dyfashion.ro

Bluze super trendy de sezon

6 bluze super trendy

6 bluze super trendy de care ai nevoie in aceasta vara

Daca in timpul scolii trepidam de bucurie cantand “vineee vacanta cu trenul din Franta” acum – fie ca avem concedii, fie ca nu, ne putem bucura de o garderoba cu gust si eleganta franceza gratie magazinului online pe care l-am descoperit recent: lafemme
Pentru anotimpul estival va propunem 6 bluze de vara ce va pot scoate din incurcatura in orice situatie:

1. Boho-chic: bluza bej cu broderie

In ultimii ani, stilul boho (prescurtarea de la englezescul bohemian) este omni-prezent pe podiumurile de moda. O combinatie intre hippie, vintage şi casual, stilul boho-chich vorbeste despre natural si personalitate. Culorile recomandate sunt cele pamantii, cu accente de verde, portocaliu ori mov.
Puteti asorta aceasta bluza de vara cu o geanta hand-made din rafie si sandale cu talpa joasa.
bluza bej cu broderie

2. Stilul navy: tricou bleu marinar

Nimic nu spune mai mult “vacanta de vara” decat combinatia alb-albastru si o timona de corabie! Adauga o pereche de ochelari over-sized, o poseta rosie cu manere de franghie, sandale comode. Pentru a completa look-ul nu uita de ceas si palaria de soare.
tricou bleu marinar

3. Tinuta de birou: Bluza neagra cu dantela

Cu un decolteu decent si in culori clasice, aceasta bluza poate fi purtata pe sub un sacou subtire de vara (mai ales in birourile cu aer conditionat) pentru o tinuta office ireprosabila. Daca mergeti la un cocktail afterhours, doar adaugati un ruj rosu si cateva bijuterii mai indraznete (cercei lungi, de exemplu) si sunteti gata de petrecere!
Bluza neagra cu dantela

4. Plimbare de seara:  bluza turcoaz cu aplicatii

Disponibila si pe bej, albastru royal si bleumarin, o bluza vaporoasa cu maneca trei sferturi este numai buna pentru iesirile de seara. Avantajoasa pentru toate tipurile de silueta, poate fi asortata cu o bratara masiva de argint ori inele statement. Combinata cu blugi skinny si tocuri inalte va arata modern si sexy.
bluza turcoaz cu aplicatii

5. Retro look:  Bluza colorata cu broderie fluture

Stilul retro este un alt element cheie al colectiilor actuale. Tinutele si croielile anilor ’70 vor da oricaror outfituri un aer feminin si sofisticat. Pentru o tinuta comoda, de zi, dar in ton cu moda interbelica, puteti folosi aceasta bluza imprimata multicolor si decolteu cu aplicatie de broderie in forma de fluture.
Bluza colorata cu broderie fluture

6. Simplitate si eleganta: Camasa roz in carouri

Stilul casual-chic este look-ul perfect pentru doamnele cu un program plin si obositor dar care nu renunta la a arata bine in fiecare zi!
Estetic dar si deosebit de comod, puteti aborda acest stil pentru orice zi de vara – fie ca mergeti la o intalnire cu prietenele ori la cumparaturi.
Camasa roz in carouri

Sursa articol: http://www.desprecopii.com/info-id-14551-nm-6-bluze-super-trendy-de-care-ai-nevoie-in-aceasta-vara.htm