dyfashion.ro

Sacouri pentru femei online

Sacou rosu cu buzunare

Sacou rosu cu buzunare V108R

Sacouri dama
Sacou rosu cu buzunare V108R, model din colectia de primavara-vara 2014. Sacoul este captusit cu captuseala din poliester si are maneca lunga, incretita usor in interior. Pe partea din fata are 2 buzunare orizontale cu fermoar argintiu. Sacoul are ca sistem de inchidere mos si baba. Pe umeri are garnitura din dantela rosie. Poarta sacoul rosu pentru aparitii deosebite! Compozitie: 65% poliester, 32% bumbac,3% elastan, Material: tesatura din fibre amestecate elastice, Lungime: 65cm, Produs import Franta.

SACOURI FEMEI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
Sacou negru cu nasturi argintii

Sacou negru cu nasturi argintii 9062N

Sacouri dama
Sacou negru cu nasturi argintii 9062N, model din colectia de primavara-vara 2014. Sacoul are in fata 2 buzunare false si 2 randuri de nasturi metalici argintii, cate 6 pe fiecare parte. Maneca este lunga, iar la terminatie sacoul are garnitura cu 2 nasturi. Se inchide la mijloc cu mos si baba. Alege sacoul 9062 pentru cele mai frumoase tinute! Compozitie: 95% bumbac, 5% elastan, Material: tesatura din fibra naturala elastica, Lungime: 55 cm, Produs import Franta.

Sacou alb cu negru din dantela

Sacou alb cu negru din dantela 614

Sacou alb cu negru din dantela 614, model din colectia noua La Femme 2014. Sacoul este cu patratele negre si garnitura dantela. Se inchide in fata cu un nasture si are 2 buzunare cu clapeta, cu garnitura patratele negre, garnitura care se regaseste si la maneci si guler. Are bureti la umeri, revere ascutite, iar colturile de jos rotunjite. Sacoul este cu maneca lunga, cu terminatie garnitura dantela neagra. Pe partea din spate, sacoul este negru, cu dantela. Modelul sacoului este mai lung in fata si mai scurt in spate. Poarta un sacou deosebit din noua colectie La Femme! Compozitie: 65% bumbac, 35% poliester, Material: tesatura cu fibre amestecate, Lungime: 55cm in fata, 51cm in spate Produs import Franta.


Sacou alb din organza brodata

Sacou alb din organza brodata 1086A

Sacouri dama
Sacou alb din organza brodata 1086A, model din colectia noua La femme 2014. Sacoul are maneca 3/4, guler, revere cu garnitura de satin (2,5cm), garnitura care se regaseste si la marginile din fata si la maneci. Manecile au la terminatie garnitura de satin si nasture perlat, care se regasesc si la umerii cu epoleti. Materialul din organza este transparent si are in tesatura, buline brodate. In talie are betelii pentru sustinere si cordon inclus. Cauta in colectia noua La Femme, sacoul care ti se potriveste! Compozitie: 65% bumbac, 35% poliester, Material: tesatura din fibre amestecate, Lungime: 78cm, Produs import Franta.

SACOURI FEMEI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Sacou cambrat alb-negru

Sacou cambrat alb-negru 2027

Sacou cambrat alb-negru 2027, model din colectia de primavara-vara 2014. Sacoul este captusit cu captuseala din poliester, are guler si revere. Manecile sunt 3/4, incretite pe interior, cu colturi lungi in partea din fata, jos. Se inchide cu un nasture auriu la centru, este cambrat si are buzunare false. Alege sa iesi in evidenta cu sacouri din colectia La Femme! Compozitie: 50% bumbac, 45% poliester, 35% spandex, Material: tesatura din fibre amestecate elastice, Lungime: 60cm, Produs import Franta.


Sacou din bumbac model aztec jacard

Sacou din bumbac model aztec jacard A 2384

Sacou din bumbac model aztec jacard A 2384 model din colectia de sacouri femei La Femme, toamna-iarna 2013.Sacou din bumbac, model aztec, decolteu rotund, inchidere cu fermoar metalic. Compozitie: 100% bumbac, Material: bumbac imprimat, Lungime: 48 cm, Produs import Franta.




Sacou bleumarin din stofa

Sacou bleumarin din stofa V77B

Sacouri dama
Sacou bleumarin din stofa V77B, model din colectia de sacouri la Femme 2014. Sacoul este captusit si este din stofa fina. Model la baza gatului, cu inchidere cu mos si baba, pe umeri si in talie are aplicate cateva siraguri metalice, ca niste raza de soare. Poarta sacoul elegant La Femme la evenimente deosebite! Compozitie: 78% poliester, 20% vascoza, 2%elastan Captuseala: 100 % poliester, Material: stofa elastica de toamna, Lungime: 47 cm, Produs import Franta.

Sacou bej cu animal print

Sacou bej cu animal print V29B

Sacouri dama
Sacou bej cu animal print V29B, model din colectia de primavara-vara 2014. Sacoul este captusit cu captuseala animal print din bumbac, cu manecile 3/4, cu 3 nasturi de inchidere. Are buzunare false, unul sus pe partea stanga si 2 jos, cu clapeta. Sacoul se incheie in fata cu un nasture, iar marginea de jos este rotunjita. La spate sacoul are o crapatura si este cambrat. Alege sa il porti cu bluzele colorate din colectia noua La Femme! Compozitie: 50% poliester, 47% bumbac, 3% elastan, Material: tesatura din fibre amestecate elastice, Lungime: 51cm, Produs import Franta.

SACOURI FEMEI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI