dyfashion.ro

Rochia Pretty Woman reinventata

Rochii care chiar au facut istorie


Exista rochii care chiar au facut istorie si micuta rochie cu buline,rochia Pretty Woman chiar este una dintre ele alaturi de vestita litle black dresses.Aceste rochii formeaza esenta design-ului feminin, a frumusetii naturale si a imaginatiei, toate scoase in evidenta de catre piesa de rezistenta: doamnele care purtau aceste minunatii.Rochia Pretty Woman este mereu prezenta in colectiile designerilor si evident mereu re-inventata.LaFemme va recomanda rochia Pretty Woman ,o rochie romantica,fina si delicata.Rochia are decolteul rotund, cu taietura in talie si panglica satinata.Rochia este din bumbac,100% si foarte placuta la atingere. Fusta este closata si se inchide cu fermoar ascuns lateral stanga. La spate rochia are decolteu adanc, acoperit cu broderie,broderie care ii da rochiei un farmec aparte si o eleganta desavarsita.

Poarta rochii cu buline pentru aparitii pline de farmec si cu siguranta mereu vei fi admirata.LaFemme v-a pregatit in aceasta colectie de rochii elegante ,delicate,romantice in diverse culori si modele.Cu doar un singur click pe pagina de rochii sunteti mai aproape de rochia visata.

Rochia neagra cu buline albe o transforma intr-o clipa pe femeia de trotuar intr-o doamna desavarsita cu palarie, geanta si manusi albe potrivite. Oricand vrei sa te reinventezi, exista o combinatie de haine prin care sa reusesti. Iar bulinele vor fi mereu in tendinte si foarte elegante.Unele rochii chiar spun povesti si rochia cu buline chiar are povestea ei.Ce culoare de buline alegeti?

OFERTA ROCHII ELEGANTE, CLICK AICI

Sursa articol: http://www.lafemme.ro/blog/2014/04/rochia-pretty-woman-reinventata/