dyfashion.ro

Bluze dama foarte frumoase

Bluze dama

Bluza corai cu fluturi 2255

Bluze dama
Bluza corai cu fluturi 2255, model din colectia noua La Femme 2014. Bluza are decolteul rotund si maneca scurta, cu marginea usor intoarsa. Pe partea din fata are imprimeu fluturi mari si dungi. In laterale jos, materialul este usor incretit. Completeaza-ti garderoba cu cele mai frumoase bluze! Compozitie: 95% bumbac, 5% elastan, Material: tesatura din fibre elastice, Lungime: 67 cm, Produs import Franta.

BLUZE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI



Bluze dama

Bluza gri cu broderie 1204G

Bluze dama
Bluza gri cu broderie 1204G, model din colectia noua La Femme 2014. Bluza are decolteul elastic si se prinde cu siret. Manecile sunt 3/4, cu terminatia elastica, ca si partea de jos. Pe partea din fata si cea din spate, bluza are broderie gri. Achizitioneaza bluze deosebite din colectia de primavara-vara La Femme! Compozitie: 65% bumbac, 35% poliester, Material: tesatura din fibre amestecate, Lungime: 60 cm, Produs import Franta.



Bluze dama

Bluza orange cu dantela BG49100

Bluza orange cu dantela BG49100, model din colectia noua La Femme 2014. Bluza are decolteul rotund si maneca 3/4, cu terminatii elastice la gat, maneci si partea de jos. Bluza are dantela alba cu aplicatii aurii in partea de sus, atat in fata, cat si in spate. Iesi in evidenta cu bluze deosebite din colectia de primavara-vara! Compozitie: 65% bumbac, 35% poliester, Material: tesatura din fibre amestecate, Lungime: 60 cm, Produs import Franta.



Bluze dama

Bluza alba cu fir lame BC4865A

Bluze dama
Bluza alba cu fir lame BC4865A, model din colectia noua La Femme 2014. Bluza are decolteul rotund si maneci 3/4. Pe partea din fata este transparenta cu imprimeu floral, iar la spate este alba cu fir lame. Bluza este scurta in fata si lunga in spate, cu masura universala. Poarta bluze chic din colectia La Femme! Compozitie: 80% acril, 20% poliester, Material: tesatura din fibre artificiale amestecate, Lungime: 47 cm in fata, 61 cm in spate, Produs import Franta.



Bluze dama

Bluza verde cu imprimeu colorat 5W342V

Bluza verde cu imprimeu colorat 5W342V, model din colectia noua La Femnme 2014. Bluza are decolteul rotund si manecile drepte, scurte. In talie are un snur pentru prindere, care da bluzei o nota eleganta. Are un imprimeu viu, colorat. Alege bluze deosebite din colectia de primavara-vara La Femme! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura din fibra sintetica, Lungime: 70cm, Produs import Franta.




Bluze dama

Bluza bej cu margele aplicate 16021B

Bluze dama
Bluza bej cu margele aplicate 16021B, model din colectia de primavara-vara 2014. Bluza este captusita cu captuseala din poliester, iar decolteul este elastic, cu siret. La terrminatia manecilor si in partea de jos, in fata, bluza are garnitura de 3 cm cu margeluse, pietricele si paiete aurii. Bluza este un medel mai larg, cu masura universala. Poarta bluze deosebite din noua colectie La Femme! Compozitie: 65% poliester, 35% bumbac, Material: tesatura din fibre naturale amestecate cu fibre sintetice, Lungime: 70cm, Produs import Franta.



Bluze dama

Bluza turcoaz cu fluturi 2255T

Bluze dama
Bluza turcoaz cu fluturi 2255T, model din colectia noua La Femme 2014. Bluza are decolteul rotund si maneca scurta, cu marginea usor intoarsa. Pe partea din fata are imprimeu fluturi mari si dungi. In laterale jos, materialul este usor incretit. Completeaza-ti garderoba cu cele mai frumoase bluze! Compozitie: 95% bumbac, 5% elastan, Material: tesatura din fibre elastice, Lungime: 67 cm, Produs import Franta.

BLUZE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI  
Bluze dama

Bluza roz cu flori colorate LE322R

Bluze dama
Bluza roz cu flori colorate LE322R, model din coelctia noua La Femme 2014. Bluza are decolteul rotund si manecile scurte. Pa partea din fata are multe flori colorate, iar spatele este roz. Poarta bluze pline de culoare in acest sezon! Compozitie: 65% bumbac, 35% vascoza, Material: tesatura din fibre amestecate, Lungime: 64 cm, Produs import Franta.




Bluze dama

Bluza alba cu aplicatii aurii 2410

Bluze dama
Bluza alba cu aplicatii aurii 2410, model din colectia de primavara-vara 2014. Bluza nu este captusita, decolteul este rotund si are garnitura plasa cu aplicatii aurii, model care se regaseste si la manecile scurte. La nivelul decolteului bluza are cateva pense. Fii trendy cu cele mai frumoase bluze din noua colectie! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura din fibra sintetica, Lungime: 65 cm, Produs import Franta.




Bluze dama

Bluza roz cu dantela 557R

Bluza roz cu dantela 557R, model din colectia de primavara-vara 2014. Bluza are decolteul rotund si este captusita. Pe partea din fata are dantela, iar la terminatia de jos bluza are un volan. In partea din spate in centru se regaseste o funda din care porneste un voal roz. Culori disponibile: corai, roz, negru, albastru, bej, alb. Innoieste-ti garderoba cu bluze deosebite cu dantela din noua colectie La Femme! Compozitie: 95% poliester, 5% elastan, Material: tesatura din fibra sintetica elastica, Lungime: 64 cm, Produs import Franta.


Bluze dama

Bluza alba cu franjuri 169A

Bluze dama
Bluza alba cu franjuri 169A, model din colectia de primavara-vara 2014. Bluza are decolteul rotund, iar terminatia manecilor si cea de jos este cu franjuri 10cm. Modelul este drept, cu masura universala. Alege sa fii cocheta cu bluze din noua colectie La Femme! Compozitie: 100% bumbac, Material: tesatura din fibra naturala, Lungime: 48 cm, Produs import Franta.




Bluze dama

Bluza verde cu maneca scurta W43V

Bluze dama
Bluza verde cu maneca scurta W43V, model din coelctia de primavara-vara 2014. Bluza este captusita cu captuseala din poliester pe partea din fata, are decolteul rotund si maneca scurta, cu un volan. La spate are o pensa, iar la maneci este usor incretita. Alege bluze deosebite din colectia noua La Femme! Compozitie: 100% raion, Material: tesatura din fibra sintetica, Lungime: 62cm, Produs import Franta.




Bluze dama

Bluza roz cu broderie 9057R

Bluza roz cu broderie 9057R, model din colectia de primavara-vara 2014. Bluza are decolteul rotund si se incheie cu siret. Manecile sunt scurte, cu nasture de inchidere. Pe piept bluza are broderie colorata pana in linia bustului, usor incretita. Pe spate este o platca, cu cateva pense. Poarta bluze chic din noua colectie La Femme! Compozitie: 100% vascoza, Material: tesatura din fibra sintetica, Lungime: 67cm, Produs import Franta.



Bluze dama

Bluza bleu in carouri 14218B

Bluze dama
Bluza bleu in carouri 14218B, model din colectia de primavara-vara 2014. Bluza are decolteul rotund si maneca scurta. Pe partea din fata in stanga are un mic buzunar, imprimat ca bluza. Se inchide la spate cu fermoar metalic de 14cm. Innoieste-ti garderoba cu bluze colorate din noua colectie! Compozitie: 100% vascoza, Material: tesatura din fibra sintetica, Lungime: 60cm, Produs import Franta.

BLUZE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Bluze dama

Bluza alba cu maneca scurta W43A

Bluze dama
Bluza alba cu maneca scurta W43A, model din coelctia de primavara-vara 2014. Bluza este captusita cu captuseala din poliester pe partea din fata, are decolteul rotund si maneca scurta, cu un volan. La spate are o pensa, iar la maneci este usor incretita. Alege bluze deosebite din colectia noua La Femme! Compozitie: 100% raion, Material: tesatura din fibra sintetica, Lungime: 62cm, Produs import Franta.