answear.ro%20

Rochii scurte super sexy

Rochie sexy scurta

Rochie sexy Minessota

Rochii
Rochie sexy scurta, din dantela rosie semitransparenta, cu model tigrat. Rochita este stransa pe corp si are o bretea pe un umar, ornata cu o fundita neagra satenata.






Rochie sexy scurta

Rochie sexy Wichita

Rochii
Rochie sexy scurta, din material elastic semitransparent de culoare rosie, cu brodura jos din broderie neagra. Rochia este fara bretele, iar in dreptul taliei pe parti este decupata si ornata cu snur negru satenat ce formeaza X-uri. Recomandam pentru completare dres negru (neinclus).



Rochie sexy scurta

Rochita sexi Brescia

Rochii
Rochita sexi, cu picatele, din material cu aspect satenat, cu cupe preformate ornate cu dantela brodata, decolteu in V si bretelute subtiri. Jos are margine din dantela brodata. Include chiloti tanga asortati.

Rochie sexy/Click aici


Rochie sexy scurta

Rochie sexi Draga

Rochii
Rochie sexi din dantela rosie cu picatele, cu decolteu adanc in V. Rochia este despicata pe parti.





Rochie sexy scurta

Rochie rosie Eiko

Rochii
Rochie rosie sexy din dantela cu motiv floral, cu decolteu adanc in V. Are bretea dupa gat, iar la spate este incretita, pentru un efect maxim.





Rochie sexy scurta

Rochie sexi Maribel

Rochii
Rochie sexi de seara, scurta, neagra, fara bretele, stransa pe corp. Rochia are cupe cu burete, intr-o parte este ornata cu strasuri si paiete combinate argintii si aurii. La spate are banda elastica sus si se inchide cu fermoar ascuns intr-o parte. Ideala ca rochie de ocazie/rochie de nunta/rochie de petrecere.



Rochie sexy scurta

Rochie scurta Malina

Rochii
Rochie scurta in combinatia de culori rosu-negru, stransa pe corp, cu voal rosu semitrasparent in partea de sus, ce pica lejer, iar pe dedesubtul voalului are dublura. Jos rochia este dreapta, pe corp. Ideala ca rochie de ocazie/rochie de nunta. Made in France

Rochie sexy/Click aici

Rochie sexy scurta

Rochie sexi din dantela Romina

Rochii
Rochie sexi din dantela rosie semitransparenta, cu model cu picatele. Are cupe preformate, bretea dupa gat, iar la spate se inchide cu bucle metalice. Jos este despicata pe parti. Include chiloti tanga asortati.




Rochie sexy scurta

Rochie dantela roz Zara

Rochii
Rochie dantela roz semitransparenta, cu motiv floral. La spate are volanase de mare efect si are sistem de inchidere cu bucle metalice pe 2 randuri. Are cupe preformate cu balene si buretel si bretelute subtiri ajustabile. Cupele rochitei corespund cupelor B sau C!



Rochie sexy scurta

Rochie sexi alba Shia

Rochii
Rochie sexy din dantela transparenta de culoare alba cu motiv floral in fata. Are bretelute subtiri ajustabile si cupe preformate cu balene (sarme), ornate cu fundite satenate albe. La spate se leaga cu snur alb satenat. Are borduri incretite. Include chilotei tanga asortati. Recomandam dres alb pentru completare (neinclus).



Rochie sexy scurta

Rochie mov Edan

Rochii
Rochie mov scurta, din dantela semitransparenta, cu decolteu cazut si bretea dupa gat. Include chiloti tanga asortati.





Rochie sexy scurta

Rochie roz Tatiana

Rochii
Rochie roz, glamorous, din material elastic cu fir lame. Rochia are o frumoasa nuanta de roz metalic si este decupata pe spate, pentru un efect sexi. Are decolteu patrat si bretele late. Rochia este ideala ca rochie de club sau rochie de ocazie.