answear.ro%20

Incălţăminte ECCO primăvară/ vară 2014


 Incălţăminte ECCO primăvară/ vară 2014

Alege un stil de viata natural cu noua colectie ECCO primavara/vara 2014 pentru barbati!
 ,,Anul acesta alege stilul de viaţă natural! Vino mai aproape de natură cu încălţămintea creată special pentru mişcarea în aer liber din noua colecţie ECCO pentru bărbaţi. Colectia sezonului primăvară/ vară 2014 este destinată unui stil de viaţă activ, în strânsă comuniune cu natura, fiind inspirată din frumuseţea unică a peisajelor scandinave!
 Primăvara este momentul să profiţi de noi oportunităţi şi să-ţi reîncarci bateriile cu energie pozitivă. ECCO propune pentru sezonul cald două tendinţe majore în încălţămintea pentru bărbaţi: Classic BEAT şi Eye Candy.  
De la designul minimalist scandinav până la calitatea pielii folosite şi respectarea standardelor de confort şi funcţionalitate ECCO, noii pantofi sunt creaţi pentru a-ţi permite să te simţi bine atât în mediul urban, cât şi în mijlocul naturii.
Classic BEAT
Vei simţi măiestria designului scandinav în momentul în care vei încălţa pantofii creaţi conform trendului Classic BEAT. Vei putea să-ţi adaptezi rapid mişcările atât la peisajul urban, cât şi la sălbăticia naturii, deoarece pielea folosită este de cea mai bună calitate, moale şi flexibilă, astfel încât pantofii să se plieze perfect pe mişcările piciorului. Eleganţa clasică îmbinată cu detalii moderne se regăseşte perfect în pantofii ECCO EDINBURGH, alegerea perfectă pentru ţinutele office cu un plus de personalitate. Iar pentru ocaziile mai puţin formale, ECCO COLLIN şi ECCO EISNER se fac remarcaţi prin designul armonios şi detaliile minimaliste, care permit ca întreaga atenţie să se îndrepte către frumuseţea liniilor şi a culorilor. 
Eye Candy
Culorile nu trebuie să lipsească din garderoba de primăvară a nici unui bărbat, iar tema Eye Candy aduce în prim plan un stil jucăuş, optimist, urban, care combină perfect cromatica de sezon cu un design ultra-modern. Contrastele de culoare realizate cu şireturi în nuanţe neon (galben, albastru, verde, portocaliu) atrag toate privirile asupra pantofilor ECCO MIND şi ECCO CONTOURED, iar pantofii EASY M din piele perforată sunt ideali pentru ţinutele relaxate din zilele mai călduroase. 
Noua colecţie ECCO pentru bărbaţi primăvară/ vară 2014 este disponibilă pe online si  în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Braşov

 Incălţăminte ECCO primăvară/ vară 2014 / Click aici