fashiondays.ro

Fuste scurte din noua colectie

Fuste

Fusta cu peplum Maysa

Fuste
Fusta cu peplum 2 in 1, scurta, de culoare neagra cu model floral, cu croi drept, mulata pe corp, din material elastic. Fusta are peplum detasabil prin fermoare metalice.

FUSTE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
Fuste

Fusta cu peplum Owen

Fuste
Fusta cu peplum, scurta, intr-o frumoasa nuanta de albastru deschis, din material elastic cu model. Fusta are croi drept, fiind mulata pe corp.
Fuste

Fusta 2 in 1 Rosalia

Fusta 2 in 1 scurta de culoare neagra, din material elastic ornat cu paiete negre de efect. Fustita are croi drept, fiind mulata pe corp. Fusta poate fi folosita cu succes si ca top fara bretele, asezandu-se frumos pe corp. Ideala pentru sezonul rece!

Fuste

Fusta 2 in 1 Jade

Fuste
Fusta 2 in 1 scurta de culoare aurie, din material elastic ornat cu paiete aurii de efect. Fustita are croi drept, fiind mulata pe corp. Fusta poate fi folosita cu succes si ca top fara bretele, asezandu-se frumos pe corp. Ideala ca tinuta de club!
Fuste

Fusta cu peplum Charlotte

Fuste
Fusta cu peplum 2 in 1, scurta, de culoare alba cu model floral, cu croi drept, mulata pe corp, din material elastic. Fusta are peplum detasabil prin fermoare metalice.
Fuste

Fusta cu peplum Merlin

Fuste
Fusta cu peplum, scurta de culoare neagra, cu croi drept, mulata pe corp, din material elastic. Fusta se inchide la spate cu fermoar ascuns.

FUSTE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI 
Fuste

Fusta 2 in 1 Rainbow

Fuste
Fusta 2 in 1 scurta intr-o combinatie de 3 culori, cu croi drept, mulata pe corp, din material elastic. Fusta poate fi folosita cu succes si ca top fara bretele, asezandu-se frumos pe corp. Ideala pentru sezonul rece!
Fuste

Fusta rosie Penelope

Fuste
Fusta rosie scurta, mulata pe corp, din material elastic, cu model crosetat. Sus are banda elastica lata de culoare neagra. Lungime - 32 cm. Ideala pentru sezonul rece!
Fuste

Set roz cu negru Arizona

Set roz cu negru format din bluza si fusta scurta. Bluza este din dantela semitransparenta de culoare roz fucsia, cu maneci largi si aripioare pe parti, cu terminatii din material satenat. Se leaga in talie cu snur roz satenat si formeaza o funda intr-o parte. Bluza poate fi purtata ca tinuta de club, ca atare peste sutien, sau peste orice model de maiou. Fusta este de culoare neagra si are croi drept, fiind stransa pe corp.
Fuste

Fusta cu dungi Evette

Fuste
Fusta cu dungi late orizontale, in combinatia de culori alb-negru, mulata pe corp, din material elastic. Sus are banda elastica lata de culoare neagra. Lungime - 35 cm. Ideala pentru sezonul rece!
Fuste

Fusta din denim Aurora

Fuste
Fusta din denim scurta, de culoare albastru inchis. Poate fi purtata ca atare sau peste colanti.

FUSTE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI 
Fuste

Fusta neagra tu-tu Lucretia

Fuste
Fusta neagra tu-tu scurta din tul, transparenta, in colturi, pe mai multe straturi. Baza este din material elastic cu aspect satenat. Poate fi purtata singura - ca lenjerie sexy, sau peste colanti - ca tinuta de club, fiind de mare efect! Lungime - 30 cm

1 comments:

Buna ziua,

Cat costa Fusta cu Tu-tu?