answear.ro%20

Babydoll-uri sexy din dantela

Babydoll rosu Safira

Babydoll rosu Safira

BabyDolls
Babydoll rosu sexy din dantela brodata. Are cupe triunghi si bretelute subtiri ajustabile, ce formeaza un X la spate. Este ornat cu funda rosie intr-o parte. Include chiloti tanga asortati.

LENJERIE SEXY ONLINE OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI


Babydoll Isay

Babydoll Isay

BabyDolls
Babydoll sexy din dantela alba brodata. Are cupe triunghi si bretelute subtiri ajustabile, ce formeaza un X la spate. Este ornat cu funda alba intr-o parte. Include chiloti tanga asortati.
BabyDolls

Teddy mov Kika

BabyDolls
Teddy din dantela mov cu peplum si broderie neagra pe margini. Are cupe preformate cu balene (sarme) si burete. La spate se inchide cu bucle metalice ascunse, pe 3 randuri si se leaga cu bretea lata satenata dupa gat. Chilotul este tanga.
Babydoll rosu Magnetica

Babydoll rosu Magnetica

BabyDolls
Babydoll din dantela rosie, cu decolteu adanc si cupe triunghi cu broderie. In fata are o fundita satenata, de unde porneste un lantisor cu strasuri, de efect. Lantisorul este detasabil. Babydoll-ul se leaga cu snur dupa gat si la spate are inchidere cu bucle metalice ascunse, pe 3 randuri. Include chiloti tanga asortati, cureluse pentru prinderea jartierei/dresului si 2 jartiere asortate. Chilotii sunt cu broderie si fundite satenate.
Babydoll Dalia

Babydoll Dalia

BabyDolls
Babydoll sexy din dantela de culoare rosie, ornat cu lanturi aurii in fata si la bretele. Cupele sunt decupate, ornate cu cate o fundita satenata. Chiloteii sunt decupati in fata, iar la spate sunt tanga. Au cate o fundita satenata in fata si la spate.
Babydoll Nevada

Babydoll Nevada

BabyDolls
Babydoll sexy din dantela transparenta de culoare rosie cu motiv floral in fata si dantela simpla la spate. Cupele sunt preformate, cu balene (sarme) si buretel, ornate cu paiete rosii si pe margini cu volanas. La spate se inchide cu bucle metalice ascunse, pe mai multe randuri. Babydoll-ul are bretelute subtiri ajustabile, iar la extremitati are volanase. Include chilotei tanga asortati.

LENJERIE SEXY ONLINE OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Babydoll roz Smyrna

Babydoll roz Smyrna

BabyDolls
Babydoll roz sexy din dantela transparenta. Cupele sunt preformate, cu balene (sarme) si buretel, ornate cu strasuri si pe margini cu volanas. Intre cupe se leaga cu snur roz satenat, ce formeaza o funda in fata. Babydoll-ul are bretelute subtiri ajustabile. Include chiloti asortati.
BabyDolls

Set cu model tigrat Carver

BabyDolls
Set cu model tigrat, din material elastic, compus din 3 piese: top, chiloti tanga si curea elastica detasabila, cu catarama in fata. Topul se leaga cu bretelute subtiri dupa gat si la spate si are cureluse elastice pentru prinderea dresului. Recomandam pentru completare dresuri negre (neincluse).
Babydoll cu paiete Belissima

Babydoll cu paiete Belissima

BabyDolls
Babydoll sexy din dantela neagra transparenta si cupe din paiete rosii. Are bretele subtiri ajustabile, cupe preformate cu burete si balene (sarme), iar la spate se inchide cu bucle metalice pe 2 randuri. Jos babydoll-ul se termina cu blanita pufoasa alba. Include chiloti tanga asortati.
Babydoll rosu Natalia

Babydoll rosu Natalia

BabyDolls
Babydoll rosu sexy din dantela, ornat cu lanturi aurii in fata si la bretele. Cupele sunt decupate, ornate cu cate o fundita satenata. Chiloteii sunt decupati in fata, iar la spate sunt tanga. Au cate o fundita satenata in fata si la spate.

 lenjerie sexi de noapte

Salopeta neagra Rodica

BabyDolls
Salopeta neagra din dantela transparenta, cu bretelute subtiri. Are broderie la extremitati, in fata are nasturei de efect, iar in talie se ajusteaza cu snur negru satenat. Ideala ca lenjerie sexi de noapte!

LENJERIE SEXY ONLINE OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Body Carina

Body Carina

BabyDolls
Body sexy de culoare neagra din dantela transparenta cu motiv floral. Are cupele decupate. Cupele au intarituri(sarme) si sunt ornate cu fundite satenate. Are bretelute subtiri ajustabile ce formeaza un X pe tot spatele, iar dintre cupe pana la spate se ajusteaza cu snur satenat pe toata lungimea.