dyfashion.ro

Rochii de zi - Modele noi

Rochii de zi

Rochie mov cu volane 2393M

Rochii de zi
Rochie mov cu volane 2393M, model din noua colectie de rochii La Femme 2014. Rochia este captusita cu captuseala din polyester si are decolteul rotund in fata si in V la spate. Are maneci scurte, peste umeri, unde se gaseste un rand de volane usor incretit, la fata si in spate. Are taietura in bust cu 5 randuri elastice, iar in partea de jos rochia are ca terminatie 3 randuri de volane usor incretite. Poarta rochia cu volane La Femme, subtire si vaporoasa pentru o tinuta cat mai trendy! Compozitie:100% vascoza, captuseala 100% poliester, Material: tesatura cu fibra artificiala, Lungime: 105cm, Produs import Franta.

ROCHII DE ZI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Rochii de zi

Rochie bleumarin cu imprimeu M11608BM

Rochii de zi
Rochie bleumarin cu imprimeu M11608BM, model din colectia noua de rochii La Femme 2014. Rochia are decolteul rotund si nu are maneci. In talie are o taietura usor incretita care accentueaza silueta. In partea de jos, la terminatia rochiei se regaseste o bordura satinata bleumarin de 5 cm. Rochia are imprimeu alb pe fond bleumarin si se inchide la spate cu fermoar ascuns de 44 cm. Alege din noua colectie rochia cea mai potrivita! Compozitie: 97% bumbac, 3% elastan, Material: tesatura din fibre naturale elastice, Lungime: 84 cm, Produs import Franta.

Rochii de zi

Rochie bej cu broderie H3133B

Rochie bej cu broderie H3133B, model din colectia noua de rochii La Femme 2014. Rochia este captusita cu captuseala din nylon, are decolteul rotund si maneci scurte. Pe piept in partea stanga se gaseste o broderie formata din 2 flori, aplicate pe partea din tricot a rochiei. In talie, rochia are o taietura elastica cu garnitura de catifea, in partea din fata. Imprimeul rochiei este colorat pe fond bej, iar modelul vine usor incretit la terminatie. Tot aici se regaseste si captuseala cu volan din dantela bleumarin de 12 cm. Pe spatele rochiei in partea de sus se afla un mic dreptunghi asortat cu imprimeul rochiei si 2 nasturi mici. Fii chic si trendy alegand cea mai frumoasa rochie din noua colectie La Femme! Compozitie: 65% bumbac, 35% vascoza, Material: tesatura cu fibra naturala in amestec cu fibra artificiala, Lungime: 92cm, Produs import Franta.


Rochii de zi

Rochie bej cu imprimeu M11608B

Rochii de zi
Rochie bej cu imprimeu M11608B, model din colectia noua de rochii La Femme 2014. Rochia are decolteul rotund si nu are maneci. In talie are o taietura usor incretita care accentueaza silueta. In partea de jos, la terminatia rochiei se regaseste o bordura satinata neagra de 5 cm. Rochia are imprimeu negru pe fond bej si se inchide la spate cu fermoar ascuns de 44 cm. Alege din noua colectie rochia cea mai potrivita! Compozitie: 97% bumbac, 3% elastan, Material: tesatura din fibre naturale elastice, Lungime: 84 cm, Produs import Franta.


Rochii de zi

Rochie neagra decupata M11617N

Rochie neagra decupata M11617N, model din colectia noua de rochii La Femme 2014. Rochia este captusita cu captuseala din polyester si este in doua culori. Are decolteul rotund si nu are maneci. Partea de sus este alba si are deasupra material negru decupat, in forma de cercuri. In talie se gaseste o taietura lata de 3 cm, cu pense in fata si in spate. Rochia se inchide la spate cu fermoar ascuns de 49 cm. Modelul este cambrat. Combinatia de alb si negru este la mare cautare in acest sezon, oferind un plus de rafinament oricarei tinute! Compozitie: 100% vascoza, Material: tesatura din fibre artificiale, Lungime: 91 cm, Produs import Franta.


Rochii de zi

Rochie corai cu imprimeu colorat H3853

Rochii de zi
Rochie corai cu imprimeu colorat H3853, model din colectia noua de rochii La Femme 2014. In partea din fata, rochia are decolteu in V cu dantela corai si aplicatii de piele eco. In talie se regaseste o banda imprimata, elastica de unde porneste dublura rochiei, care se termina cu un volan corai. In partea de jos rochia are un imprimeu viu colorat. La spate decolteul este in V, cu aplicatii colorate. Poarta rochii pline de culoare din noua colectie La Femme! Compozitie: 95% vascoza, 5% poliester, Material: tesatura din fibre artificiale, Lungime: 96 cm, Produs import Franta.


Rochii de zi

Rochie rosie animal print H3861R

Rochii de zi
Rochie rosie animal print H3861R, model din noua colectie de rochii La Femme 2014. Rochia este captusita cu captuseala din polyester, are decolteul rotund si maneca scurta, ambele cu terminatie elastica. Are taietura in talie cu dantela rosie, lata de 5 cm. In partea de sus rochia are imprimeu animal, iar in partea de jos este un imprimeu colorat, care se termina cu un volan rosu de 9 cm. La spate rochia este decoltata, iar pe partea de tricot se regaseste o garnitura cu 2 nasturi, asortata cu modelul rochiei. La Femme iti propune in acest sezon sa porti rochii pline de culoare! Compozitie: 95% vascoza, 5% poliester, Material: tesatura din fibre artificiale, Lungime: 84 cm, Produs import Franta.

ROCHII DE ZI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Rochii de zi

Rochie neagra multicolora H3322N

Rochii de zi
Rochie neagra multicolora H3322N, model din noua colectie de rochii La Femme 2014. Rochia este captusita cu captuseala din polyester, are decolteul rotund, elastic, usor incretit si maneca scurta cu terminatie elastica. La nivelul bustului se gaseste o taietura elastica cu 5 randuri, de 7 cm, cu marginile usor incretite. Captuseala se termina in partea de jos cu un volan rosu de 9 cm. De la bustul elastic, rochia are un imprimeu floral pe fond negru, cu terminatie de voal de 14 cm. La spate rochia este decoltata si are acelasi imprimeu viu colorat. Fii in pas cu moda si poarta rochii cat mai colorate! Compozitie: 80% bumbac, 20%vascoza, Material: tesatura cu fibra naturala in amestec cu fibra artificiala, Lungime: 83 cm, Produs import Franta.


Rochii de zi

Rochie bej decupata M11617B

Rochie bej decupata M11617B, model din colectia noua de rochii La Femme 2014. Rochia este captusita cu captuseala din polyester si este in doua culori. Are decolteul rotund si nu are maneci. Partea de sus este alba si are deasupra material bej decupat, in forma de cercuri. In talie se gaseste o taietura lata de 3 cm, cu pense in fata si in spate. Rochia se inchide la spate cu fermoar ascuns de 49 cm. Modelul este cambrat. Completeaza-ti garderoba cu o rochie bej cu croiala sexy! Compozitie: 100% vascoza, Material: tesatura din fibre artificiale, Lungime: 91 cm, Produs import Franta.

Rochii de zi

Rochie ciclame cu inimioare R36ND

Rochii de zi
Rochie ciclame cu inimioare R36ND, model din noua colectie de rochii La Femme 2014. Rochia este captusita cu captuseala din poliester, are decolteul rotund si maneca scurta, cu 2 volane in partea de jos. Taietura din volane este ondulata si face rochia mai chic. Se inchide la spate cu fermoar ascuns de 47 cm. Primavara este momentul perfect sa te imbraci cat mai vesel si mai colorat, iar La Femme iti propune rochia ciclame cu inimioare! Compozitie: 100% vascoza, Material: tesatura din fibre artificiale, Lungime: 89 cm, Produs import Franta.

Rochii de zi

Rochie verde cu talie elastica F8304

Rochii de zi
Rochie verde cu talie elastica F8304, model din colectia de primavara-vara La Femme 2014. Rochia este captusita cu captuseala din poliester si are decolteul in V. Talia este elastica, fiind un model lejer, vaporos. Fii chic si poarta rochii colorate in acest sezon! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura din fibra sintetica, Lungime: 90cm, Produs import Franta.



Rochii de zi

Rochie verde cu imprimeu si curea 1052V

Rochie verde cu imprimeu si curea 1052V, model din colectia noua de rochii La Femme 2014. Rochia este captusita si cambrata. In talie are o curea neagra si bride pentru sustinere. Se inchide la spate cu fermoar ascuns de 47 cm. In partea de jos la spate are o crapatura petrecuta. Fii sexy cu rochiile din noua colectie La Femme! Compozitie: 97% bumbac, 3% elastan, Material: tesatura din fibre naturale elastice, Lungime: 95 cm, Produs fabricat in Romania.



Rochii de zi

Rochie alba cu flori 6775A

Rochii de zi
Rochie alba cu flori 6775A, model din colectia de primavara-vara 2014. Rochia este captusita cu captuseala din poliester si are decolteul in V petrecut, atat in fata, cat si la spate. Talia este lata de 6 cm, elastica la spate, cu bride si panglica colorata pentru prindere. Rochia este alba cu imprimeu floral colorat. Fii in centrul atentiei cu cele mai frumoase rochii din colectia noua La Femme! Compozitie: 95% bumbac, 5% poliester, Material: tesatura din fibre amestecate, Lungime: 100 cm, Produs import Franta.


Rochii de zi

Rochie neagra cu broderie 11623N

Rochii de zi
Rochie neagra cu broderie 11623N, model din colectia de primavara-vara 2014. Rochia are decolteul rotund, cu taietura in talie si panglica satinata. Fusta este closata si se inchide cu fermoar ascuns lateral stanga. La spate rochia are decolteu adanc, acoperit cu broderie. Poarta rochii cu buline pentru aparitii pline de farmec! Compozitie: 100% bumbac, Material: tesatura din fibra naturala, Lungime: 94 cm, Produs import Franta.

ROCHII DE ZI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Rochii de zi

Rochie bleumarin din bumbac 11677BM

Rochii de zi
Rochie bleumarin din bumbac 11677BM, model din colectia de primavara-vara 2014. Rochia este captusita cu captuseala din bumbac si are decolteul rotund. Are imprimeu cercuri brodate, cu taietura in talie si curea bej care se asorteaza cu terminatia de jos a rochiei. Se inchide cu fermoar ascuns lateral stanga de 35cm. Simte-te bine in rochii din bumbac din colectia noua La Femme! Compozitie: 100% bumbac, Material: tesatura din fibra naturala, Lungime: 90 cm, Produs import Franta.