answear.ro%20

Costume de baie Nuvole

Costum de baie Chess (Nuvole)

Costum de baie Chess (Nuvole)

Costum de baie format din doua piese.Sutienul are cupe triunghi,se leaga in fata, dar si la spate sau dupa gat.Slipul este clasic, fiind prevazut cu o banda lata de 5 cm, ideala pentru a pune in evidenta linia taliei. Combinatia de alb-negru impreuna cu forma triunghi a sutienului iti confera o atitudine de apreciatCompozitie 80% poliamida cu 20 % elastan.Costum de baie Cool (Nuvole)

Costum de baie Cool (Nuvole)

Costume de baie
Costum de baie colorat din doua piese care atrage toate privirile.Sutienul are cupele in forma de triunghi, se leaga la spate sau dupa gat,dar si in partea din fata, permitand reglarea acestuia.Slipul este semidecupat,iar impreuna,cele doua piese alcatuiesc o combinatie mai mult decat cool.Compozitie: 80% poliamida cu 20% elastan.


Costum de baie Glad (Nuvole)

Costum de baie Glad (Nuvole)

Costume de baie
Costum de baie format din doua piese cu motive florale. Este compus din chilot clasic care se leaga cu snur in partile laterale si sutien triunghi care se leaga la spate sau dupa gat. Un costum de baie in culori vii, care scoate in evidenta bronzul pe care ti-l doresti.Compozitie 80% poliamida cu 20% elastan.

Oferta Costume de baie femei,click aici

Costum de baie Ivory (Nuvole)

Costum de baie Ivory (Nuvole)

Costume de baie
Format din doua piese acest model iti scoate formele in evidenta datorita cupei in forma de triunghi.Sutienul se leaga la spate sau dupa gat si ofera o sustinere perfecta. Chilotul este normal, fiind prevazut cu o banda in partea superioara,pentru a pune in evidenta linia taliei.Compozitie 80% poliamida cu 20% elastan.Costum de baie Ivory WHP (Nuvole)

Costum de baie Ivory WHP (Nuvole)

Costume de baie
Descopera costumul de baie Ivory format din 2 piese. Sutienul se leaga in fata si la spate, iar cupele sunt cu intaritura .Chilotul este clasic,si se leaga cu snur in partile laterale.Acest model discret se asorteaza perfect cu caldura din aceasta vara, bronzul tau este pus in evidenta atat de sutienul cu intaritura cat si de slipul atragator .Compozitie 80% poliamida cu 20 % elastan.


Costum de baie Rosa (Nuvole)

Costum de baie Rosa (Nuvole)

Costumul de baie Rosa format din 2 piese, este perfect pentru piscina. Chilotul cu talie joasa, prevazut cu o banda in partea superioara si sutienul care se leaga la spate sau dupa gat, iti scot in evidenta formele. Compozitie: 80% poliamida cu 20% elastan.Costum de baie New York WHP (Nuvole)

Costum de baie New York WHP (Nuvole)

Costume de baie
Costum de baie din 2 pise in tendinte care respecta dorintele tale.Sutienul are bretele subtiri, iar cupele sunt cu intaritura. Slipul se leaga cu o fundita in partile laterale pentru un efect frumos. Poarta acest costum de baie in vara aceasta si ai sa te simiti speciala.Compozitie 80% poliamida cu 20% elastan.Costum de baie New York (Nuvole)

Costum de baie New York (Nuvole)

Costume de baie
Costum de baie format din 2 piese. Sutienul are cupe in forma de triunghi fara intaritura si se leaga la spate sau dupa gat. Chilotul de tip normal prevazut cu o banda in partea superioara,iti va pune fara indoiala linia taliei in evidenta.Compozitie 80% poliamida cu 20% elastan.Costum de baie New WHP (Nuvole)

Costum de baie New WHP (Nuvole)

Costume de baie
Costum de baie roz, format din 2 piese.Sutienul este cu intaritura si se prinde la spate si in partea din fata. Chilotul clasic se leaga in partile laterale cu snur, pentru a oferi un plus de confort. Modelul New este ideal pentru o vacanta la plaja. Compozitie 80% poliamida cu 20% elastan.Costum de baie Joy WHP (Nuvole)

Costum de baie Joy WHP (Nuvole)

Costume de baie
Costum de baie format din 2 piese.Sutienul are cupe intarite, unite in fata printr-o banda care se leaga, oferind un aspect placut. Chilotul este clasic si se prinde in partile laterale cu snur. La fel cum ii spune si numele, Joy este un costum de baie care emana bucurie.Compozitie 80% poliamida cu 20% elastan.Costum de baie Joy (Nuvole)

Costum de baie Joy (Nuvole)

Costume de baie
Costum de baie format din 2 piese.Sutienul are cupe triunghi unite in fata printr-un snur si se leaga in spate sau dupa gat. Slipul clasic si lejer iti ofera o stare de spirit numai buna de stat la soare.Joy este costumul de baie care imparte zambete, poarta-l si ai sa te simti mai veselaCompozitie 80% poliamida cu 20% elastan.Costum de baie Rosa (Nuvole)

Costum de baie Rosa (Nuvole)

Costume de baie
Costum de baie din doua piese cu motive florale. Sutienul este intarit si se leaga la spate, iar bretelele subtiri permit aranjarea lor in diferite moduri. Chlotul este semidecupat si se leaga cu snur in partile laterale, conferind un plus de confort.Compozitie 80% poliamida cu 20% elastan.

Oferta Costume de baie femei,click aici

Costum de baie Strong (Nuvole)

Costum de baie Strong (Nuvole)

Costume de baie
Costum de baie din 2 piese. Sutienul se leaga la spate sau dupa gat si are cupe triunghi unite printr-un snur, ceea ce le face foarte usor de reglat. Chilotul este normal si se leaga cu snur in partile laterale. Descopera calitatea materialului si avantajele modelului pe plaja sau la piscina, deoarece vara aceasta va face senzatie.Compozitie: 80% Poliamida, 20% Elastan.


Rochie de plaja Gypsy (Nuvole)

Rochie de plaja Gypsy (Nuvole)

Costume de baie
Descopera rochita de plaja Gypsy. Viu colorata, confectionata dintr-un material usor , foarte lejer, aceasta rochie care se leaga dupa gat iti face vara mult mai racoroasa.
Fusta de plaja Gypsy (Nuvole)

Fusta de plaja Gypsy (Nuvole)

Costume de baie
Cu un deosebit model multicolor, acest pareo este unul foarte comod si util. Dintr-un material moale si rezistent, acesta poate fi usor asortat cu costumul tau de baie.