answear.ro%20

Jeansi dama - Best Collection

Blugi, jeans dama

Blugi deschisi cu talie medie 7346

Blugi, jeans dama
Blugi deschisi cu talie medie 7346, model din colectia noua La Femme 2014. Blugii au talia medie, sunt conici si elastici. Se incheie cu nasture si fermoar si au bride pentru curea. Atat in fata, cat si in spate au cate 2 buzunare. La spate au o cusatura paralela cu linia taliei. Fa o achizitie must-have din noua colectie de blugi La Femme! Compozitie: 95% bumbac, 5% elastan, Material: tesatura din stofa elastica, Lungime interior: 80 cm, Produs import Franta.

JEANSI DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
Blugi, jeans dama

Blugi conici cu talie medie 90138

Blugi, jeans dama
Blugi conici cu talie medie 90138, model din colectia noua La Femme 2014. Blugii sunt inchisi la culoare, au talia medie si sunt conici. In talie, au bride pentru curea, 2 buzunare in fata si 2 la spate. Se inchid cu nasture si fermoar si au 2 randuri de cusaturi. Simte-te confortabil purtand blugi din noua coelctie! Compozitie: 97% bumbac, 3% elastan, Material: tesatura din stofa elastica, Lungime: 76 cm, Produs import Franta.

Blugi, jeans dama

Blugi talie inalta si nasturi 7298

Blugi talie inalta si nasturi 7298, model din colectia noua La Femme2014. Blugii au talia inalta de 9 cm cu 4 nasturi, bride pentru curea si fermoar de inchidere. Au cate 2 buzunare in fata si in spate, unde talia este elastica. Poarta blugii La Femme cu talie inalta pentru o tinuta deosebita! Compozitie: 95% bumbac, 5% elastan, Material: tesatura din fibre elastice, Lungime interior: 83 cm, Produs import Franta.


Blugi, jeans dama

Blugi cu funda si fermoar 1268

Blugi, jeans dama
Blugi cu funda si fermoar 1268, model din colectia noua La Femme 2014. Blugii au talia medie, sunt conici si elastici. In partea de jos, la spate, au cate un fermoar de 13cm, cu fundita si strasuri. Se incheie cu nasture si fermoar. Au cate 2 buzunare mari in fata si in spate, bride pentru curea. Alege pantalonii care iti plac cel mai mult din noua colectie La Femme! Compozitie: 95% bumbac, 5% elastan, Material: tesatura din stofa elastica, Lungime interior: 71cm, Produs import Franta.

JEANSI DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Blugi, jeans dama

Blugi conici cu talie medie1517

Blugi, jeans dama
Blugi conici cu talie medie 1517, model din colectia noua La Femme 2014. Blugii au talia medie, sunt conici si elastici. In partea de jos lateral exterior, au cate un fermoar de 14cm. Se incheie cu nasture si fermoar. Au cate 2 buzunare mari in fata si in spate, bride pentru curea. Alege pantalonii care iti plac cel mai mult din noua colectie La Femme! Compozitie: 68% bumbac, 30%poliester, 2% elastan, Material: tesatura din stofa elastica, Lungime interior: 69 cm, Produs import Franta.

Blugi, jeans dama

Blugi conici cu curea impletita 105

Blugi conici cu curea impletita 105, model din noua colectie de pantaloni La Femme 2014. Blugii au talia medie, bride pentru curea, curea impletita crem inclusa, se incheie cu nasture si fermoar. Au cate 2 buzunare mari in fata si in spate, cu imprimeu craniu alb, la mansetele de jos. Alege pantalonii care iti plac cel mai mult din noua colectie La Femme! Compozitie: 70% bumbac, 28%poliester, 2% elastan, Material: stofa din tesatura elastica, Lungime: 72 cm, Produs import Franta.
Blugi, jeans dama

Blugi cu imprimeu metalizat 90623

Blugi cu imprimeu metalizat 90623, model din noua colectie de pantaloni La Femme 2014. Blugii au talia joasa, bride pentru curea si se incheie cu nasture si fermoar. Au cate 2 buzunare mari in fata si in spate, cu garnitura metalizata la cusaturi, margini si in talie. Imbraca blugii cu imprimeu metalizat pentru o tinuta casual si lejera! Compozitie: 97% bumbac, 3% elastan, Material: stofa din tesatura elastica, Lungime: 77 cm, Produs import Franta.

Blugi, jeans dama

Blug 3/4 cu manseta F1381

Blugi, jeans dama
Blug 3/4 cu manseta F1381, model din colectia de primavara-vara 2014. Blugii au 2 randuri de cusaturi, cate 2 buzunare in fata si la spate, bride pentru curea. Se inchid cu fermoar si nasture. La spate buzunarele au taietura orizontala. La terminatia de jos blugii au manseta de 5cm. Simte-te cat mai comod in blugii din bumbac F1381! Compozitie: 95% bumbac, 5% elastan, Material: tesatura din fibra naturala elastica, Lungime interior: 38cm, Produs import Franta.

JEANSI DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
Blugi, jeans dama

Blug 3/4 cu manseta H1366

Blugi, jeans dama
Blug 3/4 cu manseta H1366, model din colectia de primavara-vara 2014. Blugii au 2 randuri de cusaturi, cate 2 buzunare in fata si la spate, bride pentru curea. Se inchid cu fermoar si nasture. La spate buzunarele au garnitura brodata. La terminatia de jos blugii au manseta de 5cm. Simte-te cat mai comod in blugii din bumbac H1366! Compozitie: 95% bumbac, 5% elastan, Material: tesatura din fibra naturala elastica, Lungime interior: 38cm, Produs import Franta.