dyfashion.ro

Paltonul, starul anotimpului rece

Paltoane femei

De pe marile podiumuri ale capitalelor modei s-a inspirat si “La Femme” anotimpul acesta facand o selectie asupra modelelor de paltoane ce se poarta, lasandu-ti posibilitatea ca tu sa poti face shopping dupa bunul tau plac. Asa ca va recomand un ceai cald si mai mult timp liber!
Paltonul este o piesa vestimentara eleganta, sobra si bineinteles pentru o femeie ce doreste sa se simta evidentiata de personalitate si stil.
Daca te-ai gandit sa iti innoiesti garderoba cu un palton, indrazneste sa iti alegi ceea ce se poarta toamna aceasta: paltoanele oversized, cu culori puternice sau cu broderii pe care noi le avem la dispozitita ta!
Echipa “La Femme” s-a gandit la cateva nuante clasice de palton dar si bineinteles la niste culori non-conformiste care te va scoate in evidenta oriunde ai fi.
Daca esti o persoana care adopta in fiecare zi un stil elegant, noi iti recomandam un palton gri, matlasat cu cordon detasabil, in combinatie cu o fusta vaporoasa si un top finut.

Paltoane femei

GECI & PALTOANE DE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Daca pana acum toamna ne obisnuiam sa vedem doar nuante triste, toamna aceasta designerii au revolutionat toamna cu colori vii: nuante intense de rosu, albastru, violet sau verde.
De accea daca vrei sa iesi in evidenta, adopta un stil trendy cu paltonul albastru cu buzunare taiate cu clapeta si nasturi, impreuna cu o pereche de jeansi, o camasuta alba si ghete ortopedice!

Paltoane femei

In cazul in care te imbraci mai sport, iti putem sugera un palton colorat pe rosu sau grena, pe care il poti asorta la o pereche de pantofi sport, jeansi si tricou. O imbinare mai ciudata de item-uri, dar inspirata de Rihanna!

Paltoane femei

Daca doriti cu adevarat sa exprimati toata femininatatea prin ravnitul palton, va puteti orienta inspre modelul cu guler de blana, foarte provocator pentru femeia excentrica.
La fel si paltonul cu broderie alb care evidentiaza talia si se remarca prin finete si fantezie.

Paltoane femei

La aceste modele putem adauga o pereche de pantaloni de stofa drepti, office cu dantela in talie, sau cu o fusta de stofa cu dantela.
Colectia toamna-iarna “La Femme”vine in ajutorul dumneavoastra pentru a face cumparaturi inteligente, de calitate si sa va faca pe voi, iubite femei, sa va simtiti cat mai bine in pielea voastra! Te asteptam in magazinele si pe site-ul nostru.
Tu cu ce iti vei asorta paltonul?

GECI & PALTOANE DE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Sursa articol:http://www.lafemme.ro/blog/2013/10/paltonul-vedeta-anotimpului-rece/