answear.ro%20

Camasi Top Studio pentru femei

Camasa western cu tinte in carouri TOP STUDIO pentru femei

Camasa western cu tinte in carouri TOP STUDIO pentru femei (Top Studio)

Femei / Camasi, tunici
DESCRIERE - Camasa pentru femei - Carouri cu fire vopsite - Rever fara nasturi pe deschidere in V - Inchidere cu 8 capse cu aspect de fildes - Cusatura western la umeri, cu tinte stralucitoare aplicate - Buzunare la piept cu clapa cu capse - Cusatura de cambrare in fata si la spate - Maneca lunga - Mansete cu capse - Mica incretitura de cambrare la spate - Lungime aprox. 62 cm COMPOZITIE - 100% bumbac. SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la masina la 30° cu articole de culori similare, si se calca usor, pe dos. - Uscare la masina interzisa.

CAMASI DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Camasa army TOP STUDIO pentru femei

Camasa army TOP STUDIO pentru femei marimi de la 34 la 48 (Top Studio)

Femei / Camasi, tunici
DESCRIERE - Camasa army TOP STUDIO. - Guler in V. - Fenta catifea pe umeri cu nasturi de metal. - Maneca 3/4 care se ridica cu fenta + catarama. - 2 buzunare la piept clapa cu nasturi subliniate de nasturi fantezie. -Incretituri la spate - Baza rotunjita. - Lungime aprox. 67 cm. COMPOZITIE - 100% bumbac. SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la 30°, treapta pentru articole delicate - Se calca la temperaturi medii. - Interzisa uscarea la masina. - Se spala cu articole care au culori asemanatoare.


Camasa body din dantela TOP STUDIO pentru femei

Camasa body din dantela TOP STUDIO pentru femei (Top Studio)

DESCRIERE - Camasa body pentru femei - Rever fara nasturi - Deschidere a camasii cu 8 nasturi - Cusatura in forma de inima sub piept - Plastron aplicat din dantela - Maneca lunga - Mansete cu nasturi - Pense de cambrare in fata si la spate - Pense la piept - La baza body din tesatura, cu capse, fond captusit COMPOZITIE - Corp 63% bumbac, 34% poliamida, 3% elastan. - Dantela 100% poliamida. - Body tesatura 95% bumbac, 5% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la masina la 30° cu articole care au culori similare, si se calca usor, pe dos. - Uscare la masina interzisa.


Camasa cu motiv grafic pentru femei TOP STUDIO

Camasa cu motiv grafic pentru femei TOP STUDIO (3 Suisses Collection)

Femei / Camasi, tunici
Aceasta camasa are o tenta masculina datorita modelului grafic de benzi oblice contrastante, dar se poarta mulata, gratie cusaturilor printesa si materialului usor extensibil. DESCRIERE - Camasa grafica pentru femei TOP STUDIO - Rever fara nasturi - Deschidere cu 7 nasturi - Maneca lunga - Mansete cu nasturi pe fenta - Joc de paspoaluri contrastante - Cusatura printesa in fata - Pense de cambrare la spate - Lungime aprox. 62 cm pe mijloc la spate COMPOZITIE - 68% bumbac, 28% poliamida, 4% elastan SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la masina la 30° si se calca pe dos.

CAMASI DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Bluza tunica Top Studio femei

Bluza tunica Top Studio femei marimi 34/36 - 52 (Top Studio)

Femei / Camasi, tunici
DESCRIERE - Bluza incretita - Guler drept, se poarta pe umeri - Snur culisant cu bobite de lemn la capat - Lacrima brodata la guler - Maneci 3/4 cu incretituri si volan la capat - Elastic la baza cu volan - Lungime aprox. 58 cm - Marimi de la 34/36 la 52 COMPOZITIE - 70% vascoza 30% poliester