dyfashion.ro

Rochii colorate de la 89 lei!



Ne apropiem de o mini vacanta iar rochia inflorata nu trebuie sa ne lipseasca din bagaj si Lafemme.ro v-a pregatit foarte multe rochii inflorate,colorate  la un pret special.Imprimeurile florale oferă un look foarte feminin, delicat şi seducător si prin urmare rochiile înflorate sunt o opţiune pentru majoritatea femeilor, fiecare femeie având cel puţin o rochie înflorată în garderobă.

Astfel, pentru o ţinută de zi consider că este potrivită o rochie înflorată de lungime medie, care scoate în evidenţă liniile corpului. Se poate opta de asemenea şi pentru pentru imprimeuri cu flori delicate, în nuanţe pastel care subliniază feminitatea. Pentru o ţinută de zi nu sunt recomandate bijuteriile, fiind suficient un inel şic, însă pentru seară sunt necesare accesorii masive, aurii sau argintii.
Pentru ţinutele office sunt recomandate rochiile înflorate de lungime medie, din bumbac, o rochiţă până la genunchi, peste care este preferat un sacou, iar pentru un plus de eleganţă, este necesară o pereche de pantofi sau de sandale cu toc

Rochiile înflorate sunt specifice în principal sezonului cald deoarece se potrivesc indiferent dacă eşti miniona sau înaltă, indiferent de silueta femeii, indiferent că este vorba de modele scurte, midi sau lungi. Imprimeurile florale sunt echivalentul feminităţii şi al gingaăşei, oferă prospeţime look-ului, tinereţe,pasiune  şi multă voie bună, motiv pentru care nu vor disparea niciodata din prima linie a podiumului , din contră, vor fi îmbunăţite de la an la an, în funcţie de tendinţe.Si in acest an rochiile inflorate sunt prezente in colectiile desigmerilor si ne fac sa ne simtim absolut speciale.
Rochiile înflorate sunt specifice sezonului estival prin urmare acestea sunt în special vaporoase, feminine şi sexy. Trebuie avut în vedere însă un aspect important: imprimeurile florale au o personalitate proprie şi, pe cât de mult ar putea avantaja, pe atât de mult ar putea strica ţinuta.

Click acum si cumpara rochia dorita!


Sursa articol:http://www.lafemme.ro/blog/2014/04/rochii-colorate-la-89-lei/
 
Alte articole pe aceiasi tema: