fashiondays.ro

Ghete casual de dama Ecco

Ghete calduroasa dama ECCO Trace Lite

Ghete calduroasa dama ECCO Trace Lite (albastru) (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete dama calduroase ECCO Trace Lite ,confectionate din piele nubuc de yac. Pielea ECCO Hydromax ofera impermiabilitate.Captusela calduroasa pastreaza un mediu optim in interior.Talpa cu tehnologia RECEPTOR aderenta, flexibila ofera suport la fiecare pas.



Ghete moderne dama piele maro ECCO Saunter

Ghete moderne dama piele maro ECCO Saunter (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete business stilate de dama ECCO Saunter, prevazute cu sireturi, ideale fiind pentru a fi purtate zilnic. Sunt confectionate din piele neteda fina, lucioasa. Captuseala este calduroasa, fiind alcatuita din 55% lana naturala. Talpa din cauciuc asigura flexibilitate si aderenta fiecarui pas. Brantul cu sistemul ECCO Comfort Fibre asigura un mediu sanatos si igienic pentru picior.

Ghete maro cu platforma piele naturala ECCO Camilla

Ghete maro cu platforma piele naturala ECCO Camilla (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete maro cu platforma pentru dama ECCO Camilla confectionate din piele naturala neteda si nubuc. Platforma asigura extra inaltime, fara a se pierde din stabilitate. Brantul cu sistemul ECCO Comfort Fibre creste circularea aerului in interior si absoarbe socurile. Sireturile se ajusteaza perfect pe picior. Talpa din 2 componente: poliuretan si latex este usoara, durabila si flexibila. Ghetele ECCO Camilla sunt potrivite pentru a fi purtate zi de zi.
Ghete femei piele naturala ECCO Aude

Ghete femei piele naturala ECCO Aude (negre) (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete dama clasice ECCO Aude prevazute cu siret, ideale pentru a fi purtate zi de zi. Sunt captusite cu lana si poliester pentru a fi calduroase si confortabile. Branul acoperit cu piele are sistemul unic ECCO Comfort Fibre care permite recircularea aerului in interior si mentine un climat igienic . Talpa este durabila, usoara si flexibila pentru confort pe tot parcursul zilei. Feele exterioare sunt confectionate din piele neteda moale. Aceste ghete practice pot fi purtate intreaga zi.

Ghete dama piele naturala ECCO Alona

Ghete dama piele naturala ECCO Alona (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete feminine ECCO Alona prevazute cu scai, pentru un aspect sport. Brantul acoperit cu piele creste circularea aerului in interior pentru a mentine picioarele fresh. Talpa din PUTPU este rezistenta si durabila. Ghetele sunt confectionate din piele metalica pentru un aspect distinctiv si stilat. Captuseala este din textil. Aceste ghete iti ofera confortul de care ai nevoie zi de zi.


Ghete impermeabile piele naturala Crisp

Ghete impermeabile piele naturala Crisp (negre) (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete dama ECCO Crisp, confectionate din piele naturala. Talpa este din poliurentan, foarte usoara si comoda. Membrana GORE-TEX asigura 100% impermeabilitate si lasa piciorul sa respire prin porii sai. Captuseala este din textil. Brantul detasabil este moale si amortizeaza fiecare pas. Glencul integrat in talpa asigura suport piciorului. Aceasta gheata casual este potrivita atat toamna, cat si iarna.

Ghete dama impermeabile

Ghete dama impermeabile Cs14 GORE-TEX ECCO (ECCO)

Femei / Ghete
Ghetele dama retro impermeabile ECCO Cs14 combina stilul fashion cu stilul clasic. Sunt confectionate din piele supla de culoare movbordo. Membrana GORE-TEX mentine picioarele uscate, oferind 100% impermeabilitate. De asemenea prin porii sai, piciorul respira. Brantul cu sistemul ECCO Comfort Fibre ajuta la cresterea circulatiei aerului in interior, absoarbe socurile si asigura un mediu igienic. Talpa robusta asigura aderenta si stabilitate, indiferent de suprafata de teren pe care calcati. Captuseala din textil este confortabila si permite piciorului sa respire.

Ghete dama sport ECCO Biom Grip Lite

Ghete dama sport ECCO Biom Grip Lite (gri/roz) (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete dama sport ECCO Biom Grip LIte, confectionat din piele rezistenta de yac. Captuseala din textil de cea mai inalta calitate permite piciorelor sa respire pastrand o temperatura optima in interior.Talp anatomica Biom ofera suport si asigura o miscare naturala a piciorului. Aceste ghete sunt potriviti pentru mediul outdoor, datorita talpii robuste care asigura tractiune si aderenta.

Ghete confortabile dama ECCO Spin

Ghete confortabile dama ECCO Spin (ECCO)

Femei / Ghete
Ghete confortabile dama ECCO Spin, moderne, usoare si confortabile. Aceste ghete iti ofera confortul zilnic iar stilul deosebit se potriveste perfect la tinutele casual.


Ghete casual stilate dama

Ghete casual stilate dama ECCO Aimee (ECCO)

Femei / Pantofi
Ghete casual stilate de dama ECCO Aimee, confectionate din piele naturala ce permite piciorului sa respire pentru prospetimea zilnic.

oferta actualizata si preturile click aici




Alte articole pe aceiasi tema:
- Ghete impermeabile dama
- Ghete confortabile dama ECCO
- Ghete femei ECCO din piele naturala