dyfashion.ro

Incaltaminte in stil scandinav

 incaltaminte in stil scandinav

BYE, BYE, COMPROMISE! Cu noua colectie ECCO Dress Comfort Toamna/ Iarna 2014!

Noua colectie ECCO Dress Comfort combina tendintele in moda cu tehnologia avansata a confortului, astfel incat femeile sa arate si sa se simta minunat. Toata ziua! In fiecare zi! ECCO sarbatoreste toamna 2014 cu modele noi de incaltaminte in stil scandinav, care imbina armonios calitatea si designul nordic minimalist cu functionalitatea, inovatia si autenticitatea. Noua colectie ECCO Dress Comfort dezvaluie o gama variata de pantofi, botine si cizme pentru Comfortiste, femeile din intreaga lume care refuza sa faca compromisuri si sa aleaga intre stil si confort.

Prin urmare, ECCO aduce confortul chiar si in tinutele de seara, creand pantofi care nu numai ca arata foarte bine, dar sunt si foarte usor de purtat! Inovatia scandinava – o noua abordare in domeniul incaltamintei. Scandinavii sunt cel mai fericit popor din lume, conform raportului Naţiunilor Unite “World Happiness Report”. Fiind un brand scandinav, ECCO isi face datoria de a impartasi renumitul optimism nordic cu restul lumii, combinand doua calitati esentiale ale vietii: confortul si stilul.
Folosind tehnologia proprie de injectare directa, ECCO a reusit sa combine confortul si stilul nu numai in cazul colectiilor de incaltaminte casual, ci si in cazul pantofilor de seara, grupati in colectia ECCO Dress Comfort.

Ne-am obisnuit sa facem compromisuri si sa purtam incaltaminte care nu este deloc comoda, pentru simplul motiv ca este la moda. Cu ECCO Dress Comfort, nu mai trebuie sa alegi intre stil si confort! Acesti pantofi sunt foarte confortabili, te simti bine in ei si arati la fel de bine. Colectia ECCO Dress Comfort respecta tendintele modei, dar in acelasi timp ramane fidela renumitului stil minimalist scandinav.
Sezonul toamna-iarna 2014-2015 inseamna confort, eleganta si detalii sofisticate. Design scandinav combinat cu tehnologie de ultima ora. Pantofii, botinele si cizmele ECCO Dress Comfort sunt create din materiale fine si stilizate cu detalii lucrate manual.
ECCO Touch 15B
Descopera clasicele botine tip Chelsea intr-o interpretare moderna, disponibile si in varianta cizme de calarie si balerini stilizati cu detalii moderne.
botine

       Culoare: negru                                
       Material: piele lacuita                       
       Pret: 599.9 lei

cizme

       Culoare: maro                                
       Material: piele neteda si nubuc                    
       Pret: 899.9 lei

balerini

       Culoare: mov                                
       Material: piele nubuc                    
       Pret: 499.9 lei

ECCO Touch 75B
Aceste botine feminine extrem de confortabile au un toc modern si detalii indraznete, metalice, sub forma de fermoare, tinte si catarame.
botine

       Culoare: maro                               
       Material: piele nubuc oleita                    
       Pret: 749.9 lei

botine

       Culoare: negru                               
       Material: piele nubuc oleita                    
       Pret: 599.9 lei

Colectia ECCO Dress Comfort toamna-iarna 2014 este disponibila in magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, precum si in magazinul online

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/bye-bye-compromise-cu-noua-colectie-ecco-dress-comfort-toamna-iarna-2014/