dyfashion.ro

Colectia de Toamna - Iarna 2014 La Femme

 Colectia de Toamna-Iarna 2014 La Femme

Colectia de Toamna-Iarna 2014, descopera la La Femme tinute la moda, perfecte pentru cele mai sofisticate gusturi. Astazi are loc lansarea oficiala a colectiei La Femme pentru sezonul Toamna-Iarna 2014! Va invitam sa descoperiti piese chic in tendinte: rochii de zi si de seara ultra feminine, piese office de sezon, bluze chic, veste si ponchouri cu blana naturala, genti si accesorii la moda, dar si multe altele!
Colectia de Toamna Iarna 2014, rochii de zi si de seara  
  
Colectia de Toamna Iarna 2012 2013, rochii de zi si de seara   Colectia de Toamna Iarna 2012 2013, rochii de zi si de seara

Printre culorile in tendinte pentru sezonul Toamna Iarna 2014 se regasesc multe dintre culorile pline de viata, la moda inca din aceasta vara: nuantele de albastru electric(bleu royal), verde si corai. Nu rata din colectia La Femme rochii in tendinte ce readuc pofta de viata si veselia verii in sezonul rece si mohorat ce si-a intrat in drepturi! Culoarea rosie este o alta culoare in tendinte care nu lipseste din noua colectie de Toamna Iarna. Daca si tu vrei sa fii, indiferent de ocazie, La Femme Fatale alege sa porti in acest sezon rochii de zi si de seara in nuante de rosu!
La Femme iti ofera si o colectie extrem de bogata de rochii de seara ultra elegante: rochii lungi vaporoase din voal cu aplicatii de pietre si paiete, rochii scurte, dar si, ca noutate a acestui sezon, rochii cu croi stil coada de randunica.
Colectia de Toamna Iarna 2014, piese office

Colectia de Toamna Iarna 2012 2013, piese office   Colectia de Toamna Iarna 2012 2013, piese office

Descopera in colectia Toamna Iarna 2014 La Femme si piese office in clasicele culori de toamna bleumarin si negru, mereu in tendinte : sacouri, fuste si pantaloni eleganti. Daca look-ul prea sobru nu te caracterizeaza, le poti asorta extrem de usor la bluze sau camasi colorate, in nuante vii!
Colectia de Toamna Iarna 2014, piese casual chic

Colectia de Toamna Iarna 2012 2013, piese casual chic   Colectia de Toamna Iarna 2012 2013, piese casual chic

Un must have al acestui sezon sunt tintele, asa ca din noua colectia La Femme nu lipsesc piese vestimentare cu tinte. Sunt perfecte pentru femeile cu un caracter puternic ce prefera un stil glam rock. Daca esti o fire romantica ce adora tinutele feminine, la La Femme ai sa descoperi si piese vestimentare din dantela : bluze si rochii ultra chic !
Colectia de Toamna Iarna 2014, veste si ponchouri cu blana naturala

Colectia de Toamna Iarna 2012 2013, veste si ponchouri cu blana naturala   Colectia de Toamna Iarna 2012 2013, veste si ponchouri cu blana naturala
Blana se regaseste in topul materialelor preferate pentru sezonul Toamna-Iarna 2014. Noua colectie La Femme iti aduce veste de blana naturala din iepure in nuante de bej, rosu sau caramiziu, dar si poncho-uri din tricot cu insertii de blana naturala de iepure. Fii mereu ultra chic si alege piese vestimentare din blana pentru un look pretios!
Colectia de Toamna Iarna 2014, accesorii la moda

Colectia de Toamna Iarna 2012 2013, accesorii la moda   

Nici o tinuta nu este completa fara accesoriile potrivite. In noua colectie de Toamna Iarna La Femme se regasesc foarte multe modele de genti de zi din piele sau inlocuitor, dar si genti plic cu paiete, satin si strasuri pentru o tinuta de seara de neegalat.
Pentru accesorizarea tinutelor de zi mai poti alege din colectia La Femme si bijuterii in tendinte: seturi de bijiuterii cu colier si cercei, coliere si margele in nuante tari, coliere metalice, coliere cu perle, coral si pietre semipretioase. Sunt alegerea perfecta pentru un look mereu la moda dar si foarte chic!

Descopera colectia de Toamna-Iarna 2014 La Femme cu piese vestimentare si accesorii in tendinte! Alege-ti piesele favorite din noua colectie si indrazneste sa fii La Femme Fatale in fiecare zi!


Sursa articol: http://www.lafemme.ro/blog/2012/10/colectia-de-toamna-iarna-2012-2013-la-femme/