadar, in orice mod il va utiliza familia dvs., acesta nu se va zgaria precum otelul inoxidabil si nu se va crapa precum plasticul. De asemenea, este usor de curatat. Tot ce va trebuie este o carpa moale pentru a sterge tot felul de pete. In plus, peretii sunt acoperiti cu un material superior care se comporta ca agent antibacterian si dezodorizant. Ceea ce reprezinta o veste buna pentru dvs., deoarece familia dvs. adora sa-l utilizeze, dar nu este incantata sa-l curete.
Perfect pentru oricare spatiu din bucatarie
Exteriorul de dimensiuni reduse ocupa mai putin spatiu, fiind astfel in armonie cu orice interior de bucatarie.
Fara colturi, fara murdarie
Stergeti interiorul rotunjit. Deoarece spatiul interiorul nu are colturi, curatarea este foarte usoara, fara pete ramase.

Cuptor cu microunde

Cuptor cu microunde Beko MWC2010MW, 20 l, 700 W, Grill, Mecanic, Alb

Solutii ingenioase pentru bucatarii moderne
Noile cuptoare cu microunde Beko ofera solutii practice de gatit, adaptate unui ritm de viata alert.
Functiile presetate, capacitatea de 20 de litri, optiunea de memorare a modului de preparare preferat, child lock, sunt doar cateva dintre facilitatile integrate acestor produse.
Totodata, structura interioara din metal inoxidabil confera durabilitate si robustete in utilizare.


Cuptor cu microunde

Cuptor cu microunde Samsung GE109MST, 900 W, 28 l, Grill, Digital, Negru/Inox

GE109MST este un cuptor grill cu microunde, cu capacitate de 28 litri. in plus fata de functia de microunde, cuprinde un grill performant (1.300 watt) si functia « Crusty cook », care va permit sa gatiti mancaruri aurii si crocante, dupa gust. Interiorul ceramic va permite o gatire in profunzime, care pune in valoare savoarea si pastreaza calitatile nutritive ale alimentelor.
Sistem de distributie tripla (T.D.S.)
Emisia eficienta de microunde se traduce printr-o mancare mai bine gatita. TDS este noua tehnologie de la SAMSUNG destinata gatirii mai uniforme a alimentelor. SAMSUNG s-a ocupat de mult timp de dezvoltarea unui sistem unic de distributie a undelor, care le distribuie in mod uniform in interiorul cuptorului. Modelele cu acest nou sistem de distributie a undelor vor aduce unui client nemultumit de comportarea vechiului sau cuptor cu microunde avantajul unei preparari mai uniforme a alimentelor.     Interior din email ceramic
Un interior din email ceramic, exceptional de uniform, permite curatarea cu usurinta a grasimii si a uleiului de pe peretii interiori. Tot ce aveti nevoie este o laveta umeda dupa utilizare. De asemenea, aceasta previne decolorarea suprafetei, chiar si dupa o utilizare prelungita.
Rezistenta ridicata la zgarieturi
Durabilitatea si calitatile de protectie ale emailului ceramic il fac mult mai rezistent la zgarieturi decat alte interioare ale cuptoarelor cu microunde. La zgarieturi cu forte egale, duritatea suprafetei emailului ceramic creste cu numai 7,5%, in comparatie cu 106% in cazul otelului inoxidabil.
Curatare cu aburi
Noul sistem de convectie STEAM are capacitatea de auto-curatare, "STEAM Clean", o inovatie SAMSUNG. STEAM Clean utilizeaza forta aburului pentru eliminarea grasimii si a funinginii, lasand cuptorul curat ca lacrima in numai 15 minute. Pur si simplu umpleti containerul STEAM Clean cu apa si detergent. Apoi, prin atingerea unui buton, procesul de curatare cu abur incepe.
Dezghetare rapida
Exceptionala facilitate de dezghetare rapida asigura o functionare a sistemului de incalzire la parametri optimi. Cu aceasta facilitate de exceptie, alimentele congelate se dezgheata uluitor de rapid. Nu trebuie sa va faceti griji cu umezeala sau cu picaturile de apa - pana si alimentele gatite anterior pot fi consumate ca si cele proaspat gatite.

 Vezi oferta de Cuptoare cu microunde ,click aici

Cuptor cu microunde

Cuptor cu microunde Electrolux EMM21150W, 18.5 l, 800 W, Grill, Alb

Libertate mai mare de a gati
Acest cuptor cu microunde va permite sa faceti si mai mult in bucatarie. In plus fata de functiile standard de gatit la microunde, este dotat si cu un grill integrat, din cuart, care poate fi folosit cand doriti ca mancarurile sa fie crocante si frumos rumenite.
Rotiti butonul pentru a-l controla
Acest cuptor cu microunde va ofera comenzi simple. Datorita butoanelor rotative comode, puteti schimba setarile fara efort si aveti garantia ca mancarurile dv. sunt gatite perfect – exact asa cum va plac.
Dezghetare fara niciun efort
Uneori procesul de pregatire al ingredientelor poate sa ia la fel de mult timp ca si gatitul in sine. Multumita functiei speciale de dezghetare cu care este dotat acest cuptor cu microunde, puteti sa stati linistiti pentru ca veti fi bine pregatiti sa incepeti gatitul.