dyfashion.ro

Rochii de vara vaporoase

6 Rochii de vara cu gust, o selectie perfecta

Rochiile sunt simbolul absolut al feminitatii, ne ajuta sa atragem toate privirile, sunt simplu de imbracat si racoroase - cum sa nu le iubim si in vara 2014?
Daca aveti nevoie de putin ajutor, va prezentam cele mai grozave sase modele de rochii din aceasta vara. Admirati-le, inspirati-va si alegeti cea mai frumoasa rochie de vara!

1. Rochie scurta din voal verde

Daca doriti sa va puneti in evidenta silueta sau picioarele tonifiate alegeti o rochie mini. Culorile tari raman in voga si in 2014, asa ca o rochie de voal in tonuri de verde-mar este perfecta!
Croiala stransa in talie scoate in evidenta linia bustului iar pentru a obtine efectul de ‘color block’ puteti folosi sandale, bijuterii ori o poseta in culori contrastante: rosu, roz ori albastru electric.
Rochie scurta din voal verde

2. Rochie rosie multicolora

Imprimeurile sunt recunoscute ca fiind extrem de feminine, insa alegeti intotdeauna rochii cu croi simplu, alfel tinuta va deveni una prea incarcata. In cazul rochiei LaFamme, modelul va avantaja femeile cu silueta in forma de para: volumul este pronuntat de la bust spre genunchi iar picioarele vor parea subtiri si lungi. Poarta acesta rochie cu sandale cu platforma sau balerini pentru un look impecabil.
Rochie rosie multicolora

3.  Rochie lunga bej cu broderie

Rochiile maxi vor ramane intotdeauna o alegere minunata pentru vara. Pentru a actualiza lucrurile putin, incercati o rochie lunga cu broderie traditionala, usor de purtat. Manecile sunt putin elastice, cu garnitura la terminatie, iar decolteul si poalele rochiei au broderie navy. Perfecta pentru toate siluetele, inclusiv pentru femeile insarcinate, datorita taliei inalte, pe elastic.
Rochie lunga bej cu broderie

4.  Rochie neagra decupata

La polul opus rochiilor maxi ori in culori puternice,  rochiile negre sunt si ele preferate in aceasta vara. Tendinta se pastreaza atat in cazul rochiilor de zi, cat si a celor de seara, asa ca puteti fi o aparitie stralucitoare si in cazul evenimentelor speciale. In renumita “little black dress” veti avea garantia ca nu puteti da gres: croita in stil clasic cu decolteu rotund si fara maneci, această rochie nu va fi niciodata considera demodata.
Rochie neagra decupata

5.  Rochie turcoaz cu imprimeu

Trebuie sa recunostem ca, desi suntem in concediu la mare, nu ne putem plimba doar in costum de baie sau in pantaloni scurti. In plus, pentru a ne proteja de razele ultraviolete, avem nevoie de o rochie subtire, feminina si sexy. Usor de purtat si asortat, LaFamme.ro ne ajuta cu un model maxi dress cu bretele turcoaz si cupe frumos conturate. Adaugati o bratara lata, o pereche de ochelari de soare si tinuta este completa!
Rochie turcoaz cu imprimeu

6.  Rochie stramta pe corp bordo

In sfarsit ne putem lua la revedere de la camasi si sacouri si putem ura bun venit rochiilor elegante, perfecte pentru o zi la birou! Modelul LaFamme.ro are maneca scurta, este din stofa elastica, cu guler sal si este taiata in talie. Atat decolteul in V cat si croiul parte peste parte vor avantaja femeile plinute, cu soldurile late. Rochia aceasta va va ajuta sa aveti o tinuta relaxata si racoroasa fara a compromite stilul office.
Rochie stramta pe corp bordo

ROCHII DE VARA, ROCHII CASUAL VEZI OFERTA ACTUALIZATA CLICK AICI


Sursa articol:http://www.lafemme.ro/blog/2014/06/rochii-de-vara-vaporoase/