answear.ro%20

Bluze femei din colectia TrèsChic

Bluze femei

Bluza Analisa

Haine femei
Bluza din material usor transparent de culoare roz, ce cade lejer pe corp. Are decolteu tip barca - poate fi lasat pe umeri. Are maneci scurte largute. Ideal ca tinuta de club, asortat cu blugi/fusta.






Bluze femei

Bluza Relia

Haine femei
Bluza din material elastic de culoare neagra, stransa pe corp. Are maneci scurte decupate pe umeri. In fata are model de culoare rosu irizant.






Bluze femei

Bluza Adelaida

Haine femei
Bluza de culoare galben intens, cu decolteu in V si bretele ce formeaza un X la spate. Bluza este pe elastic sub bust si jos.






Bluze femei

Bluza Yasmine

Haine femei
Bluza de culoare roz, tip babydoll. Are 4 bretelute pe un singur umar, accesorizate cu inele cu strasuri in fata.


OFERTA COMPLETA SI PRETURI /Click aici




Bluze femei

Bluza Nadina

Haine femei
Bluza din material usor transparent de culoare alba, ce cade lejer pe corp. Are imprimeu in fata. Are decolteu tip barca - poate fi lasat pe umeri. Are maneci scurte largute. Ideal ca tinuta de club, asortat cu blugi/fusta.





Bluze femei

Bluza Tinca

Haine femei
Bluza de culoare neagra, cu decolteu in V si volane in fata pe toata lungimea. Se leaga dupa gat, lasand spatele pe jumatate gol. Ideal ca tinuta de club, asortat cu blugi/fusta.






Bluze femei

Bluza roz Cod:HF3112_2

Haine femei
Bluza-babydoll cu maneca lunga, in combinatia de culori alb-roz. Modelul este in carouri. Manecile sunt albe, lasand impresia de 2 bluze suprapuse. In aceasta tinuta va veti simti foarte lejera. Poate fi completata de pantaloni asortati.