dyfashion.ro

Paltonul de iarna perfect

Paltoane_femei_din_colectia_La-Femme

Tremuratul in timpul iernii intr-o jacheta mai putin decat adecvata este un lucru dupa care cu siguranta nu tanjesti. Si, la fiecare cativa ani, poate si mai des, pentru ca moda, bat-o vina, se tot schimba, trebuie sa-ti cauti si sa-ti alegi paltonul de iarna perfect care sa te invaluie sezonul asta si, de ce nu, inca vreo doua, trei.

Numai ca numarul exorbitant de stiluri, lungimi, detalii si culori disponibile pe piata te poate coplesi. Asa ca iti venim noi in ajutor si iti spunem ce ti se potriveste, in functie de forma corpului si de stilul de viata.
In primul si primul rand, citeste prognoza meteo pe o perioada mai indelungata, pentru a vedea ce tip de iarna te asteapta. In orice caz, hainuta pe care o alegi trebuie sa fie waterproof (sau, cel putin, rezistenta la apa), pentru a nu lasa fulgii de zapada sa te mangaie neinvitati pe piele.

JACHETE, PALTOANE FEMEI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Te gandesti poate ca nu vrei nicio pufosenie si ca preferi ceva mai usor. Gandeste-te insa la cele mai mici temperaturi cu care te vei lupta si alege ceva ce te va ajuta sa treci de ele cu cel mai mare confort posibil. Vei vrea ceva cu elastic in jurul incheieturilor. Nu te speria, nu incalci niciun simt estetic si vei avea parte de caldura.

Pe langa faptul ca iti complimenteaza forma corpului, paltonul de iarna trebuie sa nu te stranga in zona pieptului sau la spate atunci cand ai bratele intinse. Verifica sa te poti inchide complet la fermoar si la capse/nasturi, caci orice crapatura este o invitatie pentru vantul rece sa te enerveze. Nu uita de sfatul bunicii: ‘Lasa, mama, loc si de un pulover pe dedesubt’.

Ramane acum sa iti evaluezi forma corpului, pentru a sti ce sa alegi in cunostinta de cauza.
  1. Corp in forma de mar (cu talie ingrosata): evita jachetele sau paltoanele umflate, caci acestea adauga ‘kilograme’. Alege ceva fix pe bust, cu un decolteu in forma de V, cu o lungime ce trece de solduri, pentru un efect de slabire.
  2. Corp in forma de para (kilogramele in plus se aduna pe solduri si pe pulpe): jachetele in forma de trapez iti vor echilibra silueta. Din moment ce umerii si linia gatului atrag atentia prin latime, gulerul si reverul trebuie sa fie inguste. Opteaza pentru un singur rand de capse/nasturi.
  3. Corp in forma de clepsidra (talie ingusta si bust si solduri mai ample): Fereste-te de jachete cu talie cazuta. Nici cele ample sau fara forma nu te avantajeaza, ci o jacheta pe corp, cu o curea lata care sa-ti accentueze talia.
  4. Corp in forma de dreptunghi (bust plat, solduri inguste, talie subtire): esti destul de atletica. Alege ceva care sa-ti evidentieze feminitatea, cum ar fi un palton cu doua randuri de nasturi, o jacheta cu talia accentuata sau una evazata.
Acum, ca esti informata, ne vei da dreptate cand iti spunem ca ceea ce iti trebuie este paltonasul nostru.
 

JACHETE, PALTOANE FEMEI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Sursa articol:http://www.lafemme.ro/blog/2014/01/am-gasit-paltonul-perfect-aici-pe-la-femme/