dyfashion.ro

Fuste din colectia de vara

Fusta animal print

Fusta animal print SK503

Fuste
Fusta animal print SK503, model din colectia de primavara-vara 2014. Fusta este conica, necaptusita si are curea in talie aurie in forma de funda. Se inchide la spate cu fermoar si are o crapatura scunsa. Terminatie de jos este dreapta. Alege o fusta cocheta din colectia noua La Femme! Compozitie: 98% bumbac, 2% elastan, Material: tesatura din fibra naturala elastica, Lungime: 59cm, Produs import Franta.


FUSTE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
Fusta scurta multicolora

Fusta scurta multicolora MO924

Fuste
Fusta scurta multicolora MO924, model din colectia de primavara-vara 2014. Fusta are betelie lata in fata in forma de V, cu 6 pliuri pe fata si fermoar metalic pe mijloc, vertical. Betelia la spate este lata de 5cm. Alege o fusta ingenioasa din colectia noua La Femme! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura din fibra artificiala, Lungime: 43cm, Produs import Franta.


Fusta rosie cu snur impletit

Fusta rosie cu snur impletit MD1R

Fusta rosie cu snur impletit MD1R, model din colectia de primavara-vara 2014. Fusta este captusita cu terminatie in volan, are elastic in talie cu bride si curea impletita alba, iar forma este trapez. Alege o fusta cu imprimeu colorat din colectia noua La Femme! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura din fibra artificiala, Lungime: 74cm, Produs import Franta.



Fusta neagra scurta cu dantela

Fusta neagra scurta cu dantela 13063

Fuste
Fusta neagra scurta cu dantela 13063, model din colectia de primavara-vara 2014. Fusta este captusita cu captuseala din poliester, este scurta si are talia elastica. Asorteaza fusta neagra cu dantela la bluzele din noua colectie la femme! Compozitie: 55% bumbac, 45% poliamida, , Material: tesatura din fibre amestecate, Lungime: 47cm, Produs import Franta.



Fusta gri din in

Fusta gri din in 1201G

Fusta gri din in 1201G, model din colectia de primavara-vara 2014. Fusta este captusita cu captuseala din poliester, cu volane in partea din fata. Are 2 fermoare: in fata, In partea de sus, metalic argintiu, iar la spate ascuns, de inchidere, de 20cm. Asorteaza fusta la bluzele chic din colectia noua La Femme! Compozitie: 100% in, Material: tesatura din fibra naturala, Lungime: 60cm, Produs import Franta.




Fusta lunga albastra cu aplicatii

Fusta lunga albastra cu aplicatii 319A

Fuste
Fusta lunga albastra cu aplicatii 319A, model din colectia de primavara-vara 2014. Fusta lunga este captusita cu captuseala din polyester si are talia elastica. In brâu sunt aplicatii metalice argintii, care dau fustei o nuanta eleganta! Modelul are masura universala. La Femme ti-a pregatit o gama variata de modele! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura cu fibra artificiala, Lungime: 102cm, Produs import Franta.


FUSTE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Fusta bleumarin cu margele

Fusta bleumarin cu margele SK1304

Fusta bleumarin cu margele SK1304, model din colectia de primavara-vara 2014. Pe partea din fata, fusta are talia lata de 3 cm, cu margele si aplicatii metalice. La spate se inchide cu fermoar ascuns de 18cm si mos cu baba, iar in partea de jos are o crapatura de 18cm. Modelul este conic, stramt pe corp. Poarta fusta bleumarin cu margele din noua colectie La Femme, pentru o tinuta sexy si eleganta! Compozitie: 75% bumbac, 23% poliamida, 2% elastan, Material: tesatura din fibre amestecate elastice, Lungime: 57 cm, Produs import Franta.


Fusta scurta ciclame

Fusta scurta ciclame F1C

Fuste
Fusta scurta ciclame F1C, model din colectia de primavara-vara 2014. Fusta are betelie lata de 6cm cu pense, buzunare laterale si se inchide la spate cu fermoar ascuns de 20cm. Poarta fuste colorate din colectia noua La Femme! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura din fibra artificiala, Lungime: 54cm, Produs import Franta.



Fusta neagra cu talia elastica

Fusta neagra cu talia elastica 603N

Fuste
Fusta neagra cu talia elastica 603N, model din colectia de primavara-vara 2014. Fusta are talia elastica, lata de 4 cm, cu fermoarul din fata decorativ. Are buzunare atat in fata cat si in spate. In partea din spate jos are crapatura. Modelul este conic, elastic. Culori disponibile: verde, negru, bej, ciclame, alb, bleu. Da culoare tinutelor tale cu fuste din colectia noua La Femme! Compozitie: 72% vascoza, 23% poliester, 5% elastan, Material: tesatura din fibre amestecate elastice, Lungime: 50cm, Produs import Franta.


Fusta de blugi

Fusta de blugi VJ66678

Fuste
Fusta de blugi VJ66678 model din colectia de primavara-vara 2014. Fusta are bride pentru curea si cate 2 buzunare in fata si in spate. Se inchide cu nasture si fermoar de 8cm. La spate fusta are o crapatura de 15cm. Poarta fuste cochete din colectia noua La Femme! Compozitie: 68% bumbac, 30% poliester, 2% elastan, Material: tesatura din fibre amestecate elastice, Lungime: 50cm, Produs import Franta.



Fusta bleu conica cu nasturi

Fusta bleu conica cu nasturi 601B

Fuste
Fusta de vara bleu conica cu nasturi 601B, model din colectia de primavara-vara 2014. Fusta are bride pentru curea si cate 2 pense in fata si spate. Se inchide cu fermoar ascuns de 19cm, iar in partea de jos are crapatura cu 8 nasturi care se pot inchide. Modelul este conic, elastic. Culori disponibile: verde, negru, bej, ciclame, alb, bleu. Da culoare tinutelor tale cu fuste din colectia noua La Femme! Compozitie: 72% vascoza, 23% poliester, 5% elastan, Material: tesatura din fibre amestecate elastice, Lungime: 50cm, Produs import Franta.


FUSTE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Fusta de blugi cu franjuri

Fusta de blugi cu franjuri VJ89028

Fuste
Fusta de blugi cu franjuri VJ89028, model din colectia de primavara-vara 2014. Fusta are bride pentru curea si cate 2 buzunare in fata si in spate. Se inchide cu nasture si fermoar de 10cm. La spate fusta are o crapatura de 16cm, iar la terminatie sunt franjuri. Poarta fuste cochete din colectia noua La Femme! Compozitie: 68% bumbac, 30% poliester, 2% elastan, Material: tesatura din fibre amestecate elastice, Lungime: 50cm, Produs import Franta.