fashiondays.ro

Rochii de ocazie LaFemme

rochii de evenimente

O selectie de rochii de evenimente

Sunteti pregatite pentru evenimentele din aceasta vara, fie ele petreceri, nunti, sarbatoriri printre colegi ori familie? Indiferent daca mergeti in club sau la banchet, am pregatit o colectie de 6 rochii de evenimente, perfecte pentru aceste momente importante din viata dumneavoastra. Speram sa gasiti in ele inspiratia de care aveti nevoie pentru o tinuta de vara perfecta! Admirati-le, inspirati-va si alegeti cea mai frumoasa rochie pentru un eveniment special din viata ta – din colectia La Femme!

1. Rochie pentru banchet

Rochiile pentru banchet trebuie sa fie caracterizate de acel mix perfect intre decenta si seductie. Va propunem o rochie deasupra genunchiului ce va ofera libertate de miscare pentru a dansa intreaga noapte si care, avand un bust cu aplicatii din paiete argintii, vă va face cu siguranta sa fiti o aparitie stralucitoare! Spatele rochiei este elastic, asa ca – indiferent de marimea bustului, alunecarea topului nu va fi o problema. Croiul său tineresc si fluiditatea voalului din partea de jos confera un aspect diafan, ideal pentru un banchet. Nu uitati sa va intrebati colegele si prietenele ce au de gand sa poarte pentru ca, desi doriti sa fiti in tandem cu ceilalti participanti, un strop de stralucire in plus nu strica.

Rochie pentru banchet

2. Rochie pentru nunta

Alegerea costumatiei pentru participarea la o nunta poate fi o situatie delicata: avem nevoie de acea rochie ce sigur nu va trece neobservata dar in acelasi timp nici nu va eclipsa mireasa. Sugestia noastra este o rochita rosie tip baby doll, tinereasca si deloc vulgara. Rochia nu are fermoar, dar se poate imbraca usor datorita corpului elastic de pe spate. Are aplicatie de trandafiri pe partea stanga si esarfa inclusa in pret, ceea ce o face potrivita atat pentru zi cat si pentru seara, cand poate doriti sa va acoperiti bratele.

Rochie pentru nunta

3. Rochie de nasa

Exista evenimente la care trebuie sa aratam pur și simplu spectaculos, ca atunci cand, de exemplu, cununam ori botezam un copil. Nu trebuie sa uitam ca vom fi in centrul atentiei si vom aparea in majoritatea fotografiilor asa ca totul trebuie pus bine la punct: de la machiaj la coafura si de la accesorii la imbracaminte. De aceea, am selectat un model de rochie de ocazie impresionant, din material plasa cu benzi pe bie, satinate, multicolore. Puteti adauga un colier statement ori bijuterii fine din aur iar daca seara este racoroasa puteti apela la un cardigan sau o esarfa.

Rochie de nasa

4. Rochie de mers in club

Atunci cand mergem sa dansam ne dorim o rochie ce urmareste perfect linia corpului, sexy si care sa atraga atentia. Deoarece modelul ales de noi este destul de scurt, in partea de sus evitam un decolteu adanc insa mergem pe o garnitura aurie pe gat ce va da rochitei un aer glamour. Va sfatuim sa alegeti un machiaj cat mai natural si bijuterii simple deoarece rochia este deja extrem de atragatoare.

Rochie de mers in club

5. Rochie pentru petrecere / cocktail

In functie de locatie si natura evenimentului, eleganţa se poate institui ca dress code general. Rochiile maxi sunt o optiune inspirata iar daca mergem pe clasicul negru, nu avem cum sa dam gres. Orice stilist ati intreba, vă va raspunde ca secretul tinutelor cat mai diverse si al unei garderobe ideale consta in combinarea inteligenta a accesoriilor asa ca acestei rochii ii puteti adauga oricand o curea pentru a evidentia talia si a oferi un plus de culoare. Argintie, rosie ori animal print – asortati-o cu incaltamintea, bijuteriile sau, de ce nu, cu machiajul.

Rochie pentru petrecere / cocktail

6. Rochie lejera pentru petrecere la piscina

Imprimeurile florale sunt un important trend al acestui sezon asa ca profitati de aceasta rochie maxi cu print inflorat pentru a obtine un look ultra feminin, seducator si delicat. Vaporoasa si usoara, vă va ajuta sa suportati usor caldurile verii iar modelul cu brate goale va lasa destul de multa piele la vedere pentru a fi si sexy. Purtati cercei lungi, care sa se miste delicat sau perle.

Rochie lejera pentru petrecere la piscina

 
Sursa articol:http://www.lafemme.ro/blog/2014/06/rochii-de-ocazie-lafemme/
 
Alte articole pe aceiasi tema: