answear.ro%20

Rochii de seara ieftine

Rochiță Natalie

Rochiță Natalie

Colectia ta de rochii trebuie sa cuprinda si aceasta piesa incantatoare. Rochie de seara lungime medie, cu design simplu in partea frontala, dar cu o croiala speciala in partea din spate, te va face sa te simti eleganta si sexy in acelasi timp. Combinatia de culori dintre negru si crem, confirma faptul ca aceasta este cu adevarat o rochie speciala de care trebuie sa te bucuri.

ROCHITE IEFTINE ELGANTE, OFERTA ACTUALIZATA CLICK AICI

Rochiță Charm Gold

Rochiță Charm Gold

Cu aceasta rochie de ocazie veti face impresie la orice eveniment! Silueta este pusa in evidenta de de topul cu paiete inchis la spate in fermoar discret. Rochita este scurta in fata si lunga in spate, o croiala la moda, foarte bine primita de domnisoarele interesate de moda 2014! Materialul usor, de voal se va misca natural odata cu dvs si veti fi cu siguranta in centrul atentiei!



Rochiță Lace 2

Rochiță Lace 2

Rochie de seara uimitoare, o variatie a modelului de succes Lace, ce dispune de un aspect simplist, reusind sa iti puna in evidenta silueta de invidiat. Linia usor curbata a acestei rochii, va scoate in prim-plan corpul tau, astfel incat sa fii in centrul atentiei in cadrul evenimentului la care iti vei face aparitia. Eleganta este adusa de croiala simpla si despicatura de pe laterala, iar pentru un plus de mister, spatele este acoperit cu dantela.


Rochiță Backless

Rochiță Backless

Exista mai multe variante de rochii din dantela, dar aceasta are ceva aparte care te face sa te simti fermecatoare. Dantela cu motive florale de mari dimensiuni este completata de un material in culoarea pielii, care reuseste sa aduca o aura de mister si provocare, facandu-te sa te simti diferita si speciala. Sexy vei fi cu siguanta datorita faptului ca rochia se prezinta cu spatele gol.




Rochiță Sophia White

Rochiță Sophia White

Rochita Sophie cu aer feminin si tenta vintage, iti va oferi increderea si prospetimea de care ai nevoie facandu-te sa te simti bine in pielea ta.  Aceasta are un design indraznet datorita spatelui decupat si accesorizat cu mai multe randuri de margele. De asemenea, manecile sunt lungi din dantela neagra iar decolteul rotund.




Rochiță Serenity Red

Rochiță Serenity Red

Top satenat, foarte elegant, fara bretelute, cu inchidere dupa gat ce face ca linia umerilor sa arate perfect, asortat placut la o fusta dreapta, crem, cu talie inalta si doua buzunare frontale. Cureaua stralucitoare se potriveste perfect la noua ta tinuta, acum la un pret special ce nu trebuie sa il ratezi.





Rochiță Brianna

Rochiță Brianna

Fii gata pentru o masa festiva sau pentru o petrecere selecta cu aceasta rochie de ocazie. Pentru ca trebuie sa impresionezi, imbraca o tinuta de o eleganta aparte, rochia fiind dintr-un material stralucitor, in linii complexe, car care scoate in evidenta feminitatea. Rochie midi, cu decolteu in V si cu o prindere in forma de X pe spate.



Rochiță Aubree Black

Rochiță Aubree Black

Atentia la detalii este semnatura ce caracterizeaza aceasta rochie. Atat croiala, cat si materialul sunt de calitate, rezultand o rochie cu design placut, ideala pentru a pune in evidenta atat eleganta feminina, cat si formele corpului. Vei fi stralucitoare datorita benzii argintii de la baza gatului, in timp ce spatele va ramane gol.

ROCHITE IEFTINE ELGANTE, OFERTA ACTUALIZATA CLICK AICI
Rochita Carol

Rochita Carol

Rochita Carol, confectionata din material elastic negru cu imprimeu auriu cu romb in partea din fata iti va oferi un aer glamour si sofisticat ori de cate ori o vei purta. Spatele decupat va adauga un plus de mister.






Rochita Helen

Rochita Helen

Rochita Helen are un croi extraordinar ce iti pune in evidenta formele si impresioneaza prin stil. Realizata din material elastic aceasta prezinta decupaje laterale pe manecile trei sferturi si lant auriu in talie.






Rochiță Elisa White

Rochiță Elisa White

Iti doresti sa iti pui in evidenta formele corpului si sa etalezi o tinuta de gala? Alege sa imbraci rochia Elisa si nu vei regreta. Rochie in dublu strat, materialul de rezistenta fiind dantela in motive florale care va acopera intreg corpul. Piesa vestimentara fara maneci si cu umerii goi, cu decolteul acoperit din dantela si cu prindere in jurul gatului.




Rochiță Charlie Red

Rochiță Charlie Red

Rochie midi ce respecta ultimele tendinte din domeniu. A fost conceputa pentru a scoate in evidenta liniile corpului, desi este o rochie cu decolteu acoperit, spatele este lasat la vedere. Este realizata dintr-un material ce se muleaza pe corp, facandu-te extrem de provocatoare, dar si eleganta.





Rochiță Anna

Rochiță Anna

Rafinamentul si eleganta se regasesc in aceasta rochie cu aspect de lux. Celebrul imprimeu de tip animal este pus in evidenta acum sub o noua infatisare, una eleganta si senzuala. Pentru un plus de mister, de sus pana jos se intinde o banda din material transparent.

ROCHITE IEFTINE ELGANTE, OFERTA ACTUALIZATA CLICK AICI
Rochiță Eleanor Red

Rochiță Eleanor Red

Esti adepta rochitelor clasice? Alegerea perfecta este aceasta rochie midi Eleanor. Este realizata ca si cum ar fi din doua piese, partea superioara remarcandu-se prin decolteul din dantela si volanasele usor incretite din partea centrala, iar fusta se pliaza pe corp, reusind sa puna accent pe formele corpului.




Rochiță Alexa Pink

Rochiță Alexa Pink

Eleganta si formele iti sunt puse in valoare cu aceasta rochita de ocazie. Rochia dispune de maneci scurte si un decolteu in V stilizat, reusind sa se plieze perfect pe forma bustului. Partea inferioara se muleaza pe corp, luand in continuare forma corpului. Piesa vestimentara indrazneata, croiala asimetrica, fiind cu adevarat speciala.