answear.ro%20

Ghete confortabile dama ECCO

Ghete dama casual ECCO Aimee

Ghete dama casual ECCO Aimee (ECCO)

Femei / Pantofi
Profilul anatomic asigura suportul si confortul necesar ghetelor ECCO Aimee. Fetele exterioare confectioante din piele usor metalica, ofera stilului clasic un aspect distinct. Brantul acoperit cu piele ofera un mediu racoros, ce permite piciorului sa respire pentru prospetimea zilnica. Talpa direct injectata este durabila si flexibila pentru o performanta ireprosabila.Ghete moderne piele ECCO Aimee

Ghete moderne piele ECCO Aimee (ECCO)

Femei / Ghete
Profilul anatomic asigura suportul si confortul necesar ghetelor ECCO Aimee. Fetele exterioare confectioante din piele usor metalica, ofera stilului clasic un aspect distinct. Brantul acoperit cu piele ofera un mediu racoros, ce permite piciorului sa respire pentru prospetimea zilnica. Talpa direct injectata este durabila si flexibila pentru o performanta ireprosabila.


Ghete dama moderne ECCO Jogga

Ghete dama moderne ECCO Jogga (ECCO)

Femei / Ghete
Fetele exterioare din piele nabuc, permit piciorului sa respire si ofera o senzatie placuta acestuia. Brantul ECCO Comfort Fibre System este detasabil, oferind in mod continuu prospetime si un plus de confort. Talpa este usoara, flexibila si durabila datorita tehnologiei de injectare directa. Designul simplu face acest pantof o alegere ideala pentru sezonul de vara. Respira si sunt confortabili datorita lipsei captuelii.


Ghete casual stilate dama ECCO Aimee

Ghete casual stilate dama ECCO Aimee (ECCO)

Femei / Pantofi
Ghete casual stilate de dama ECCO Aimee, confectionate din piele naturala ce permite piciorului sa respire pentru prospetimea zilnic.


Oferta Ghete dama,click aiciGhete casual dama ECCO Spin

Ghete casual dama ECCO Spin (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete casual de dama ECCO Spin, usoare, moderne datorita stilului deosebit. aceste ghete iti vor oferi confortul maxim zilnic.


Ghete Dama, ECCO Crisp (negre)

Ghete Dama, ECCO Crisp (negre) (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete casual de dama, confectionate din piele nubuc oleita. Concepute pentru a fi cat mai usoare, fiind captusite partial. Brantul detasabil asigura un mediu placut pentru picioare.Talpa practica, usoara, confectionata din poliuretan, combina calitatea cu flexibilitatea.
Ghete dama impermeabile din piele ECCO Crisp

Ghete dama impermeabile din piele ECCO Crisp (negre) (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete dama ECCO Crisp prevazute cu fermoar si cu talpa injectata. Sunt confectionate din piele naturala. Membrana GORE-TEX® confera impermeabilitate incaltamintei si lasa piciorul sa respire. Designul fara glenc permite o buna flexibilitate si aderenta pe suprafete umede. Branțul din microfibra este detasabil, astfel incat poate fi curatat sau inlocuit. Captuseala din textil este confortabila si pastreaza piciorul uscat . Ghetele sunt perfecte pentru vremea umeda.
 
Ghete impermeabile dama piele yak ECCO Ulterra

Ghete impermeabile dama piele yak ECCO Ulterra (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete dama ECCO Ulterra concepute pentru a fi performante. Talpa asigura suport fiecarui pas, iar membrana GORE-TEX asigura 100% impermeabilitate in orice anotimp. Fetele exterioare sunt confectionate din piele nubuc oleita de yak, foarte rezistenta. Tehnologia RECEPTOR ofera suport dinamic piciorului, lasand piciorul sa se miste natural. Talpa robusta ofera tractiune iar brantul din PU amortizeaza fiecare pas, pentru confort maxim.
 
Ghete retro dama piele nubuc ECCO CS14 (gri)

Ghete retro dama piele nubuc ECCO CS14 (gri) (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete dama retro confectionate din piele nubuc destrong =font-size: 12pxc =font-size: 12pxamila cu insertii de textil .Captuseala din textil permite piciorelor sa respire, oferind o senzatie placuta.Brantul ECCO Comfort Fibre System ofera un plus de confort. Talpa anatomica,flexibila si usoara este foarte rezistenta la uzura.Aceste ghete iti ofera confortul de care ai nevoie.